QUOTE(cibulis @ 2012 01 04, 16:08)
Nepraktiška tai, kad antro aukšto tūris "atkabintas" nuo pirmo aukšto tūrio. Tai reiškia, kad reikės papildomai daugiau šiltinti vata ar EPS tuos pasuktus tūrius. O tai ne tik papildomi pinigai, bet ir papildomas statybinis brokas.
Be to šiluma kyla iš apačios į viršų. Todėl ta antro aukšto dalis, kuri kabo ore negaus papildomos šilumos iš pirmo aukšto, todėl grindys bus natūraliai šaltesnės, o ir šildymo išlaidos - didesnės.
Garažas taip pat kaip taisyklė dažniausiai būna nešildomas, todėl antras aukštas po ja - vėlgi šaltesnė erdvė.
Mano projekte, kurio tambūras 3,49 m2, sakėte, kad jis per mažas, o šiame namo projekte tambūras tik 2,75 m2. Dar mažesnis ir nepraktiškas.
Pirmo aukšto koridorius per siauras ir per ilgs.
Pirmame aukšte WC per toli nuo pagrindinės erdvės - daug vaikščiojimo.
Drabužinė prie katilinės. Man atrodo absurdų absurdas. Nebent tai bus georterma.
Antrame auktše koridoriuje liko per daug erdvės, todėl įkalėte papildomą darbo zoną. Kam - gal čia ofisas?
Antrame aukšte į terasą negalima papulti iš tėvų kambario. Blogai.
Net du balkonai, terasos. Kam?
Namo išorės faktūra - visiškai neskani.
Vienu žodžiu: girti statybininkai per klaidą vieną darbo vagonėlį užkėlė ant kito. Rezultatą matome.
Be to šiluma kyla iš apačios į viršų. Todėl ta antro aukšto dalis, kuri kabo ore negaus papildomos šilumos iš pirmo aukšto, todėl grindys bus natūraliai šaltesnės, o ir šildymo išlaidos - didesnės.
Garažas taip pat kaip taisyklė dažniausiai būna nešildomas, todėl antras aukštas po ja - vėlgi šaltesnė erdvė.
Mano projekte, kurio tambūras 3,49 m2, sakėte, kad jis per mažas, o šiame namo projekte tambūras tik 2,75 m2. Dar mažesnis ir nepraktiškas.
Pirmo aukšto koridorius per siauras ir per ilgs.
Pirmame aukšte WC per toli nuo pagrindinės erdvės - daug vaikščiojimo.
Drabužinė prie katilinės. Man atrodo absurdų absurdas. Nebent tai bus georterma.
Antrame auktše koridoriuje liko per daug erdvės, todėl įkalėte papildomą darbo zoną. Kam - gal čia ofisas?
Antrame aukšte į terasą negalima papulti iš tėvų kambario. Blogai.
Net du balkonai, terasos. Kam?
Namo išorės faktūra - visiškai neskani.
Vienu žodžiu: girti statybininkai per klaidą vieną darbo vagonėlį užkėlė ant kito. Rezultatą matome.
jeigu statybinikai brokdariai tai suk kaip nori vistiek prichalturins

antrame ne darbo zona, o hobio - vaiku, tevu tapybai siuvimui ir kitai bendrai kurybinei veiklai
du balkonai nes is abieju atsiveria grazus vaizdas

pirmo auksto laiptai atviri ir bendras erdves plotis 2.2 m nesutikciau, kad siaura
pasivaikscioti nera blogai

namas mieste taigi sildymas dujinis ir drabuzine salia puikiai dera

namo isore varines cerpeles su medziu manau, kad geras derinys

gali neblogai atrodyti net juriniai konteineriai sudeti vienas ant kito svarbu, kad butu ideja-koncepcija
http://www.pilotas.l...-rikos-kalnuose