QUOTE(plepuciuke @ 2011 09 07, 11:40)
man tai visai nieko, ir holas ddelis patnka, ir isplanavimas nieko, tik gal laiptu forma nelabai, daug pasisukimu, nesant baldus daug keblumu.
nu ir dar nepatinka tas vitrininis langas, kazkaip gautusi sudetinga konstrukcija, labai isbangina, idomu kokio ten ilgio tas langas, ar tik ne metaline sarama reiktu naudot?! o perdanga ko gero monolita. Beto idomu stogo gegnes kokio ilgio, jei niekur neduriant, tai manau bus beprotisko storio, nematau niekur pastato viduj lakanciu sienu, tik isorines, nu domu, noreciau pamatyt stogo sprendima.
Holas ~20m2 tai cia su laiptine kaip suprantu. Jai laiptams skirti apie 7m2 tai ar toks jau didelis holas 12-13m2?
Man paprasciausiai sita planas labiausiai atitinka salygas, kuriose nurodyta jog antras aukstas turi buti mansarda, ty bent viena siena 1.8m aukscio.
Tokiu atveju sita siena lieka ivaziavimo puseje is siaures, joje drabuzines, vonionios laiptines. Gyvenamieji kambariai lieka taisiklingi ir pakankamai nemazi. Turiu tilpti i 8m maximalu pastato auksti.
As darausi individualu projekta, tik niekaip neapsisprendziu ko noriu. Sitas projekto isplanavimas kambariu bei isores sienu bei langu labiausiai atitinka mano reikalavimus. Nepatinka stogas, namo forma pakoreguot.