Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

Susivelusi, svarbiausia, kad sveika, tai vadinasi viskas bus gerai ir neuzilgo tapsi netuke-burbuliuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 30, 21:12)
Susivelusi, svarbiausia, kad sveika, tai vadinasi viskas bus gerai ir neuzilgo tapsi netuke-burbuliuke  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

o man va prasidejo mmm. Uzvelave buvo... verysad.gif NT taip ir liko guleti stalciuje. Na ka gi per daug nenukabinu nosies! Stengsimes toliau, gal jau kitas ciklas bus sekmingas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 31, 07:53)
o man va prasidejo mmm. Uzvelave buvo...  verysad.gif  NT taip ir liko guleti stalciuje. Na ka gi per daug nenukabinu nosies!  Stengsimes toliau, gal jau kitas ciklas bus sekmingas.  ax.gif

4u.gif linkiu kito sėkmingo ciklo wink.gif Gal BT pasimatuok, ar su OT O pasek, bus tikslingai viskas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar Jums per ovuliacija kartais pamaudzia koki sona ? Pagal mano primityvius paskaiciavimus man dabar turetu buti O, jau antra diena sona is desines puses biski zemiau pamaudzia ? Ar tai normalu ? Kazkaip anksciau nepastebedavau kazko panasaus g.gif
Papildyta:
Sveikos,

o man va prasidejo mmm.

Nenusimink, darbuojames saziningai si cikla visos, kad musu kuo daugiau geguzes traukiny butu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 31, 08:56)
Mergaites, ar Jums per ovuliacija kartais pamaudzia koki sona ? Pagal mano primityvius paskaiciavimus man dabar turetu buti O, jau antra diena sona is desines puses biski zemiau pamaudzia ? Ar tai normalu ? Kazkaip anksciau nepastebedavau kazko panasaus  g.gif

Man skauda ne tik šoną, bet ir visą pilvo apačią... per paskutinę O lėkiau net į priėmimą, nes nuo skausmo ant kojų nesilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, ar Jums per ovuliacija kartais pamaudzia koki sona ? Pagal mano primityvius paskaiciavimus man dabar turetu buti O, jau antra diena sona is desines puses biski zemiau pamaudzia ? Ar tai normalu ? Kazkaip anksciau nepastebedavau kazko panasaus  g.gif
Papildyta:
Nenusimink, darbuojames saziningai si cikla visos, kad musu kuo daugiau geguzes traukiny butu  drinks_cheers.gif

Taip tikrai drinks_cheers.gif Kol kas dar nenusimenu. 4u.gif Tikiuosi vis dauges nestuke.gif kurias galesime sveikinti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Sveikos,

o man va prasidejo mmm. Uzvelave buvo...  verysad.gif  NT taip ir liko guleti stalciuje. Na ka gi per daug nenukabinu nosies!  Stengsimes toliau, gal jau kitas ciklas bus sekmingas.  ax.gif

Nu ka imk 4u.gif Man irgi si cikla vel nepavyko.Vakar vakare irgi atejo mmm verysad.gif Taip kad mes su tavim koja kojon einam.Tikekimes kita cikla pasiseks smile.gif Vasara irgi geras laikas gimti mirksiukas.gif

Papildyta:
Nenusimink, darbuojames saziningai si cikla visos, kad musu kuo daugiau geguzes traukiny butu  drinks_cheers.gif

Iki pirmo gimdymo O nejausdavau,bet po gimdymo Ovuliacija visada jauciu.Ir tas maudimas buna trunka iki 4 dienu.Visa tai normalus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 31, 07:56)

ir aš pradėjau jausti maudimą tik kai ėmėm planuoti. Kažkur 5-6 dienas maudžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 08 31, 10:21)
Labas rytas
Nu ka imk 4u.gif Man irgi si cikla vel nepavyko.Vakar vakare irgi atejo mmm verysad.gif Taip kad mes su tavim koja kojon einam.Tikekimes kita cikla pasiseks smile.gif Vasara irgi geras laikas gimti mirksiukas.gif

na tikrai, kad kartu mes cia kazkaip 4u.gif Tikiuosi kita cikla abiems pasiseks ax.gif
Atsakyti
sveikos mergytes uogytes,kaip jus cia visos,kaip Medlink nesidarei NT dar?
Atsakyti
sveikutes ka tik is gydytojos gryztu, apziurejo viskas tvarkoj, tai va man paaiskino kadangi mano ilgas ciklas 32-34d. tai mano vaisingos dienos yra 15-20CD, ir kad reikia stengtis iki O ND daryt, o ne grynai per ja, nes spermiukai gali nespeti nuvykti iki pasimatymo vietos. man taip buvo si menesi jauciu... g.gif
tai va jau i kalendoriu irasiau 15CD ir 17CD lotuliukas.gif
nes si menesi tai tikrai jauciau O ir maciau tas gleives net ruzavas, ir OT, bet ND buvo tik uz 6val. ir tai pasirodo galejo but jau per velu...
liepe imtis ND iskart vos pradeda mausti pilva, tuomet O dar neivykus o tik prasideda, tai va jei buciau naktele anksciau susigriebus tai jau gal buciau buvus nestuke.gif
Atsakyti