Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 20, 09:41)
Kartais ne eurovaistines piguji testukai dareisi?  blush2.gif viena dalyka galiu pasakyti nereikia ieskoti pozymiu, nes kiekviena menesi ju apsciai, o kai as pastojus buvau tai ir tas pykinimas kitoks ir tas galvos svaigimas ir pilvo pamaudimas visai kitokie nei kiekviena menesi buna pries mmm......  mirksiukas.gif bet visom linkiu sekmes gaudant savo spirgiukus....  mirksiukas.gif

Ne, cia Londone pigu, nenorejau brangesnio pirkti, nes laukiu nmm, jai jos nepasirodys Tada Jau prangesni imsiu smile.gif na del pozymiu, tai man bent su pirmu nestumu tik pykinimas pora kart buvo, tai nlb ir kreipiau demesi, o Jau Kai buvo "cistitas" pusles uzdegimas, tai nelekiau pas daktarus , padare tyrimus, buvau 4 sav. Nestuke.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 09 20, 14:20)
Apie nestumo testa galiu pasakyti taip smile.gif jei jau yra pilvelyje apsigyvenes mazylis tai be abejoniu ir nestumo testas parodys II tik nereikia ji skubeti daryti kol dar nesulaukete mmm busimos dienos ...as dariausi tik mazdaug 5d veluojant ir tada be jokiu abejoniu buvo II smile.gif)

Man mmm veluoja 5 dienas,testas darytas pries 2 dienas neigiamas schmoll.gif tai cia ne visiems galioja...aisku as manau kad nesilaukiu...ryt kartosiu testa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 20, 14:51)
cha o as vis dar iki "galo" nepersileidziu  doh.gif tik aciu dievui po vaistu suleidimo  jau HCG krenta taip neprastai. kita savaite speju jau gal kaip ir visai jo pas mane nebus, rugpjuti kaip prasidejo viskas tai iki dabar dar kraujuoju ir vyrui totalus celibatas  blush2.gif  lotuliukas.gif
na tai tikriausiai man visada brokuoti pasitaiko  mirksiukas.gif

Vaje, kokia nepavydėtina situacija. O čia normalu, kad taip ilgai trunka? Man vien tai, kad viskas greit praėjo buvo palengvėjimas, nes morališkai greit atsigavau palyginti, nors aišku po tokio įvykio niekada pilnai neatsigausi, jaučiu poveikį vistiek..
Atsakyti
O man šiandien jausmas, kad jau ateis mm schmoll.gif
Ciklas kas 28 d., turėtų būti mm 24-25 dieną.
Bet labai jau šiandien maudžia strėnas kaip prieš mm, matyt ktevirtas ciklas bandymų nebus vykęs schmoll.gif
Nors dar maža viltis rusena rolleyes.gif , kad gal neateis mm
Atsakyti
QUOTE(Sviesiaplauke27 @ 2011 09 21, 09:29)
O man šiandien jausmas, kad jau ateis mm  schmoll.gif
Ciklas kas 28 d., turėtų būti mm 24-25 dieną.
Bet labai jau šiandien maudžia strėnas kaip prieš mm, matyt ktevirtas ciklas bandymų nebus vykęs  schmoll.gif
Nors dar maža viltis rusena  rolleyes.gif , kad gal neateis mm

Kantrybės - geriausia iki mmm gyventi įprastą gyvenimą, o jau nesulaukus kelias dieneles ir ieškoti tų požymių biggrin.gif
Atsakyti
O mano syryt darytas testas neigiamas...mmm veluoja 6 dienas,nezinau ka cia daryt,ar dar laukti ju ar pas gine eiti,nes jei butu nestumas testas tikrai jau rodytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 09 21, 12:10)
O mano syryt darytas testas neigiamas...mmm veluoja 6 dienas,nezinau ka cia daryt,ar dar laukti ju ar pas gine eiti,nes jei butu nestumas testas tikrai jau rodytu  doh.gif

tai vadinasi lauk nelemtuju mirksiukas.gif 4u.gif ir maziau stresuok... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 09 21, 12:10)
O mano syryt darytas testas neigiamas...mmm veluoja 6 dienas,nezinau ka cia daryt,ar dar laukti ju ar pas gine eiti,nes jei butu nestumas testas tikrai jau rodytu  doh.gif

sveikos,bet tau ziuriu jau kelintas ciklas konkreciai mmm veluoja,gal tikrai reiktu pasirodyt ginei,gal kas negerai,nes ar normalu,kad kiekviena cikla jos veluotu po tiek dienu,o gal ciklo ilgumas pasikeite..gal patapo ilgesnis ir tiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 21, 12:24)
tai vadinasi lauk nelemtuju  mirksiukas.gif  4u.gif ir maziau stresuok...  mirksiukas.gif

Tai kad nestresuoju visai mirksiukas.gif Tiesiog galetu jos jau ateit
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 09 21, 10:49)
sveikos,bet tau ziuriu jau kelintas ciklas konkreciai mmm veluoja,gal tikrai reiktu pasirodyt ginei,gal kas negerai,nes ar normalu,kad kiekviena cikla jos veluotu po tiek dienu,o gal ciklo ilgumas pasikeite..gal patapo ilgesnis ir tiek... g.gif

Gali, buti, kad pasikeite ciklo ilgis smile.gif
Kalbant apie nestumo pirmus pozymius, tai man vienintelis pozymis, padidejusi ir labai jau skaudanti krutine. Pasidare jautri, po to kai dvi dienas is eiles skaudejo pilvo apacia, tai buvo 20-21 ciklo diena. Kalbant del isskyru, kai pilvas nebeskaudejo, buvo sausa gal 5 dienas, po to labai mazai isskyru. Nestumo testa pasidariau 29 diena, vienas testas rode labai neryskia antra jauostele, kad isitikint nusipirkau elektronini testa, kuriame paraso nescia ar ne, tai parode jog nescia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catty: 21 rugsėjo 2011 - 12:08
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 09 21, 12:49)

Na matai amno mmm nereguliarios,visad budavo 28-33d,preitas ciklas vat tik pailgejo iki 35 dienu,dabar ziuriu dar pailgejo...O pas gine kiek lankiaus sake viskas tau gerai doh.gif Tik nebuvau jau koki pusmeti tai ir galvoju pasitikrint kad kokia cista nebutu ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 09 21, 13:06)
Tai kad nestresuoju visai  mirksiukas.gif  Tiesiog galetu jos jau ateit

tai vel netyciuka gaminot.... hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2011 09 21, 13:08)
Na matai amno mmm nereguliarios,visad budavo 28-33d,preitas ciklas vat tik pailgejo iki 35 dienu,dabar ziuriu dar pailgejo...O pas gine kiek lankiaus sake viskas tau gerai  doh.gif Tik nebuvau jau koki pusmeti tai ir galvoju pasitikrint kad kokia cista nebutu ar dar kas  g.gif

o kaip su maisto reikalais draugauji normaliai,nes dar buna nuo visu dietu ir nedavalgymu sustreikuoja organizmas,nes jam buna stresas....gal svorio nemazai numetei staigiai?
Atsakyti