Susivelusi, svarbiausia, kad sveika, tai vadinasi viskas bus gerai ir neuzilgo tapsi netuke-burbuliuke

QUOTE(annushka @ 2011 08 30, 21:12)
Susivelusi, svarbiausia, kad sveika, tai vadinasi viskas bus gerai ir neuzilgo tapsi netuke-burbuliuke 

Sveikos,
o man va prasidejo mmm. Uzvelave buvo...
NT taip ir liko guleti stalciuje. Na ka gi per daug nenukabinu nosies! Stengsimes toliau, gal jau kitas ciklas bus sekmingas.

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 31, 07:53)
NT taip ir liko guleti stalciuje. Na ka gi per daug nenukabinu nosies! Stengsimes toliau, gal jau kitas ciklas bus sekmingas. 

Mergaites, ar Jums per ovuliacija kartais pamaudzia koki sona ? Pagal mano primityvius paskaiciavimus man dabar turetu buti O, jau antra diena sona is desines puses biski zemiau pamaudzia ? Ar tai normalu ? Kazkaip anksciau nepastebedavau kazko panasaus 
Papildyta:
Nenusimink, darbuojames saziningai si cikla visos, kad musu kuo daugiau geguzes traukiny butu

Papildyta:
Nenusimink, darbuojames saziningai si cikla visos, kad musu kuo daugiau geguzes traukiny butu

QUOTE(annushka @ 2011 08 31, 08:56)
Mergaites, ar Jums per ovuliacija kartais pamaudzia koki sona ? Pagal mano primityvius paskaiciavimus man dabar turetu buti O, jau antra diena sona is desines puses biski zemiau pamaudzia ? Ar tai normalu ? Kazkaip anksciau nepastebedavau kazko panasaus 

Man skauda ne tik šoną, bet ir visą pilvo apačią... per paskutinę O lėkiau net į priėmimą, nes nuo skausmo ant kojų nesilaikiau

Papildyta:

Papildyta:

Taip tikrai

Labas rytas
Nu ka imk
Man irgi si cikla vel nepavyko.Vakar vakare irgi atejo mmm
Taip kad mes su tavim koja kojon einam.Tikekimes kita cikla pasiseks
Vasara irgi geras laikas gimti
Iki pirmo gimdymo O nejausdavau,bet po gimdymo Ovuliacija visada jauciu.Ir tas maudimas buna trunka iki 4 dienu.Visa tai normalus dalykas
Sveikos,

Nu ka imk

Papildyta:

Papildyta:

Iki pirmo gimdymo O nejausdavau,bet po gimdymo Ovuliacija visada jauciu.Ir tas maudimas buna trunka iki 4 dienu.Visa tai normalus dalykas

QUOTE(annushka @ 2011 08 31, 07:56)

ir aš pradėjau jausti maudimą tik kai ėmėm planuoti. Kažkur 5-6 dienas maudžia

QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 08 31, 10:21)
Labas rytas
Nu ka imk
Man irgi si cikla vel nepavyko.Vakar vakare irgi atejo mmm
Taip kad mes su tavim koja kojon einam.Tikekimes kita cikla pasiseks
Vasara irgi geras laikas gimti
Nu ka imk

na tikrai, kad kartu mes cia kazkaip

sveikos mergytes uogytes,kaip jus cia visos,kaip Medlink nesidarei NT dar?
sveikutes ka tik is gydytojos gryztu, apziurejo viskas tvarkoj, tai va man paaiskino kadangi mano ilgas ciklas 32-34d. tai mano vaisingos dienos yra 15-20CD, ir kad reikia stengtis iki O ND daryt, o ne grynai per ja, nes spermiukai gali nespeti nuvykti iki pasimatymo vietos. man taip buvo si menesi jauciu...
tai va jau i kalendoriu irasiau 15CD ir 17CD
nes si menesi tai tikrai jauciau O ir maciau tas gleives net ruzavas, ir OT, bet ND buvo tik uz 6val. ir tai pasirodo galejo but jau per velu...
liepe imtis ND iskart vos pradeda mausti pilva, tuomet O dar neivykus o tik prasideda, tai va jei buciau naktele anksciau susigriebus tai jau gal buciau buvus

tai va jau i kalendoriu irasiau 15CD ir 17CD

nes si menesi tai tikrai jauciau O ir maciau tas gleives net ruzavas, ir OT, bet ND buvo tik uz 6val. ir tai pasirodo galejo but jau per velu...
liepe imtis ND iskart vos pradeda mausti pilva, tuomet O dar neivykus o tik prasideda, tai va jei buciau naktele anksciau susigriebus tai jau gal buciau buvus