Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(Asio @ 2008 01 21, 10:41)
Pirkau Merkio vilnones antklodes, tai kvapelis  doh.gif o pagaves nedvokia vilna  g.gif

O kur pirkote? unsure.gif
Mes pirkome Merkio pagalves Ermitaže, jokio kvapo thumbup.gif labai fainutės bigsmile.gif user posted image
Dabar ieškome antklodžių buvo tik plonos tai neėmėm ax.gif O Maximoj kur akcija vyko, tai tos lenkiškos tikrai kažkokį kvapelį turėjo, tai nerizikavom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 01 21, 22:37)
O kur pirkote?  unsure.gif
Mes pirkome Merkio pagalves Ermitaže, jokio kvapo  thumbup.gif  labai fainutės  bigsmile.gif  user posted image
Dabar ieškome antklodžių buvo tik plonos tai neėmėm  ax.gif  O Maximoj kur akcija vyko, tai tos lenkiškos tikrai kažkokį kvapelį turėjo, tai nerizikavom  schmoll.gif

Butent Ermitaze praeita savaite ir pirkau unsure.gif dabar ten 30 % nuolaida tongue.gif
O pries dvi sav. pirkau lenkiskas, tik, kitur, tai ju kvapas jauciasi kaip tik prisikisus uostai, na o nuo tu Merkio visi namai dvokia, neimanoma net kambaryje buti doh.gif idomu ar tas kvapas isivedins g.gif Tiesa as pirkau tas Merkio, kur 172x200 kainuoja 129, o buvo kazkokios superines virs 200 lt, tai tos gal nesmirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 01 22, 12:15)
Butent Ermitaze praeita savaite ir pirkau  unsure.gif dabar ten 30 % nuolaida tongue.gif
O pries dvi sav. pirkau lenkiskas, tik, kitur, tai ju kvapas jauciasi kaip tik prisikisus uostai, na o nuo tu Merkio visi namai dvokia, neimanoma net kambaryje buti doh.gif idomu ar tas kvapas isivedins g.gif Tiesa as pirkau tas Merkio, kur 172x200 kainuoja 129, o buvo kazkokios superines virs 200 lt, tai tos gal nesmirdi g.gif

Mes tai prieš nuolaidą nusipirkom doh.gif Bet kaip sakiau tik pagalves ir tiesa pirkome tas brangesnes, kur 50% merinoso ir 50% paprastos avių vilnos ax.gif
Gal su nuolaida kokių nekokybiškų partiją iškišo unsure.gif O gal ir nuo kainos/sudėties priklauso yra kvapas ar ne... g.gif
O kur pirkote lenkiškas, įdomu būtų pasižvalgyti ir kitur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 01 23, 01:19)
Mes tai prieš nuolaidą nusipirkom  doh.gif  Bet kaip sakiau tik pagalves ir tiesa pirkome tas brangesnes, kur 50% merinoso ir 50% paprastos avių vilnos  ax.gif
Gal su nuolaida kokių nekokybiškų partiją iškišo  unsure.gif  O gal ir nuo kainos/sudėties priklauso yra kvapas ar ne... g.gif
O kur pirkote lenkiškas, įdomu būtų pasižvalgyti ir kitur  ax.gif

"Lioroj" mirksiukas.gif nezinau, gal panaudojus ilgiau paasikes, kad jos prastesnes uz Merkio (visuomet buvau uz lietuviska preke) g.gif bet dabar man lenkiskos zymiai labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 23 sausio 2008 - 11:07
O as nusipirkai grikiu lukstu pagalve, tai man thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu Merkio anklode vilnone, tai dvoke, gal kokia savaite, o dabar jokio kvapo ir labai silta ir miela, dabar ieskau pagalviu, bet neapsisprendziu kokios geriau; vilnones, sintetines, medvilnines ar pukines. rolleyes.gif
Gal ka svilnones turit, parasykit, kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(Pieva5 @ 2008 02 01, 21:16)
As irgi turiu Merkio anklode vilnone, tai dvoke, gal kokia savaite, o dabar jokio kvapo ir labai silta ir miela, dabar ieskau pagalviu, bet neapsisprendziu kokios geriau; vilnones, sintetines, medvilnines ar pukines.  rolleyes.gif 
Gal ka svilnones turit, parasykit, kaip jos?

Keliom žinutėm aukščiau rašiau, kad turim vilnones Merkio pagalves. Prieš tai turėjom senovines pūkines/ plunksnines.
Man tai super tos vilnones, tik nežinau dėl ko labiau ar dėl vilnos ar dėl formos lotuliukas.gif Nes tos tradicinės kvadratinės žiauriai nepatogios buvo, tai norėjom pailgų. Pirkom 40x60 cm, esam be galo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien užtikau šilkines pagalves (ne tik impilas, bet ir vidaus kamšalas - šilkas). Gal kas nors tokias jau naudoja ir gali pasidalinti patirtimi?

Nes nežinau, ką savo vaikams pirkti, nes jie labai sukaista miegodami, tai tiek sintetinės, tiek pūkinės - netinka. Vasarą atsikelia šlapiom galvom. doh.gif

Turinčias prašyčiau pasidalinti nuomone apie vilna kimštas: ar labai aukštos tos pagalvės ir ar nekaršta miegoti?
Atsakyti
Negi niekas nemiega ant šilku kimštų pagalvių? g.gif
Atsakyti
Labas, gal kas turite dormeo pagalves, gal galite parašyti kaip jos jums? Aš šiandiena jas užsisakiau ir galvoju, ar nesuklydau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedulė @ 2008 06 17, 16:37)
Labas, gal kas turite dormeo pagalves, gal galite parašyti kaip jos jums? Aš šiandiena jas užsisakiau ir galvoju, ar nesuklydau g.gif

Sveiki.O kiek sumokejot?As ir planuoju tokias pirkt tik niekaip neapsisprendziu ax.gif O kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2008 02 27, 15:52)
Turinčias prašyčiau pasidalinti nuomone apie vilna kimštas: ar labai aukštos tos pagalvės ir ar nekaršta miegoti?

Miegu dabar ant Merkio vilna kimštos ax.gif Miegoti tikrai nekaršta. O dėl aukštumo, tai aš mėgstu kietas aukštesnes. Iš pradžių atrodė labai standi ir aukšta, neįprastai. Bet vėliau išsigulėjo. Ten nėra kaip kamuoliukus sukratyti, impilo vokas gaila , bet be užtrauktuko unsure.gif Bet man visos gana greit išsiguli.
Aišku geresnis variantas, kai gali atsegti ir tuos kamuoliukus iškedenti. Aš tokią turėjau, "sunešiojau", ir dabar jau seniai neberandu.

Atsakyti