Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 21:49)
Stiprybės mums visoms reikia, greičiausiai... tik reikia labai save saugot, ir isiklausyt į kiekvieną keistą pojūtį, nedelst ir neabejot  4u.gif Aš, pvz,  pernelyg buvau euforijoj, kad iš pirmo ciklo pavyko... deja...

4u.gif console.gif laikykis ir buk stipri!
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 18:44)
Nu va, o aš pasiguost atėjau... požymiai (pilvo tempimas, vaiduokliukai) buvo teisingi, deja, nėštumas buvo ne vietoje...  verysad.gif

stiprybes tau mergyt, zinau ka tai reiskia, as iki dabar dar kankinuosi (menesis su virsum, kaip laukiu kada nestumas pilnai issivalys) 4u.gif tau matai greitai dare LP, o man menesi laiko stebejo HCG, o va tik antradieni jau suleido vaistukus kad tvarkytusi (aciu dievui HCG mazeja, tikiuosi antros dozes vaistu nebeprireiks- beja man nestumas kairiajam kiausintakyje) rolleyes.gif

QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 21:49)
Stiprybės mums visoms reikia, greičiausiai... tik reikia labai save saugot, ir isiklausyt į kiekvieną keistą pojūtį, nedelst ir neabejot 4u.gif Aš, pvz,  pernelyg buvau euforijoj, kad iš pirmo ciklo pavyko... deja...

auksiniai zodziai thumbup.gif uztat reikia anksti nueiti pas gydytoja, kad paziuretu ar viskas vietoje ir gerai, o pradejus pakraujuoti ir BEGTI PAS GYDYTOJA, o ne cia kaip daugelis mergaiciu megsta pasikalsuti ka daryti......... ir deja mano didziam nusivylimui viena kitai REKOMENDUOJA "duphaston'a" pradeti gerti (nors nei viena is musu nesam gydytojos, o vaistus skiriam kaip vitaminus) doh.gif as suprantu kad ateini cia pasipasakoti, bet gydytojas ir apziures ir paskirs, nesvarbu kad ir ta "vitamina" duphaston'a......... atsiprasau jei ka izeidziau, bet as tik savo nuomone isakiau, ka pastebejau bendraudama siame forume...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 20:38)
Turėjau sekančią dieną eit pas gyd. dėl nėštumo patvirtinimo... Naktį prieš tai išvežė mane į ligoninę su pilvo apačios dešinės pusės žiauriais skausmais, kaip ir pradžioj apendicitą įtarė  doh.gif , bet ligoninėj chirurgas iškart tą atmetė. Ginė ligoninėj po  echo pasakė, kad gimda nėštuminė, bet nėštumo nematyt arba dėl per mažo laiko, arba... dėl ne vietoj esančio  verysad.gif po rytinės apžiūros su echo išgirdau verdiktą - skysčiai kaupiasi, ekstrinė laparoskopija... žlimbiau kaip už tėvynę.... gera žinia ta, kad pavyko išsaugoti kiaušintakį - gražiai apgramdė aplinkui, kitą savaitę gausiu rezultatus, kas ten tiksliai buvo... Liūdna, aišku, baisiai, bet daktarės guodė, kad ne su plyšusiu atvažiavau ir buvo galimybė išsaugot produktyvumą.

jetiau,uzjauciu tave,tikrai gerai ,kad viskas gerai baigesi... console.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 17:44)
Nu va, o aš pasiguost atėjau... požymiai (pilvo tempimas, vaiduokliukai) buvo teisingi, deja, nėštumas buvo ne vietoje...  verysad.gif

svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif linkiu,kad vėl greitai pastotum, tik kad žirniukas patektų į tinkamą vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte... @ 2011 09 18, 14:55)
svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi  4u.gif  linkiu,kad vėl greitai pastotum, tik kad žirniukas patektų į tinkamą vietą  smile.gif

merginos, ar taip gali buti, kad siek tiek lyg pamaudzia pilvuka..... gal as nescia...gerai nesuprantu, siandien ta diena, kai turejo prasideti mmm, bet nieko, tik lengvas kartais maudimas.... bet seniau pries menesines kankindavo baisus skausmai, o dabar nieko....
Atsakyti
QUOTE(Kristina V @ 2011 09 18, 18:53)
merginos, ar taip gali buti, kad siek tiek lyg pamaudzia pilvuka..... gal as nescia...gerai nesuprantu, siandien ta diena, kai turejo prasideti mmm, bet nieko, tik lengvas kartais maudimas.... bet seniau pries menesines kankindavo baisus skausmai, o dabar nieko....

as irgi kai nesulaukiau mmm jauciau maudima ir dabar tebejauciu nes dar palei mano skaiciavimus tik 5-6 sav. apie 7d velavimo kaip sakant smile.gif siaip ir krutine kaip balionai istinusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 18, 10:18)
ir deja mano didziam nusivylimui viena kitai REKOMENDUOJA "duphaston'a" pradeti gerti (nors nei viena is musu nesam gydytojos, o vaistus skiriam kaip vitaminus)  doh.gif as suprantu kad ateini cia pasipasakoti, bet gydytojas ir apziures ir paskirs, nesvarbu kad ir ta "vitamina" duphaston'a......... atsiprasau jei ka izeidziau, bet as tik savo nuomone isakiau, ka pastebejau bendraudama siame forume......  blush2.gif

nu kas duphastona reikia pradeti gerti dvi dienas po sueities kazkur, bet vaisiaus kibimas gali buti, bet gali ir ne, bet jeigu duphastona nutraukti jeigu nestumas yra, tai ivyks persileidimas. Manau, kad dauguma dupha interpretuoja kaip panaceja nuo galimo persileidimo, taciau netaisiklyngai vartojant dupha, tas persileidimas ir ivyks. Ir jo negalima mesti gerti paprastai, reikia tik po mazu ir po dvieju-triju nestumo menesiu kazkur.... beje, tuo paciu laiku...
Atsakyti
Mano memes kazkur paklydo doh.gif jau 37c.d,niekad nebuvo daugiau kaip 35 (ir tai tik viena karta buvo 35,siaip visad 31-33) g.gif vakar dariau testa-neigiamas,nieko nesuprantu doh.gif kiek cia man ju dar laukti ar jau nebelaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 18, 18:32)
nu kas duphastona reikia pradeti gerti dvi dienas po sueities kazkur, bet vaisiaus kibimas gali buti, bet gali ir ne, bet jeigu duphastona nutraukti jeigu nestumas yra, tai ivyks persileidimas. Manau, kad dauguma dupha interpretuoja kaip panaceja nuo galimo persileidimo, taciau netaisiklyngai vartojant dupha, tas persileidimas ir ivyks. Ir jo negalima mesti gerti paprastai, reikia tik po mazu ir po dvieju-triju nestumo menesiu kazkur.... beje, tuo paciu laiku...

visa tai zinau, bet man labai keista, kad neina su gydytoju pasitarti, o pacios arba cia pasiklausia ir ........ pirmyn geria doh.gif na bet cia nepletosiu tos temos, nes paskui galiu but ne taip suprasta ir ka norejau pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Laba visoms! 4u.gif Noreciau jusu nuomones, vakar man buvo 12DPO ir vakarop uzmaciau, isskyru su trupuciu kraujingu isskyru, tai kaip man cia suprast? g.gif Ar cia galejo buti implantacija, ar siaip neaisku kas? Nestumo testa siryt dariau, riebus I... verysad.gif Mano "drauges" ryt turetu pasirodyti... Krutine ir nugara maudzia jau geroka savaite...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. X @ 2011 09 19, 10:38)
Laba visoms! 4u.gif Noreciau jusu nuomones, vakar man buvo 12DPO ir vakarop uzmaciau, isskyru su trupuciu kraujingu isskyru, tai kaip man cia suprast?  g.gif  Ar cia galejo buti implantacija, ar siaip neaisku kas? Nestumo testa siryt dariau, riebus I...  verysad.gif  Mano "drauges" ryt turetu pasirodyti... Krutine ir nugara maudzia jau geroka savaite...

tai turbūt pareina mmm, jei jos rytoj turi būti. būtų dar kokia savaitė iki mmm, sakyčiau gal implantacija
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 09 19, 10:46)
tai turbūt pareina mmm, jei jos rytoj turi būti. būtų dar kokia savaitė iki mmm, sakyčiau gal implantacija

Dekui. Jauciu taip ir bus, tos nelabosios pasirodys... Sapnavau sianakt, kad nestumo testas teigiamas, tai buvo siryt atvirksciai...neigiamas...
Atsakyti