Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(dailele @ 2011 08 23, 10:27)
Iškilo toks retorinis klausimas. Ar įmanoma nors viena tema taip nuo pradžios iki galo be visokių apsiurzgimų? 000189.gif

greiciausia kad ne ax.gif ,gal ne vienoj temoj taip nesipykstaaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 08 23, 11:54)
greiciausia kad ne  ax.gif ,gal ne vienoj temoj taip nesipykstaaip cia  g.gif

Deja.. ir antru patieklau temoj merginos susipyksta, ir duonos temoj... ir kiek girdejus rankdarbiu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 23, 11:00)
Deja.. ir antru patieklau temoj merginos susipyksta, ir duonos temoj... ir kiek girdejus rankdarbiu...

konkurencija
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 08 23, 09:40)
Adrija, labai idomiai atrodo jusu suraizgytos naujosios gelytes, gal galetumet papasakot kaip jas daryti, jei buvo apie tai kalbeta atsiprasau bet neuzmaciau

jei neklystu tai tos naujosios Adrijos gelytes darytos taip http://www.flickr.co...s-artofdessert/ , ji pati ir idejusi sia nuoroda i papuosimu tema be komentaru

ir dar panasios, Neryte idejusi i papuosimu tema
http://call-me-cupca...le-flowers.html
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 08 23, 12:02)
konkurencija

Nemanau... tai yra skirtingu charakteriu zmones... juk negali visi sutart... juk ir realiam gyvenime taip... juk gyvenimas be pykciu butu nuobodus biggrin.gif
Atsakyti
Gyvenkime draugiškai ir nesipykime dėl to, kad kartais išsiskiria nuomonės vienu ar kitu klausimu, dėl to, kad galbūt kartais neteisingai suprantame viena kitos išsakytas mintis.

Atsakyti
doh.gif jei ieskot konfliktu tai neturit ka veikt- eikit tortu kepti ir tada rodyt kad mes pavydetume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Adrija, turbūt niekada nenustosit stebinusi savo darbais, visi tortai išbaigti,, lygūs tvarkingi, užmačiau ir aš naujas gėles, tai štai kur tiek laiko buvot, lininius močiučių nėrinius „audėt“, tikrai labai gražūs tortai 4u.gif

viskas būtų neblogai šitame forume, šitoje temoje, ir nors kas kartą paskaičius va tokio paskutinių puslapių pobūdžio žinutes, prisiekiu sau, kad kojos daugiau nekelsiu, bet jaučiu nostalgiją, nes visko čia išmokau nuo nulio, visko absoliučiai su Adrijos, Naito, Meian, Rugiagėlės ir kitų šaunių senbuvių pagalba...aš suprantu, kad laikui bėgant atsiranda vis naujų narių, ir vis iškyla tie patys klausimai, į kuriuos tikrai pabosta atsakinėti, juolab, kad yra sukonspektuota tam tema...aš atėjau į forumą, kai buvo tik 1-2 tortų papuošimų temos, šiai dienai mes tauškiame 68-oj, ir kokiose pirmose 50, kol buvo viskas kuriama nuo nulio, nebūdavo tokių bardakų, kaip dabar jie daromi...ir sakyti, kad senbuvės nepadeda, neatsako, nemoko...kažkaip negražiai čia viskas nuo šono labai atrodo, regis viskas sukosnpektuota, atsakyta, paaiškinta ne kartą ir ne du, ir vis tiek laiks nuo laiko va tokie išlenda pasikandžiojimai, kurie saldumynų temoj deguto prieskonio duoda... galiu iki begalybės prašyti Adrijos pamokyti padaryti tokias rožes, kaip jos, BET aš niekada tokių jų nepadarysiu, galiu prašyti Naito, kad kriaukles pamokytų padaryti, bet tokių pat vis tiek nepadarysiu, nes tai mano rankos, mano sugebėjimai, o galiausiai, kas čia bebūtų, jei visos pradėtume vienodus tortus gaminti...aš manau, kad kiekvienam savo...

ačiū senbuvėms už nerealų indėlį į šį forumą, už pagalbą, patarimus ir suteiktas žinias, o naujoms mergytėms, kantrybės ir sėkmės išmokti saldaus meno, daug skaitykit, domėkitės, youtube, kitus forumus paskaitinėkite, mes irgi pradėjome nuo skaitinių, o tik paskui gimsta darbai po ilgų bandymų 4u.gif

konkurencijos tarp naminių bliūdų nebūna 4u.gif 4u.gif 4u.gif viena kitai kojų nekaišom, ir baigiam šitą erzelį, o tai Irmulia garbės žodis uždarys Jums šitą mokyklą amžiams cool.gif

o kad nebūtų tušti plepalai, pasirodo tebemoku puošti grietinėle, tortas juodasis miškas, puošta šokoladine glazūra, plakta grietinėle, pastilažo gėlyte ir plikytais lapukais lotuliukas.gif
user posted image

varškinis gaivumėlis, šokoladinė glazūra, šlapia bezė, pastilažas lipdymui, plikyti lapukai

user posted image

vaisinis tortas su persikais, dengtas pastilažu, orchidėjos iš lipdomojo pastilažo, piešta šlapiu bezė

user posted image
Atsakyti
Kiek grižybių bigsmile.gif kaip taip atrodo įmanoma padaryt tiek grožio .... šaunuolės mamytės.
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 23, 12:17)
doh.gif jei ieskot konfliktu tai neturit ka veikt- eikit tortu kepti ir tada rodyt kad mes pavydetume lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
nesipykit,

ehhh mano kavos skonio tortas ištirpo net nepapuoštas, laabaai skanus, nespėjau papuošt per visokias pramogas doh.gif
ką tik pasidariau SALDAINIŲ MASĘ, kiek ji gali stovėt ?

Atsakyti
olesta thumbup.gif ,gerai pasakyta smile.gif

ir tortai grazus wub.gif
Atsakyti
aura, gali stovėti mėnesį, du, kol nesuragės į kaulą 4u.gif tiek kiek gali stovėti saldainiai, šokoladas ir pudra, gi nieko gendančio neįdėjai 4u.gif ačiū, pamaloninai, skaniausias mano kada nors keptas tortas po šiai dienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 23, 12:25)
aura, gali stovėti mėnesį, du, kol nesuragės į kaulą  4u.gif  tiek kiek gali stovėti saldainiai, šokoladas ir pudra, gi nieko gendančio neįdėjai  4u.gif  ačiū, pamaloninai, skaniausias mano kada nors keptas tortas po šiai dienai  blush2.gif

ačiū, tikiuos greit kepsiu tortą nes mėgstu juos bet ir noriu mokytis dengt.
taip tortas tai laabaai skanus 4u.gif
Atsakyti