Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(tylakalbe @ 2011 08 30, 08:30)
Ryte pas mane momentaliai uzkilo 37,1 ar man reikia susimastyti, kad uzkibo g.gif O kur tuos grafikelius ziureti,
Papildyta:
Radau tuos grafikelius ir mane prakaitas ismuse, na reiks ir man tada matuotis doh.gif

O kiek laiko matuoji??? iš vieno skaičiuko sunku pasakyti, nes mano pirma fazė gana aukšta, tai po O visada apie 37 laikosi... O tų kurių BT pirmą fazę būna daug žemesnė, tai 37 kartais ir nepasiekia....

Pagal BT apie nestuke.gif gali spręsti tik tada, jei ateina ir praeina mmm laikas, o ji vis laikosi pakilus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 08 30, 09:34)
O kiek laiko matuoji??? iš vieno skaičiuko sunku pasakyti, nes mano pirma fazė gana aukšta, tai po O visada apie 37 laikosi... O tų kurių BT pirmą fazę būna daug žemesnė, tai 37 kartais ir nepasiekia....

Pagal BT apie  nestuke.gif  gali spręsti tik tada, jei ateina ir praeina mmm laikas, o ji vis laikosi pakilus  4u.gif

As tokio kaip bt nedarydavau,abi laukiau ir sulaukiau. Tik si ryta, nebent pakilusi po karstos nakties lotuliukas.gif . Reiks ir man pradet matuotis, jei laikysis aukstesne reiks pas gyd lekt. Nes skaiciau kas su spirale yra nemazai pastojusiu doh.gif
Prisiminiau, kai su vyreniaja nescia gulejau ligonineje rytais reikdavo matuoti ir pildyti, kiek prisimenu budavo 36,7, tkazkur panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylakalbe: 30 rugpjūčio 2011 - 07:40
QUOTE(medlink @ 2011 08 29, 22:19)
Blyn, o ką gydytoja sakė?  aš gal rizikuočiau... nemanau, kad šiuo metu ką pakenksi, blogiausiu atveju tiesiog neužkibs ir tiek...  4u.gif
Papildyta:

QUOTE(vikta @ 2011 08 30, 07:41)
Annuska, yra tokiu vaistu kur galima ir nestukem

Na buvau sian poliklinikoj, tai daktare irgi nuramino, kad yra visokiu vaistu saugiu nestukems, kad nerimaut tikrai neverta doh.gif
Pasidariau skubu slapimo tyrima, aciu dievuliui, bakteriju nerasta, pasake dagerti urinali, pagert arbateliu vaistazoliu, ir pakartot slapimo tyrima. Tai ziuresim, gal kas ir is sito ciklo gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 30, 10:16)
Pasidariau skubu slapimo tyrima, aciu dievuliui, bakteriju nerasta, pasake dagerti urinali, pagert arbateliu vaistazoliu, ir pakartot slapimo tyrima. Tai ziuresim, gal kas ir is sito ciklo gausis  ax.gif

thumbup.gif tai darbuokitės į sveikatą bigsmile.gif atsipalaiduok ir mėgaukis 4u.gif
Atsakyti
susiwelusi, kur tu su HCG rezultatais
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 08 30, 11:32)
susiwelusi, kur tu su HCG rezultatais

Sveikos mirksiukas.gif

Vakar buvo apemus depresija, tai net nejau prie pc verysad.gif nebesuprantu nieko, vakar du nt parode antra neryskia juostele, pasidariau hcg-nesilaukiu doh.gif mmm nera, jauciuosi kazkaip prastai, pilva maudzia taip, kad net sunku uzmigt nakti, nuo visko pykina, tai snd vakare eisiu privaciai pas gine, gal sakau koks uzdegimas su nestukiniais pozymiais, kitaip nebesuprantu kas yra doh.gif sakyciau matau nt vaiduoklius nuo per didelio noro pastot, bet kad ir vyras kuo puikiausiai mato g.gif
Papildyta:
beje burnoj matavausi temp tai 37.3...
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 30, 12:28)
Sveikos mirksiukas.gif

Vakar buvo apemus depresija, tai net nejau prie pc verysad.gif  nebesuprantu nieko, vakar du nt parode antra neryskia juostele, pasidariau hcg-nesilaukiu doh.gif  mmm nera, jauciuosi kazkaip prastai, pilva maudzia taip, kad net sunku uzmigt nakti, nuo visko pykina, tai snd vakare eisiu privaciai pas gine, gal sakau koks uzdegimas su nestukiniais pozymiais, kitaip nebesuprantu kas yra doh.gif  sakyciau matau nt vaiduoklius nuo per didelio noro pastot, bet kad ir vyras kuo puikiausiai mato g.gif
Papildyta:

O tu gal gali ikelti NT mums paziureti? gal dar per mazai laiko praejo? Primink kiek veluoja mmm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 30, 11:28)
Sveikos mirksiukas.gif

Vakar buvo apemus depresija, tai net nejau prie pc verysad.gif  nebesuprantu nieko, vakar du nt parode antra neryskia juostele, pasidariau hcg-nesilaukiu doh.gif  mmm nera, jauciuosi kazkaip prastai, pilva maudzia taip, kad net sunku uzmigt nakti, nuo visko pykina, tai snd vakare eisiu privaciai pas gine, gal sakau koks uzdegimas su nestukiniais pozymiais, kitaip nebesuprantu kas yra doh.gif  sakyciau matau nt vaiduoklius nuo per didelio noro pastot, bet kad ir vyras kuo puikiausiai mato g.gif
Papildyta:

Tai klausimas koki NT dareisi ir per kiek laiko antra juostele parode?
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 30, 12:34)
O tu gal gali ikelti NT mums paziureti? gal dar per mazai laiko praejo? Primink kiek veluoja mmm? g.gif

nlb as moku ikelt ta foto, bet pasistengsiu, o mmm turejo but 27d, nera, kad lb daug veluotu, bet kad ciklas ilgesnis nei 31d per metus laiko nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(kufu @ 2011 08 30, 12:38)
Tai klausimas koki NT dareisi ir per kiek laiko antra juostele parode?

dariausi juosteles, o isryskejo po 5min g.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 30, 12:41)
nlb as moku ikelt ta foto, bet pasistengsiu, o mmm turejo but 27d, nera, kad lb daug veluotu, bet kad ciklas ilgesnis nei 31d per metus laiko nebuvo...
Papildyta:
dariausi juosteles, o isryskejo po 5min g.gif

Jeigu mmm nera ir dar vaiduokliukus meto, tai nemanau jog cia kokie brokuoti buti NT, gal po keliu dienu pabandyk koki jautresni testa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 30, 12:46)
Jeigu mmm nera ir dar vaiduokliukus meto, tai nemanau jog cia kokie brokuoti buti NT, gal po keliu dienu pabandyk koki jautresni testa...  g.gif

ai as nesuprantu, nt lyg ir rodo, bet hcg ne... doh.gif dar ta pilva taip tempia, lyg butu skausmingos mmm blink.gif aisku echo snd nieko neparodys, bet bent issiaiskinsiu ar nera kokiu siaip ligu g.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 30, 12:54)
ai as nesuprantu, nt lyg ir rodo, bet hcg ne... doh.gif  dar ta pilva taip tempia, lyg butu skausmingos mmm blink.gif  aisku echo snd nieko neparodys, bet bent issiaiskinsiu ar nera kokiu siaip ligu g.gif

na idomu net ka gine pasakyk g.gif Labai linkeciau, kad butum nestuke.gif
Atsakyti