Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 23, 20:40)
Kur lendu??? , as slykscius komentarus??? Paklausiau viena karta, kodel i sona pasvires tortas. Atsakei.. kita karta parasiau, kad juostele nukritus. Atsakei... ir viskas. Kokius slykscius komentarus? Tu gal ne iki galo issiaiskinai, nes as NIEKO slykstaus neparasiau  blink.gif nes turiu siek tiek dar kulturos, nei kai kurie, niekad pas kitus tortu albume nerasiau nieko grubaus  blink.gif pries kaltinant, iki gali prasom issiaiskinti... ir isvis, paskutini karta apie ta juostele ir klausiau, patikek, nieko tau slykstaus nerasiau  blink.gif nu jau cia nuosirdziai sakau, dievazi... aij, dar klausiau, kas pavaizduota torte. Atsakei. Man to buvo gana, issiaiskinau, ir vsio.
Papildyta:
Idomu kur  lotuliukas.gif gal kur vista daro pur pur  lotuliukas.gif

jei ne tu ten rasai,tada atsiprasau.
Atsakyti
Oi tortukų padavėt bigsmile.gif , koki nuostabūs , gumis pasakiškas wub.gif

Atsakau į RIMVILMA klausymukus .

Tie balti lapukai iš cukrinės masės ( pudra ir želatina ) .... iškirsti lygiu pailgu lapuko kirtikliu , metaliniu , 20 metų senumo , taskui padaryti patempimai , darau įrankiu , kur galuose du bumbuliukai , su mažiuku .

Aš juostą apsuku tortą , ir prismeigiu adatėle su bumbuliuku , toje vietoja kur bus gėlės , ( slepiu ) , galite klijuoti valgomais klijais , bet man buvo atvejis , kai ji nukrito , matyt nuo torto drėgmės ( čia per karščius buvo ) .
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 19:33)
ilisti gali bet kas,bet nekomentuoti taip slyksciai
rugegele jau vel lenda rasineti,nori zmogus issilieti. lai liejasi,ka jau padaryti biggrin.gif

sorry nesupratau,nori pasakyt kad as tavo tortus komentavau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 23, 20:42)
jei ne tu ten rasai,tada atsiprasau.

Nu tikrai ne as... jau as cia nuosirdziu nuosirdziausiai tau sakau unsure.gif
Atsakyti
Per jumi net neturiu kada lipdyt figureliu g.gif cool.gif
Man rodos ant galvu ir koju viena kitai nelipam, na tai ko pyktis???
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 23, 19:36)
su tuo sviestiniu, tai sviestas prie želė nelabai limpa, pabandyk į sviestinį kremą įdėti tarkuotų trupinukų (nuo medaus lakštelių, nuo sausainių), ale špaklių padaryti, turėtų kibti, ir dar, jei nėra šonuose nei kiek biskvito, o vien kremas, tai seksis sunkiau 4u.gif

Tai va kad sonai beveik be biskvito blush2.gif As kai renku torta tai kad jis man lengvai is formos issiimtu as apjuosiu tortines sonus sviestiniu popierium arba celofanu.Paskui kai isimu jis buna labai lygus ir beveik be biskvito,tada ir prasideda vargas su tepliojimu.Na reiks pabandyt ta spakliu daryt. Dekui uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas, "Kavos" tortas kuri cia daznai kepate sis - receptas

ar kazkas kito?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 23, 20:44)
Per jumi net neturiu kada lipdyt figureliu  g.gif  cool.gif 

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

@adrija@ širdingai dėkavoju už atsakymą naujoje ir jau uždarytoje temoje bigsmile.gif apie kond. reikmenis. Tai kaip supratau išsikočioju masę, tada štampuoju tvorelę ir tada keliu masę ant torto. Ar teisinga eiga?

Blemb, gana mergos bartis, nes tuoj mus iš čia išvaikys ir uždarys temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 23, 20:35)
nes jie per google lengvai randami ax.gif

ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 23 rugpjūčio 2011 - 19:52
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 23, 19:44)
Per jumi net neturiu kada lipdyt figureliu  g.gif  cool.gif 
Man rodos ant galvu ir koju viena kitai nelipam, na tai ko pyktis???

laugh.gif .... maniau , kad tau kas nors davė šautuvą , ir tau jau amen.....o ji vis čia kabo , eik lipdyti , nes tortas plikas bus , čia iki ryto jaučiu tęsis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 23, 19:52)
laugh.gif .... maniau , kad tau kas nors davė šautuvą , ir tau jau amen.....o ji vis čia kabo , eik lipdyti , nes tortas plikas bus , čia iki ryto jaučiu tęsis  doh.gif .

Tema kazkaip pabaigti juk reikia laugh.gif laugh.gif, tik klausimas ar mes pirma ja pribaigsim kalbom ar moderatoriai pirmiau ja uzdarys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 23 rugpjūčio 2011 - 19:57
QUOTE(Erina @ 2011 08 23, 19:51)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

@adrija@ širdingai dėkavoju už atsakymą naujoje ir jau uždarytoje temoje bigsmile.gif apie kond. reikmenis. Tai kaip supratau išsikočioju masę, tada štampuoju tvorelę ir tada keliu masę ant torto. Ar teisinga eiga?

Matei foto , ten daryta atskirai , juosta šonams , ir viršus , nes uždėtos pynės ....nes jei dėsi visą , juk lyginant raštas gadinsis .

O taip teisingai supratai , iškočioji ir štampuoji , tik nekočiok labai plonai , ir smarkiai nespausk grotelių , nes kiaurai perspausi , o štampuojant truputi masė paplonės .
Atsakyti