Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(medlink @ 2011 08 24, 13:53)
ir iš kur toks kantrumas???? mmm vėluoja jau 12 dienų  blink.gif  kas antrą dieną NT daryčiau   blush2.gif

gal todel, kad man nestumas ir mmm vienodai malonus bus biggrin.gif be to, ziema jau buvo toks ciklo nusokimas, ir kadangi nors nepatikimai, bet saugomes, tai realiai sansas pastoti toks minimalus, kad esu rami kaip belgas dirol.gif
dariausi pries 2 savaites buvo neigiamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 24 rugpjūčio 2011 - 14:04
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 24, 14:57)
gal todel, kad man nestumas ir mmm vienodai malonus bus biggrin.gif be to, ziema jau buvo toks ciklo nusokimas, ir kadangi nors nepatikimai, bet saugomes, tai realiai sansas pastoti toks minimalus, kad esu rami kaip belgas dirol.gif
dariausi pries 2 savaites buvo neigiamas smile.gif

tada viskas aišku smile.gif
Atsakyti
Man tai dar keturios dienelės liko mm.. wub.gif 4u.gif tikiuosi nepasirodys. bigsmile.gif ..ND darėm ir prieš O ir po smile.gif šis ciklas išėjo toks romantiškas tongue.gif lotuliukas.gif wub.gif blush2.gif kad nėjo net sustoti tongue.gif
Šiaip tai visai neskauda nei pilvo nei papukų.. tik va lygtai retkarčiais nelabai gera pasidaro ir tiek, į tualetą nelakstau,bet dabar atrodo kad dažniau einu.. nors negeriu nei daug skysčių nei ką...
Papildyta:
QUOTE(bob218 @ 2011 08 24, 15:38)
Man tai dar keturios dienelės liko mm.. wub.gif  4u.gif  tikiuosi nepasirodys. bigsmile.gif ..ND darėm ir prieš O ir po smile.gif šis ciklas išėjo toks romantiškas tongue.gif  lotuliukas.gif  wub.gif  blush2.gif  kad nėjo net sustoti tongue.gif
Šiaip tai visai neskauda nei pilvo nei papukų.. tik va lygtai retkarčiais nelabai gera pasidaro ir tiek, į tualetą nelakstau,bet dabar atrodo kad dažniau einu.. nors negeriu nei daug skysčių nei ką...

Dar visai pamiršau pilvas tai labai gurgena doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust ar kam būna po O maudimas kairėje pusėje (sakyčiau, lyg gimdoje)? Toks jausmas, atrodo, lyg kas užspaudęs būtų. Kartais stipriau, kartais mažiau, o judant visai beveik nesijaučia g.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 24, 11:46)
Meredita sveikinimai nuosirdziausi  thumbup.gif

Is kurio ciklo pavyko ? nes dar visu mergaiciu neatskiriu  blush2.gif

is antro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 08 24, 15:58)
Norėjau paklaust ar kam būna po O maudimas kairėje pusėje (sakyčiau, lyg gimdoje)? Toks jausmas, atrodo, lyg kas užspaudęs būtų. Kartais stipriau, kartais mažiau, o judant visai beveik nesijaučia  g.gif

as visada zinau, kada man O, jauciu tempima, kartais nemalonu skausma
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 24, 16:52)
as visada zinau, kada man O, jauciu tempima, kartais nemalonu skausma

Anksčiau jo nebuvo (arba nepastebėdavau taip stipriai, kol dar neplanavom nestuke.gif ). Pagal skaičiuokles O turėjo būti 20-21d, tai ar nieko blogo, kad tie maudimai taip užsitęsė?
Atsakyti
as jauciu irgi tik ko gero paslutini pusmeti, anksciau nejausdavau niekad
Atsakyti
sveikutes, nu ir gerai kad laukiau, tai nors pinigu sutaupiau, vakar velai vakare pasirode mmm verysad.gif tai net verkiau paslapciom tamsumoj verysad.gif
nu ka nera to blogo kas neiseitu i gera, dar daug darbu sode tai gal taip ir geriau verysad.gif nors si menesi ne taip liudna
Atsakyti
baba1, nenusiminki taip 4u.gif
o mmmm iskart normalios, gausios pasirode? pas mane vis dar keliu laseliu tepimas jau 3 diena, tai laukiu - nesulaukiu arba normaliu mmmm, arba teigiamo testo
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 24, 21:53)
sveikutes, nu ir gerai kad laukiau, tai nors pinigu sutaupiau, vakar velai vakare pasirode mmm verysad.gif tai net verkiau paslapciom tamsumoj  verysad.gif
nu ka nera to blogo kas neiseitu i gera, dar daug darbu sode tai gal taip ir geriau  verysad.gif nors si menesi ne taip liudna

console.gif nenusimink, tikiu, kad su kitu ciklu pamatysi savo issvajotus II, gal dar nelempta, jei netrauke testuka darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 24, 20:59)
baba1, nenusiminki taip 4u.gif
o mmmm iskart normalios, gausios pasirode? pas mane vis dar keliu laseliu tepimas jau 3 diena, tai laukiu - nesulaukiu arba normaliu mmmm, arba teigiamo testo

aciu uz raminima, vakare tai silpnos buvo, tepliojimas toks, tai tikejausi kad bus kaip su pirma (tuomet jau nescia budama kelias dienas tepliojau), na bet ryte jau tai tikrosios mmm parejo su 24val. galvos skausmais. nu ir vel planavimas, o gal geriau be jo, gal be streso greiciau pavyktu?kita treciadieni uzsirasius pas ginekologe, tai ziuresim ka sakys, na o testo tai vakar nedariau, kadangi atsiprasau, bet po pietu vidurius paliedo blush2.gif man taip visada pries mmm buna.
Atsakyti