QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 18:44)
Nu va, o aš pasiguost atėjau... požymiai (pilvo tempimas, vaiduokliukai) buvo teisingi, deja, nėštumas buvo ne vietoje...
stiprybes tau mergyt, zinau ka tai reiskia, as iki dabar dar kankinuosi (menesis su virsum, kaip laukiu kada nestumas pilnai issivalys)

tau matai greitai dare LP, o man menesi laiko stebejo HCG, o va tik antradieni jau suleido vaistukus kad tvarkytusi (aciu dievui HCG mazeja, tikiuosi antros dozes vaistu nebeprireiks- beja man nestumas kairiajam kiausintakyje)
QUOTE(carvalho @ 2011 09 17, 21:49)
Stiprybės mums visoms reikia, greičiausiai... tik
reikia labai save saugot, ir isiklausyt į kiekvieną keistą pojūtį, nedelst ir neabejot 
Aš, pvz, pernelyg buvau euforijoj, kad iš pirmo ciklo pavyko... deja...
auksiniai zodziai

uztat reikia anksti nueiti pas gydytoja, kad paziuretu ar viskas vietoje ir gerai, o pradejus pakraujuoti ir BEGTI PAS GYDYTOJA, o ne cia kaip daugelis mergaiciu megsta pasikalsuti ka daryti......... ir deja mano didziam nusivylimui viena kitai REKOMENDUOJA "duphaston'a" pradeti gerti (nors nei viena is musu nesam gydytojos, o vaistus skiriam kaip vitaminus)

as suprantu kad ateini cia pasipasakoti, bet gydytojas ir apziures ir paskirs, nesvarbu kad ir ta "vitamina" duphaston'a......... atsiprasau jei ka izeidziau, bet as tik savo nuomone isakiau, ka pastebejau bendraudama siame forume......