Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

Jau keletą metų sėdžiu amie ir auginu mažylius. Ilgą laiką kepiau elementarius pyragus, bet vieą dieną nuspredžiau išbadyti save tortų kepime. turėdama laiko skaitau jūsų diskusijas, bet šiandien pasidarė graudu beskaitat šią temą, nes ji visai nepaši į tortų puošimo temą, čia greičiau barnių ir santykių aiškiimosi tema. Ir manau niekam tai jau nebeįdomu.
Atsakyti
Labas mergaites.Na nenoriu visiskai kistis i jusu piktumus.Aciu visoms tikrai kiek dabar esu ismokusi viska tik is jusu bet...dabar kartais net nedrasu paklausti ko nors nes buna kad pakliuni i pati ikarsti blink.gif .Gyvenkit draugiskai 4u.gif
@adrija@nerealus jusu darbai ir daug kitu merginu labai graziai puosia tortus.O dabar bandysiu klausti.
Lapeliai tiesiog negaliu nutraukti nuo ju akiu.Gal kas net galetu parodyti nors truputi kaip yra daromi lapeliai is plikytos teslos tokie ilgokos formos ir graziai karpuotais galukais.Ir pas @drija@buvo ant torto balti panasus is ko jie padaryti ir kaip reikia isgauti tokia forma.Ir dar vienas klausimelis@drijai vestuvinis tortas kur su juosta apjuostas ir virsui kiek suprantu nerinukai uzdeti .kaip reikia pritvirtinti silkine juostele prie torto teisingai.Aciu labai uz atsakymus jau labai si karta pasistengiau klausimu prirasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2011 08 23, 18:42)
Sveikutes.Jus man durnai isaiskinkit kodel kai noriu torta sutepta kremu su zelatina aptepti sviestiniu kremuku,man tas sviestas ciauzo ir nepasidengia normaliai?Gal del to kad tortas buna isimtas is saldytuvo,o sviestinis kremas kambario temperaturos ir jie nelimpa vienas prie kito,nieko nesuprantu.Nesinori labai daug to sviesto.Nezinau ar suprantamai paaiskinau ko noriu.Cia viskas pries puosima slapia beze (su ja kazkaip vargo neturiu) blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu nebesipykit panos ,moterys,mociutes,mamos ir t.t.Visom po baliona 4u.gif Atsakykit gi man i klausima ,ka? Prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 23, 20:19)
nes ji visai nepaši į tortų puošimo temą, čia greičiau barnių ir santykių aiškiimosi tema. Ir manau niekam tai jau nebeįdomu.

Kaip tai neįdomu, pažiūrėk į temos aktyvumą biggrin.gif . Temą skaito per 30 narių bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 23 rugpjūčio 2011 - 19:32
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 23, 19:10)
leaf green tokia tamsesne,rudenine zalia,o green mint man primena pavasarine zolyte  biggrin.gif

Ech, pavasaris wub.gif O man tai toli grazu ne rudenine gavos schmoll.gif Matyt dazu nepataikiau, dar tik mokausi su dazais dirbt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 18:39)
o,net nieko nerasau,bet vistiek mane prisimena  biggrin.gif
maziausiai kas mane linksniuoja tai adrija ir naitas
o yra 2 kurios labai jau nepatenkintos ir + viena baisiai lenda i mano albuma (kiek issiaiskinau,tai veikeja lyg tais is Druskinininku)

as irgi buvau ilindusi pasiziureti tavo darbu, o ypac tada kai tave cia linksniavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gi smalsu paziuret apie ka cia taip kalba...
vsio baigiam, nes speju eisiu as i rusaiciu saitus ten tiek razborkiu tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 23 rugpjūčio 2011 - 19:33
QUOTE(Atize @ 2011 08 23, 20:31)
as irgi buvau ilindusi pasiziureti tavo darbu, o ypac tada kai tave cia linksniavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gi smalsu paziuret apie ka cia taip kalba...
vsio baigiam, nes speju eisiu as i rusaiciu saitus ten tiek razborkiu tikrai nera  schmoll.gif

ilisti gali bet kas,bet nekomentuoti taip slyksciai
rugegele jau vel lenda rasineti,nori zmogus issilieti. lai liejasi,ka jau padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 23 rugpjūčio 2011 - 19:34
QUOTE(pasta222 @ 2011 08 23, 18:43)

thumbup.gif labai fainas mieskiukas wub.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 08 23, 18:48)
Labai grazi gele. cia su formele daryta ar pirsciukai padirbejo?

Bet tos geles superines man, kaip tikros bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 19:08)
beje ten ne viesas,forumo nesudarineju,o pasidarau sau asmenini albuma

Sveikute, jej i albuma galima laisvai ieiti, tai jis jau neviesas, reiktu tau spaltazodzio
beto ...skelbiu .lt. labai daug tavo skelbimu yra bigsmile.gif delto visi ir mato bigsmile.gif

As tai visu mamyciu turbut macius albumus, nes jie per google lengvai randami ax.gif Tik NAITO neuztikau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 rugpjūčio 2011 - 19:36
blink.gif nu akiplėšiškumui nėr ribų, Jūs iki Rugiagėlės darbų lygio pirmiausiai dasikrapštykit, paskui pavydo kaltinimais iki žilų plaukų švaistykitės doh.gif

su tuo sviestiniu, tai sviestas prie želė nelabai limpa, pabandyk į sviestinį kremą įdėti tarkuotų trupinukų (nuo medaus lakštelių, nuo sausainių), ale špaklių padaryti, turėtų kibti, ir dar, jei nėra šonuose nei kiek biskvito, o vien kremas, tai seksis sunkiau 4u.gif

dabar dar prisiminiau neatsakiusi į klausimą apie tą patį sviestinį kremą: aš sviestinį darau sviestas+kondensuotas santykiu 2:1, nors dažniausiai iš akies, pakeliui sviesto, keli šaukštai kondensuoto, sviestą išplaku iki purumo, tada palaipsniui įpilu plakant kambario temperatūros kondensuoto pieno, įsijoju tarkuotų trupinukų, nerealus špaklius bet kokiam tortui išlyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 23, 20:36)
blink.gif nu akiplėšiškumui nėr ribų, Jūs iki Rugiagėlės darbų lygio pirmiausiai dasikrapštykit, paskui pavydo kaltinimais iki žilų plaukų švaistykitės doh.gif 

su tuo sviestiniu, tai sviestas prie želė nelabai limpa, pabandyk į sviestinį kremą įdėti tarkuotų trupinukų (nuo medaus lakštelių, nuo sausainių), ale špaklių padaryti, turėtų kibti, ir dar, jei nėra šonuose nei kiek biskvito, o vien kremas, tai seksis sunkiau 4u.gif

dabar dar prisiminiau neatsakiusi į klausimą apie tą patį sviestinį kremą: aš sviestinį darau sviestas+kondensuotas santykiu 2:1, nors dažniausiai iš akies, pakeliui sviesto, keli šaukštai kondensuoto, sviestą išplaku iki purumo, tada palaipsniui įpilu plakant kambario temperatūros kondensuoto pieno, įsijoju tarkuotų trupinukų, nerealus špaklius bet kokiam tortui išlyginti  4u.gif

maciau as jos darbus ir nereikia sneketi biggrin.gif
tingiu as gincytis,nera prasmes
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 20:33)
ilisti gali bet kas,bet nekomentuoti taip slyksciai
rugegele jau vel lenda rasineti,nori zmogus issilieti. lai liejasi,ka jau padaryti biggrin.gif

Kur lendu??? , as slykscius komentarus??? Paklausiau viena karta, kodel i sona pasvires tortas. Atsakei.. kita karta parasiau, kad juostele nukritus. Atsakei... ir viskas. Kokius slykscius komentarus? Tu gal ne iki galo issiaiskinai, nes as NIEKO slykstaus neparasiau blink.gif nes turiu siek tiek dar kulturos, nei kai kurie, niekad pas kitus tortu albume nerasiau nieko grubaus blink.gif pries kaltinant, iki gali prasom issiaiskinti... ir isvis, paskutini karta apie ta juostele ir klausiau, patikek, nieko tau slykstaus nerasiau blink.gif nu jau cia nuosirdziai sakau, dievazi... aij, dar klausiau, kas pavaizduota torte. Atsakei. Man to buvo gana, issiaiskinau, ir vsio.
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 20:38)
maciau as jos darbus ir nereikia sneketi biggrin.gif
tingiu as gincytis,nera prasmes

Idomu kur lotuliukas.gif gal kur vista daro pur pur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 08 23, 19:30)
Kaip tai neįdomu, pažiūrėk į temos aktyvumą biggrin.gif . Temą skaito per 30 narių bigsmile.gif doh.gif

Oj tapati norejau parasyti, net abi linijos pilnos nuo niku apacioj skaitanciu bigsmile.gif

QUOTE(Atize @ 2011 08 23, 19:31)
vsio baigiam, nes speju eisiu as i rusaiciu saitus ten tiek razborkiu tikrai nera  schmoll.gif

Jo rusu saite , nei kato nepastebejau pikciu smile.gif ten jos draugiskos, visada pataria thumbup.gif

mergytes !!! gyvenkim draugiskai 4u.gif
Atsakyti