Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

Pritariu, negerai tuos pozymius sureiksminti ir gadinti testukus dar nesulaukus mmm. Patariu nusiraminti, kad ir kaip nekantrautumet. Jei jau gandrai aplanke tikrai suzinosit, kelios dienos to nepakeis mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai is proto greitai iseisiu del tu pozymiu... visa diena tik ir galvoju koks cia naujas pozymis galetu pranesti apie nestuma... blush2.gif bet tu teisi, reikia kaukti menesiniu ir neerzinti organizmo saviitaigos busena, ne stik blogiau poto bus - nes dar didesnis nusivylimas lauks jei nepavyks verysad.gif Taip kad pirsteliai sukryziuoti ir tikimes viskas bus kaip trokstame - stebuklelis ivyks nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 09 15, 10:51)
Labas rytas  smile.gif ,

na mergaitės ar yra kas planuoja gadinti NT mėnesio gale  4u.gif

įdomu, ar yra laukiančių, nes laaaabaiiii sunku jau sulaukti  4u.gif  kaip ir kas mėnesiuką viltis vis yra didelė  4u.gif  ir galvoji, o gal jau užkibs?  smile.gif

visgi ketvirtas kartas bandymų, kaip jau ir garantuot turėtų  nestuke.gif

Man toeriškai O buvo 9-10 dieną.
Nelaukiamos mm turi būti 25-26 dieną.

Įdomu kiek šį mėnesį mergaičių taps pačiom laimingiausiom  mirksiukas.gif

Labai tikiuosi papildyti laiminguju gretas - as savo mmm tureciau uz 2 savaiciu sulaukt - na siuo atveju tikiuosi bus dovanele nestuke.gif o ne mmm
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif!!! negalejau ir cia neparasyti !!! spekit ka siryt pamaciau o gi II tokius riebius pagaliukus kad iki siol soke sedziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pas gine nezinau kada nes sedziu ne lt ir dar neprisiregistravau prie dakataru bet tikiuosi tai greitai padaryti nes kazkas plvelyje gyvena nestuke.gif ikelciau foto bet nzn kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 09 16, 08:54)
Sveikos biggrin.gif!!! negalejau ir cia neparasyti !!! spekit ka siryt pamaciau o gi II tokius riebius pagaliukus kad iki siol soke sedziu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif pas gine nezinau kada nes sedziu ne lt ir dar neprisiregistravau prie dakataru bet tikiuosi tai greitai padaryti nes kazkas plvelyje gyvena  nestuke.gif  ikelciau foto bet nzn kaip  unsure.gif

Sveika 4u.gif
Dideliausi sveikinimai tapus nestuke.gif ilgai planavot? papasakok kaip jauties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 09 16, 09:54)
Sveikos biggrin.gif!!! negalejau ir cia neparasyti !!! spekit ka siryt pamaciau o gi II tokius riebius pagaliukus kad iki siol soke sedziu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif pas gine nezinau kada nes sedziu ne lt ir dar neprisiregistravau prie dakataru bet tikiuosi tai greitai padaryti nes kazkas plvelyje gyvena  nestuke.gif  ikelciau foto bet nzn kaip  unsure.gif

Svveikinu,nuostabus jausmas ar ne? thumbup.gif
Atsakyti
Net nezinau kaip ta jausma apibudinti..planuoti neplanavom bet niekada kaip ir nesisaugojom na saugojomes tiesiog nebaigdavo kaip sakant vidun blush2.gif tiesiog cia toks netyciuka smile.gif Vyras dar nezino...na aisku as jam sakiau kad jauciuosi taip lyg buciau nescia, bet cia ne pirma karta taip jam sakiau ir visada budavo neigiamas:) na susipirkom testa ir tiesiog jis nesitiki kad tikrai teigiamas(dar nepranesiau negryzo is darbo) ir as nesitikejau bet tiek kad tikrai jauciausi kazkaip kitaip negu preitus kartus smile.gif mano paskutines menesines buvo rugpjucio4 o ciklas mano apie 40d. tai dabar itariu tutetu buti apie 5sav. is pradziu jauciausiai kaip pries menesines na jos turejo itariu buti apie 9-11 dienomis tai apie 9 tiesiog pradejo lauzti nugara toks skausmas buvo kad vos paejau ir atsisedau smile.gif aisku krutine padidejo pradejo skaudeti tokia atrodo labai isbrinkusi ir pilvuka pamaudndavo na kaip per pms panasiai tai galvojau na toj pramus net karsta dusa bandziau bet kaip neatejo taip neatejo tos mmm aisku kartais man is vis jos viena menesi neateidavo bet del ramybes galvoju atliksiu testa ir viskas bus gerai ir yra gerai nes II biggrin.gif !!! net nezinau ka dar pasakyti siaip jau kokiu spuse metu sapnavau sapnus apie vestuves o tai skaiciau vedusiems reiskia seimos pagausejima bigsmile.gif is tikro norejom pradeti tik po poros metu bet mazylis nori dabar , tai ir tegul ateina wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 09 16, 10:21)
Net nezinau kaip ta jausma apibudinti..planuoti neplanavom bet niekada kaip ir nesisaugojom na saugojomes tiesiog nebaigdavo kaip sakant vidun  blush2.gif tiesiog cia toks netyciuka smile.gif Vyras dar nezino...na aisku as jam sakiau kad jauciuosi taip lyg buciau nescia, bet cia ne pirma karta taip jam sakiau ir visada budavo neigiamas:) na susipirkom testa ir tiesiog jis nesitiki kad tikrai teigiamas(dar nepranesiau negryzo is darbo) ir as nesitikejau bet tiek kad tikrai jauciausi kazkaip kitaip negu preitus kartus smile.gif mano paskutines menesines buvo rugpjucio4 o ciklas mano apie 40d. tai dabar itariu tutetu buti apie 5sav. is pradziu jauciausiai kaip pries menesines na jos turejo itariu buti apie 9-11 dienomis tai apie 9 tiesiog pradejo lauzti nugara toks skausmas buvo kad vos paejau ir atsisedau smile.gif aisku krutine padidejo pradejo skaudeti tokia atrodo labai isbrinkusi ir pilvuka pamaudndavo na kaip per pms panasiai tai galvojau na toj pramus net karsta dusa bandziau bet kaip neatejo taip neatejo tos mmm aisku kartais man is vis jos viena menesi neateidavo bet del ramybes galvoju atliksiu testa ir viskas bus gerai ir yra gerai nes II biggrin.gif !!! net nezinau ka dar pasakyti siaip jau kokiu spuse metu sapnavau sapnus apie vestuves o tai skaiciau vedusiems reiskia seimos pagausejima  bigsmile.gif is tikro norejom pradeti tik po poros metu bet mazylis nori dabar , tai ir tegul ateina  wub.gif  nestuke.gif

Didziausi sveikinimai tapus nestuke.gif Tikekimes geros naujienos ir pas mus ateis 4u.gif
Atsakyti
Aisku, kad ateis ir visada kai to maziausiai tikiesi !! bigsmile.gif
Atsakyti
O pas mane siandien 36 c.d (preita men buvo 35),o memiu vis nera g.gif dariau vakar testa-neigiamas,bet ir ta kontroline neryski buvo tai gal sakau testas blogas blush2.gif dabar jau bijau antra testa darytis,lauksiu dar siandien memiu ax.gif
Atsakyti

Labai tikiuosi papildyti laiminguju gretas - as savo mmm tureciau uz 2 savaiciu sulaukt - na siuo atveju tikiuosi bus dovanele nestuke.gif o ne mmm
[/quote]

Ir as labai tikiuosi prisijungti, man mm irgi po poros savaiciu turetu buti, bet tikiuosi, kad nebus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Visada paskaitineju si foruma, siandien ryte dariausi NT , nors mmm turetu buti ryt poryt.....ir parode II... nestuke.gif NEITIKETINA. Buvau jau pasiruosusi mmm.
Bet NT tas vadinas ,,One step pregnancy test'' jis lb geras, jei dabar parode neryske, bet ir neblanke ta antra juostele... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2011 09 17, 08:36)
Sveikos. Visada paskaitineju si foruma, siandien ryte dariausi NT , nors mmm turetu buti ryt poryt.....ir parode  II...  nestuke.gif  NEITIKETINA.  Buvau jau pasiruosusi mmm.
Bet NT tas vadinas ,,One step pregnancy test'' jis lb geras, jei dabar parode neryske, bet ir neblanke ta antra juostele... g.gif

Sveikinimai thumbup.gif gero ir lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti