Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

laba rytuka visom (man dar rytas blush2.gif biggrin.gif )
oi kiek groziu..... thumbup.gif
na kokia cia arogancija...mergaites...visai suprantama, kad reikia ir siokia tokia paslaptele islaikyti, juk kiekviena savitai daro, bet to ir komercine paslaptis siokia tokia, o as bent jokios arogancijos niekad ir profiu ir senbuviu nepastebejau schmoll.gif saunuoles jos, kad visada pataria kad ir 10000 kart ta pati doh.gif mums ir isaiskina...na o jei labai ko reik yra gi AZ taip kad nereik cia nieko "i medi varyt" viskas cia liuks, pagalvokim kiek mergaiciu is nieko ismoko tokius grozius kepti cia bendraudamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 23, 07:29)
na kokia cia arogancija...mergaites.....

O kaip jum skamba tokie pasisakymai? Viena mergaite paklause apie tuos briulikus, kaip daryt. O ats buvo ... ir aš norėčiau sužinot, kaip jie daromi bigsmile.gif doh.gif Taigi paklausė, kaip juos jinai darė. Tai ko čia išsidirbinėt doh.gif
O apie sparnus.... Atsiuntė iš Amerikės, brangiai kainavo. Vienu žodžiu suprask, kad ne tavo nosiai. doh.gif
Juk galima normaliai pasakyt, kad komercinė paslaptis, nenoriu sakyt ir tt. Nieks nepyks ir nesikabinės. O beto, būta čia ką slėpt, kai tokių turi vos ne kiekviena neto parduotuvė, prekiaujanti puošybos reikmenimis. Užteko tik googlan įvesti wings mold ir išmeta juos.

Va ką šitoj temoj galima girti ir gerbti, tai Olesta. Šimtą kart gali atsakinėt tą patį klausimą, visada normaliai paaiškina, jei kas ko klausia apie jos šedevrus. O ne išsiknisinėja. Atsiprašau už išsireiškimą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita1979: 23 rugpjūčio 2011 - 09:43
Gal galėtų kokia kepėja iš Vilniaus ar arti Vilniaus až atsiliepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita1979 @ 2011 08 23, 10:39)
O kaip jum skamba tokie pasisakymai? Viena mergaite paklause apie tuos briulikus, kaip daryt. O ats buvo ... ir aš norėčiau sužinot, kaip jie daromi  bigsmile.gif   doh.gif  Taigi paklausė, kaip juos jinai darė. Tai ko čia išsidirbinėt  doh.gif
O apie sparnus.... Atsiuntė iš Amerikės, brangiai kainavo. Vienu žodžiu suprask, kad ne tavo nosiai.  doh.gif
Juk galima normaliai pasakyt, kad komercinė paslaptis, nenoriu sakyt ir tt. Nieks nepyks ir nesikabinės. O beto, būta čia ką slėpt, kai tokių turi vos ne kiekviena neto parduotuvė, prekiaujanti puošybos reikmenimis. Užteko tik googlan įvesti wings mold ir išmeta juos.

Va ką šitoj temoj galima girti ir gerbti, tai Olesta. Šimtą kart gali atsakinėt tą patį klausimą, visada normaliai paaiškina, jei kas ko klausia apie jos šedevrus. O ne išsiknisinėja. Atsiprašau už išsireiškimą.  4u.gif

na cia kaip kiekvienas isvedzioja... ax.gif suprantu ir merginas-na jos dabar praktiskai tik duoda, o aisku noretusi ir gauti ka nors smile.gif (na cia apie naujoves ir zinias biggrin.gif )
apie brilikus tai taip pasake nes pati neisgauna to ka noretu, o tik bando todel ir pasake kad noretu zinoti kaip daromi.
o apie sparnus tai nereik cia tik... visad ji visom paaiskina viska, o dabar taip pasake nes gavo is ten-priezasciu buna visokiu, gi nebutina cia visom teisintis manau zmogui doh.gif o ir siaip tu moldu kaina didele, nereik cia prisigalvoti kad "kad ne tavo nosiai" schmoll.gif
Na googlis visagalis tai jei susirandam per ji tai ko cia pykti smile.gif (cia apie moldus smile.gif )
o girti galiu visas senbuves, jos tikrai padeda tik reik kartai kantrybes-viena vienu, kita kitu thumbup.gif be ju nebutu ir daug nauju kepejeliu bei skaniu tortuku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 rugpjūčio 2011 - 09:59
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 23, 10:39)
Gal galėtų kokia kepėja iš Vilniaus ar arti Vilniaus až atsiliepti  4u.gif

Man irgi 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
na o man tai smagu kai senbuvės įmeta gražių tortukų, yra į ką akis paganyti, paaikčioti ir suvokti, kad visi tie grožiai yra įgudžių, įdirbio "Vaisius" 4u.gif vat tai ir yra paskata nesustoti, o stengtis ir stengtis gražinti, tobulėti.. žingsniuoti pirmyn wink.gif
manau čia visos naujokės atėję su tortukais tikisi senbuvių kritikos, pasisakymų..
aš kai atėjau čia su savo pirmaisiais, tai gavau daug kritikos, bet nesustojau, ir mano akimis per kelis mėnesius puošybos praktikos viskas sekasi vis geriau, gražiau...
tad man tai labai smagu čia atėjus pamatyti gražių tortukų 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 08 23, 10:58)

drinks_cheers.gif
sakau kas kaip supranta, vieni kritika priima piktai kaip izeidima, kiti kaip akstina daryt geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 rugpjūčio 2011 - 10:03
QUOTE(naitas @ 2011 08 23, 09:16)
kažkas čia kalbėjo apie aroganciją, puikavimąsi.. ką aš galiu pasakyt.. Tai sėkmės su tais saldainiais  4u.gif .. kai padarysit tinkamus dėti ant tortų, parodykit, tada ir pasikalbėsim. Dabar tai neturiu ką sakyt.

tikrai i sia tema nedesiu mirksiukas.gif o tau sekmes toliau besipuikuojant ir besityciojant is kitu, tikrai nenoreciau is tokio zmogaus kaip jus su dar viena motera uzsakineti tortu ir kazkam kitam siulyti kartais ne vien tik rezultatas svarbu, bet kaip ir su klientu bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
O dar sakot, kad as zeminu kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
Iškilo toks retorinis klausimas. Ar įmanoma nors viena tema taip nuo pradžios iki galo be visokių apsiurzgimų? 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 22, 17:39)
O kaina jo tave nesudomino ?  rolleyes.gif ... jei ne , tai Amerikoje  smile.gif .
Nors nesidomėjau , gal kur ir kitur yra . g.gif

QUOTE(ramune.v @ 2011 08 23, 09:52)
o ir siaip tu moldu kaina didele, nereik cia prisigalvoti kad "kad ne tavo nosiai"  schmoll.gif
Na googlis visagalis tai jei susirandam per ji tai ko cia pykti smile.gif (cia apie moldus smile.gif )
o girti galiu visas senbuves, jos tikrai padeda tik reik kartai kantrybes-viena vienu, kita kitu thumbup.gif be ju nebutu ir daug nauju kepejeliu bei skaniu tortuku tongue.gif

turiu tikrai ne viena mold'a ir zinau kokios ju kainos, zinau kad nera lengva su jais dirbti... o virsutinis pasakymas sakyciau labai izeidziantis, toks jausmas kad reikia ne viena torta iskepti ir parduoti kad moldui uzsidirbti doh.gif lotuliukas.gif
Kai mane daiktas domina man kaina nera svarbi, as kainos pasiieskau sau priimtinos wink.gif o del googlo juk as rasiau kad niekaip nerandu, juk ieskojau bet tiesiog niekur neradau tad paklausiau...
o del Olestos pilnai pritariu thumbup.gif tai zmogus kuris niekad nieko blogo nepasakys ir 101 karta pakartos ir graziai paaiskins mirksiukas.gif Oj kaip daugumai senbuviu dar reiktu is jos pasimokyti supratingumo ir kantrumo... Nera lengva mokytojo duona ir ne visi ja gali maitintis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 23 rugpjūčio 2011 - 10:34
Adrija, labai idomiai atrodo jusu suraizgytos naujosios gelytes, gal galetumet papasakot kaip jas daryti, jei buvo apie tai kalbeta atsiprasau bet neuzmaciau
Atsakyti