Jau keletą metų sėdžiu amie ir auginu mažylius. Ilgą laiką kepiau elementarius pyragus, bet vieą dieną nuspredžiau išbadyti save tortų kepime. turėdama laiko skaitau jūsų diskusijas, bet šiandien pasidarė graudu beskaitat šią temą, nes ji visai nepaši į tortų puošimo temą, čia greičiau barnių ir santykių aiškiimosi tema. Ir manau niekam tai jau nebeįdomu.
Labas mergaites.Na nenoriu visiskai kistis i jusu piktumus.Aciu visoms tikrai kiek dabar esu ismokusi viska tik is jusu bet...dabar kartais net nedrasu paklausti ko nors nes buna kad pakliuni i pati ikarsti
.Gyvenkit draugiskai 
@adrija@nerealus jusu darbai ir daug kitu merginu labai graziai puosia tortus.O dabar bandysiu klausti.
Lapeliai tiesiog negaliu nutraukti nuo ju akiu.Gal kas net galetu parodyti nors truputi kaip yra daromi lapeliai is plikytos teslos tokie ilgokos formos ir graziai karpuotais galukais.Ir pas @drija@buvo ant torto balti panasus is ko jie padaryti ir kaip reikia isgauti tokia forma.Ir dar vienas klausimelis@drijai vestuvinis tortas kur su juosta apjuostas ir virsui kiek suprantu nerinukai uzdeti .kaip reikia pritvirtinti silkine juostele prie torto teisingai.Aciu labai uz atsakymus jau labai si karta pasistengiau klausimu prirasyti

@adrija@nerealus jusu darbai ir daug kitu merginu labai graziai puosia tortus.O dabar bandysiu klausti.
Lapeliai tiesiog negaliu nutraukti nuo ju akiu.Gal kas net galetu parodyti nors truputi kaip yra daromi lapeliai is plikytos teslos tokie ilgokos formos ir graziai karpuotais galukais.Ir pas @drija@buvo ant torto balti panasus is ko jie padaryti ir kaip reikia isgauti tokia forma.Ir dar vienas klausimelis@drijai vestuvinis tortas kur su juosta apjuostas ir virsui kiek suprantu nerinukai uzdeti .kaip reikia pritvirtinti silkine juostele prie torto teisingai.Aciu labai uz atsakymus jau labai si karta pasistengiau klausimu prirasyti

QUOTE(GITANA.B @ 2011 08 23, 18:42)
Sveikutes.Jus man durnai isaiskinkit kodel kai noriu torta sutepta kremu su zelatina aptepti sviestiniu kremuku,man tas sviestas ciauzo ir nepasidengia normaliai?Gal del to kad tortas buna isimtas is saldytuvo,o sviestinis kremas kambario temperaturos ir jie nelimpa vienas prie kito,nieko nesuprantu.Nesinori labai daug to sviesto.Nezinau ar suprantamai paaiskinau ko noriu.Cia viskas pries puosima slapia beze (su ja kazkaip vargo neturiu)

Nu nebesipykit panos ,moterys,mociutes,mamos ir t.t.Visom po baliona

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 23, 20:19)
nes ji visai nepaši į tortų puošimo temą, čia greičiau barnių ir santykių aiškiimosi tema. Ir manau niekam tai jau nebeįdomu.
Kaip tai neįdomu, pažiūrėk į temos aktyvumą

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 23, 19:10)
leaf green tokia tamsesne,rudenine zalia,o green mint man primena pavasarine zolyte 

Ech, pavasaris

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 18:39)
o,net nieko nerasau,bet vistiek mane prisimena
maziausiai kas mane linksniuoja tai adrija ir naitas
o yra 2 kurios labai jau nepatenkintos ir + viena baisiai lenda i mano albuma (kiek issiaiskinau,tai veikeja lyg tais is Druskinininku)

maziausiai kas mane linksniuoja tai adrija ir naitas
o yra 2 kurios labai jau nepatenkintos ir + viena baisiai lenda i mano albuma (kiek issiaiskinau,tai veikeja lyg tais is Druskinininku)
as irgi buvau ilindusi pasiziureti tavo darbu, o ypac tada kai tave cia linksniavo

vsio baigiam, nes speju eisiu as i rusaiciu saitus ten tiek razborkiu tikrai nera

QUOTE(Atize @ 2011 08 23, 20:31)
as irgi buvau ilindusi pasiziureti tavo darbu, o ypac tada kai tave cia linksniavo
Gi smalsu paziuret apie ka cia taip kalba...
vsio baigiam, nes speju eisiu as i rusaiciu saitus ten tiek razborkiu tikrai nera

ilisti gali bet kas,bet nekomentuoti taip slyksciai
rugegele jau vel lenda rasineti,nori zmogus issilieti. lai liejasi,ka jau padaryti

QUOTE(pasta222 @ 2011 08 23, 18:43)

QUOTE(mamkaa @ 2011 08 23, 18:48)
Labai grazi gele. cia su formele daryta ar pirsciukai padirbejo?
Bet tos geles superines man, kaip tikros

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 19:08)
beje ten ne viesas,forumo nesudarineju,o pasidarau sau asmenini albuma
Sveikute, jej i albuma galima laisvai ieiti, tai jis jau neviesas, reiktu tau spaltazodzio
beto ...skelbiu .lt. labai daug tavo skelbimu yra

As tai visu mamyciu turbut macius albumus, nes jie per google lengvai randami

su tuo sviestiniu, tai sviestas prie želė nelabai limpa, pabandyk į sviestinį kremą įdėti tarkuotų trupinukų (nuo medaus lakštelių, nuo sausainių), ale špaklių padaryti, turėtų kibti, ir dar, jei nėra šonuose nei kiek biskvito, o vien kremas, tai seksis sunkiau

dabar dar prisiminiau neatsakiusi į klausimą apie tą patį sviestinį kremą: aš sviestinį darau sviestas+kondensuotas santykiu 2:1, nors dažniausiai iš akies, pakeliui sviesto, keli šaukštai kondensuoto, sviestą išplaku iki purumo, tada palaipsniui įpilu plakant kambario temperatūros kondensuoto pieno, įsijoju tarkuotų trupinukų, nerealus špaklius bet kokiam tortui išlyginti

QUOTE(Olesta @ 2011 08 23, 20:36)

su tuo sviestiniu, tai sviestas prie želė nelabai limpa, pabandyk į sviestinį kremą įdėti tarkuotų trupinukų (nuo medaus lakštelių, nuo sausainių), ale špaklių padaryti, turėtų kibti, ir dar, jei nėra šonuose nei kiek biskvito, o vien kremas, tai seksis sunkiau

dabar dar prisiminiau neatsakiusi į klausimą apie tą patį sviestinį kremą: aš sviestinį darau sviestas+kondensuotas santykiu 2:1, nors dažniausiai iš akies, pakeliui sviesto, keli šaukštai kondensuoto, sviestą išplaku iki purumo, tada palaipsniui įpilu plakant kambario temperatūros kondensuoto pieno, įsijoju tarkuotų trupinukų, nerealus špaklius bet kokiam tortui išlyginti

maciau as jos darbus ir nereikia sneketi

tingiu as gincytis,nera prasmes
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 20:33)
ilisti gali bet kas,bet nekomentuoti taip slyksciai
rugegele jau vel lenda rasineti,nori zmogus issilieti. lai liejasi,ka jau padaryti

Kur lendu??? , as slykscius komentarus??? Paklausiau viena karta, kodel i sona pasvires tortas. Atsakei.. kita karta parasiau, kad juostele nukritus. Atsakei... ir viskas. Kokius slykscius komentarus? Tu gal ne iki galo issiaiskinai, nes as NIEKO slykstaus neparasiau

Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 20:38)
Idomu kur

QUOTE(Erina @ 2011 08 23, 19:30)
Oj tapati norejau parasyti, net abi linijos pilnos nuo niku apacioj skaitanciu

QUOTE(Atize @ 2011 08 23, 19:31)
Jo rusu saite , nei kato nepastebejau pikciu

mergytes !!! gyvenkim draugiskai