Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

patarkite,ka daryti? unsure.gif net raidziu neina isimti,viskas tiesiog tirpsta...kiek bedeciau krakmolo,ar pudros-totali nesamone doh.gif bandziau ideti i kamera-tada isvis neina iskrapstyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 26, 20:05)
patarkite,ka daryti? unsure.gif net raidziu neina isimti,viskas tiesiog tirpsta...kiek bedeciau krakmolo,ar pudros-totali nesamone doh.gif bandziau ideti i kamera-tada isvis neina iskrapstyti schmoll.gif

pažiūrėt į šitą reikalą filosofiškai rolleyes.gif .. įjungti drėgmės surinkėją, išgert kavos, nusiplaut rankas po šaltu vandeniu.. ir turi pavykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 26, 19:15)
pažiūrėt į šitą reikalą filosofiškai  rolleyes.gif .. įjungti drėgmės surinkėją, išgert kavos, nusiplaut rankas po šaltu vandeniu.. ir turi pavykti  4u.gif

paskolinsi dregmes surinkeja?kava jau ismaukiau-nepadeda schmoll.gif turiu vandens karsto ir salto,bet pastarasis spejo susilti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 26, 20:20)
paskolinsi dregmes surinkeja?kava jau ismaukiau-nepadeda schmoll.gif turiu vandens karsto ir salto,bet pastarasis spejo susilti hihihi.gif

atvaryk, paskolinsiu wub.gif kava viena pati nepadės, nes kava sušildo kūną. Reik po šaltu vandeniu rankas nusiplaut, pravėsi.. o dar geriau, po drungnu dušu... tada ateina naujas įkvėpimas darbams. bent man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 26, 20:22)
atvaryk, paskolinsiu  wub.gif  kava viena pati nepadės, nes kava sušildo kūną. Reik po šaltu vandeniu rankas nusiplaut, pravėsi.. o dar geriau, po drungnu dušu... tada ateina naujas įkvėpimas darbams. bent man  biggrin.gif

man sitie patarimai turetu lb praverst, dbr einu pirma karta gyvenime dengt torta mase...uhhh... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 26, 19:24)
man sitie patarimai turetu lb praverst, dbr einu pirma karta gyvenime dengt torta mase...uhhh... g.gif  smile.gif

netinkama laikas pasirinkai-kaip pirmam kartui hihihi.gif as cia apie torto dengima irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 26, 17:55)
greičiau nei pasigaminti tikrai nebus niekur  4u.gif

bijau,kad paskum teks rašyti tokius komentarus biggrin.gif ir bėgti torto į parduotuvę...
QUOTE(keno @ 2011 08 26, 18:15)
nu kokia velniava siand darosi verysad.gif  MMG tiesiog varva,kosmaras....to nera buve doh.gif tokiais atvejais pradedu sveikti nuo sios ligos(tortu puosimo) doh.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Noriu paklausti ar nesusmuks dvieju aukstu tortas jei pirmasis bus medutis o antrasis rafaejo svajone? g.gif pirma karta meginsiu dvieju aukstu torta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 08 26, 21:32)
Noriu paklausti ar nesusmuks dvieju aukstu tortas jei pirmasis bus medutis o antrasis rafaejo svajone?  g.gif  pirma karta meginsiu dvieju aukstu torta  doh.gif

Aš šiandien klausiau to paties tik pas mane snikersas ir turtingas kavos, tai dauguma patarė dėl visa ko bent minimaliai sutvirtint dėl šventos ramybės...taip ir padariau...laukia nelaimėlis rytdienos krikštynų šaldytuve...šiandien ne pastilažo diena matyt g.gif
Atsakyti
user posted image user posted image na stai, pagaliau papuosiau...mano pirmoji knyga, ir pirmasis tortas puostas pastilazu...snikersas, pastilazas, aisingas, kritikuokit, laukiu patarimu, aciu smile.gif
Papildyta:
ai beje,cia ryt vaziuoju i mamyciu susitikima todel ten toks uzrasas smile.gif
Atsakyti
Tinulia, jei būtum apvalius krakmolą nuo torto ir nuo padėklo, kas gyvai duodu galvą nukirsti nesimato net ko gero, kaip dažnai būna, jei raidės būtų kitokios spalvos, būtų tobulai 4u.gif ir aisingui toks jausmas, kad norėtųsi dar šaukšto pudros, laiko formą???

kol dar karšta lauke, visus tortus patariama sutvirtinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 27, 00:19)
Tinulia, jei būtum apvalius krakmolą nuo torto ir nuo padėklo, kas gyvai duodu galvą nukirsti nesimato net ko gero, kaip dažnai būna, jei raidės būtų kitokios spalvos, būtų tobulai 4u.gif  ir aisingui toks jausmas, kad norėtųsi dar šaukšto pudros, laiko formą???

kol dar karšta lauke, visus tortus patariama sutvirtinti  4u.gif

aha, viksas kaip pirstu i aki smile.gif aciu smile.gif kai issiplakiau aisinga atrode, kad jam viskas gerai, paskui jau lyg ir nelabai, na kol kas laiko, ziuresiu kaip bus per nakti smile.gif o kokios spalvos raides galejo buti? man su spalvom labai sunku.... smile.gif neina man suderint smile.gif
Atsakyti