Adrija, turbūt niekada nenustosit stebinusi savo darbais, visi tortai išbaigti,, lygūs tvarkingi, užmačiau ir aš naujas gėles, tai štai kur tiek laiko buvot, lininius močiučių nėrinius audėt, tikrai labai gražūs tortai
viskas būtų neblogai šitame forume, šitoje temoje, ir nors kas kartą paskaičius va tokio paskutinių puslapių pobūdžio žinutes, prisiekiu sau, kad kojos daugiau nekelsiu, bet jaučiu nostalgiją, nes visko čia išmokau nuo nulio, visko absoliučiai su Adrijos, Naito, Meian, Rugiagėlės ir kitų šaunių senbuvių pagalba...aš suprantu, kad laikui bėgant atsiranda vis naujų narių, ir vis iškyla tie patys klausimai, į kuriuos tikrai pabosta atsakinėti, juolab, kad yra sukonspektuota tam tema...aš atėjau į forumą, kai buvo tik 1-2 tortų papuošimų temos, šiai dienai mes tauškiame 68-oj, ir kokiose pirmose 50, kol buvo viskas kuriama nuo nulio, nebūdavo tokių bardakų, kaip dabar jie daromi...ir sakyti, kad senbuvės nepadeda, neatsako, nemoko...kažkaip negražiai čia viskas nuo šono labai atrodo, regis viskas sukosnpektuota, atsakyta, paaiškinta ne kartą ir ne du, ir vis tiek laiks nuo laiko va tokie išlenda pasikandžiojimai, kurie saldumynų temoj deguto prieskonio duoda... galiu iki begalybės prašyti Adrijos pamokyti padaryti tokias rožes, kaip jos, BET aš niekada tokių jų nepadarysiu, galiu prašyti Naito, kad kriaukles pamokytų padaryti, bet tokių pat vis tiek nepadarysiu, nes tai mano rankos, mano sugebėjimai, o galiausiai, kas čia bebūtų, jei visos pradėtume vienodus tortus gaminti...aš manau, kad kiekvienam savo...
ačiū senbuvėms už nerealų indėlį į šį forumą, už pagalbą, patarimus ir suteiktas žinias, o naujoms mergytėms, kantrybės ir sėkmės išmokti saldaus meno, daug skaitykit, domėkitės, youtube, kitus forumus paskaitinėkite, mes irgi pradėjome nuo skaitinių, o tik paskui gimsta darbai po ilgų bandymų
konkurencijos tarp naminių bliūdų nebūna

viena kitai kojų nekaišom, ir baigiam šitą erzelį, o tai Irmulia garbės žodis uždarys Jums šitą mokyklą amžiams
o kad nebūtų tušti plepalai, pasirodo tebemoku puošti grietinėle, tortas juodasis miškas, puošta šokoladine glazūra, plakta grietinėle, pastilažo gėlyte ir plikytais lapukais

varškinis gaivumėlis, šokoladinė glazūra, šlapia bezė, pastilažas lipdymui, plikyti lapukai

vaisinis tortas su persikais, dengtas pastilažu, orchidėjos iš lipdomojo pastilažo, piešta šlapiu bezė