Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(baba1 @ 2011 08 23, 15:22)
sveikute, sveikinu su ryskiais II, 4u.gif  na o as ... net geda  ax.gif , du testai spintoj, mmm nera,nors vakar turejo prasideti...  g.gif kai praeita savaite tai nerami buvau, du testus nusipirkau, o va dabar jau rodytu ir su dieniniu slapimu, o pas mane is kazkur tokia kantrybe atsirado, nu nezinau net ko laukiu... vakar ir siandien daug darbu buvo ir reikalu buvo, ir visa savaite itempta laukia, tai gal del to atidelioju, na pastumkit mane kas nors link spintos  lotuliukas.gif iki veliau , su mergyte i baleta varau

Kadangi man siandien kaip ir mmm diena, tai ryte gadinsiu paskutini testuka, tikiuosi isvysti du vienodus, raudonus, riebius II blush2.gif Kvieciu ryte darytis kartu mirksiukas.gif ir nieko nelaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 08 23, 22:12)
Kadangi man siandien kaip ir mmm diena, tai ryte gadinsiu paskutini testuka, tikiuosi isvysti du vienodus, raudonus, riebius II  blush2.gif  Kvieciu ryte darytis kartu  mirksiukas.gif  ir nieko nelaukti  4u.gif

Labas rytas, na ar isvydai tuos riebius II ? bigsmile.gif
Atsakyti
Aha,mums boboms bais idomu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam, kas pamatėt šiandien II bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiam naujienų išsižiojusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 08 24, 07:35)
Labas rytas, na ar isvydai tuos riebius II ? bigsmile.gif

Labas rytas mergaites, stai ir rezultatas wub.gif
user posted image

Siunciu ir jums si virusiuka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 08 24, 10:05)
Labas rytas mergaites, stai ir rezultatas  wub.gif
user posted image

Siunciu ir jums si virusiuka  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

eeeeeeeeeeeeeee, nu bet ir riebio II blink.gif senokai tokių nemačiau bigsmile.gif liuks thumbup.gif jamam virusiuką ir nuoširdžiausiai sveikinam wub.gif
Atsakyti
O Dieve kaip faina!!!!!!! SVEIKINU nestuke.gif Puikiai padirbėjot thumbup.gif !!!!!! Gaudau virusiuką!!!!!!!
Atsakyti
user posted image

ogo kokio ryskumo II wub.gif . Sveikinimai. O BT matavaisi? Kaip BT grafikelis atrodo?
na ir as griebiu virusiuka.
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 08 24, 10:11)
ogo kokio ryskumo II  wub.gif . Sveikinimai. O BT matavaisi? Kaip BT grafikelis atrodo?
na ir as griebiu virusiuka.

Aciu mergaites wub.gif esu be galo laiminga, nes cia musu pirmasis wub.gif
Nieko as nematavau, tiesiog mano ciklas reguliarus, per tevudarzelis.lt skaiciuokle mazdaug apskaiciavau ovuliacija, ji buvo 7d. o mes namu darbus atlikom 4 ir 7 d. ir stai rezultatas wub.gif Pirma karta testuka dariau 17d. mazdaug 10DPO ir jau man rode rieboka vaiduokli, 20d. dariau puodelio testuka, tai buvo vos rozine juostele, o siandien diena po mmm wub.gif
beje, noriu parekomenduoti testukus is testai.eu kaina juokinga 1,6lt uz testuka, bet jie tikrai labai jautrus bigsmile.gif gerokai jautresni uz easy cup puodeli...paprasius vaistineje jautriausio testo, man dave puodeli, kuriame vos rozine juostele matesi, o imerkus dar si pigu testuka, juosteles jau 20d, buvo beveik vienodos ax.gif
Atsakyti
user posted image

kaip faina!!! Sveikinimai 4u.gif Koks grazus testukas. wub.gif tau jau cia po mmm? kiek dienu veluoja?
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 24, 10:49)
kaip faina!!! Sveikinimai  4u.gif  Koks grazus testukas.  wub.gif tau jau cia po mmm? kiek dienu veluoja?

nei dienos dar smile.gif 23-24d turejo buti mmm 4u.gif
Atsakyti