QUOTE(meme @ 2011 09 01, 13:15)
O kas ten su laiptais?? Aš nelabai moku skaityt tokio tipo brėžinius, dalinai tik.
Ten tiesiog kojai vienai laiptas berods, tokiom pakopom. Išbandžiau tokius jau, tai baisu tik pirmus du kartus

bet kaip suprantu tai tokiais laiptais sutaupoma vietos, ar ne?
O ką galvojat apie du tualetus pirmam aukšte? Man atrodo kad jų tiek kaip ir nereikia.
O antras aukštas. Ten du miegamieji, ir vienas didelis didelis kambarys? Ar kažką ne taip suprantu?
cia laiptai taip vadinama "meskos peda". man asmeniskai gyvenamam name anaiptol jie nera komfortiskiausias laiptu variantas, kai daznai tenka laipioti. as juos pateisinukaip varianta kokioj sodyboj, pirty, ar bute, kai daroma pastoge, ar koks antresolinis aukstas i kuri tik uzliauzi miegot, bet daznai nevarineji aukstyn zemyn

ir tai dazniausiai tokius laiptus darai ne is dizaino puses, o is praktiniu sumetimu, kai nera pakankamai vietos ir erdves iprudint normalius laiptus...

del 2 sanmazgu labai geras variantas. vienas prie miegamojo skirtas tevams, o kitas labiau viesas sveciams ir pan. ir siaip pamastymui, gal vertetu tevu miegamojo duris perkelt i prieki, kad vonios kambarys ir miegamasis butu vienoj privacioj zonoj. visgi jei kokia vakaruska svetainej vyks, xebra lakstys i terasa parukyt ir pan. tai gal verta uzsidaryt, kad nereiktu sveciams po nosim su pizama i sikinyka lakstyt