Gal kas kur nors užmatėte pagalvių - volelių, bet ilgesnių, man reiktų virš 1 metro ilgio. Mačiau mažutes kur vilnonę patalynę parduoda, bet man ilgos reikia...

QUOTE(Dakie @ 2007 03 22, 21:59)
Ar tiesa, kad miegant ant sintetinės pagalvės riebaluojasi plaukai?
Prakaituoja oda,todel kad nekvepuoja

Pas mane Tempur pagalve, tai super issimiegu. Anksciau prabudinedavau po kelis kartus per nakti. dabar tik uzsimerkiu ir atsikeliu tik ryte
ant tokiu pagalviu miegam as ir vaikai, o va vyras gavo dovanu, tai nenori ant jos miegot. Gal sakau susigundys mamytes nusipirtk, parduotuvej ji 295 Lt kainuoja, as parduodu uz 200Lt. Nauja, dezuteje supakuota

ant tokiu pagalviu miegam as ir vaikai, o va vyras gavo dovanu, tai nenori ant jos miegot. Gal sakau susigundys mamytes nusipirtk, parduotuvej ji 295 Lt kainuoja, as parduodu uz 200Lt. Nauja, dezuteje supakuota
Kažkaip visos tylit apie Dormeo pagalves. Negi nėviena jų neįsigijot?
QUOTE(vau @ 2007 07 16, 10:56)
Pas mane Tempur pagalve, tai super issimiegu. Anksciau prabudinedavau po kelis kartus per nakti. dabar tik uzsimerkiu ir atsikeliu tik ryte

Nenoriu aš čia antireklamos daryti, bet nei man, nei vyrui nepatiko ir netiko...

QUOTE(Cellina @ 2007 08 08, 12:46)
anyta pirko, tai labai patenkinta. o ir as bandziau man irgi patiko

QUOTE(Cellina @ 2007 08 08, 13:46)
čiužinių temoi yra merginų kurios įsigijo, aš ir pradėjau dometis šiomis pagalvėmis, nes čiužinį įsigijom, o pagalvių nepasiūlė, o man iš galvos išėjo paklaust

papasakokit kas žino apie Latexo pagalves

QUOTE(MELDA @ 2007 05 17, 09:20)
kažin ar poliesterio rutulinis pkuoštas esntis pagalvėse visose vienodas, ar dar kokių skitumų yra? 

geriau poliesterio kamuoliuku uzpildas negu siaip poliesteris, jeigu butent poliesterines renkates

dabar yra jau ir skalbiamos vilnos kamuoliukais kimštos pagalvės

dar viena naujiena - ančių plunksnų pagalvės, nu tokios labai minkštos ir fainutės...
o kas perkate 50*70 cm pagalves, kur randate uzvalkaliuku????
QUOTE(Doti @ 2007 08 21, 15:06)
Nenoriu aš čia antireklamos daryti, bet nei man, nei vyrui nepatiko ir netiko...
Girdėjau gerų atsiliepimų ir aš - susigundėm ir nusipirkom abu. Na gal pas mus kaklai kreivi, ar ką, bet tris naktis pakentėjom ir metėm šalin - galvojau dar priprasim, bet kur tau...
Iš pardžių tik atsigulus visai nieko, lyg ir patogu, pagalvė prisitaiko pagal tavo formas, bet ilgiau pagulėjus pradeda sprandą skaudėti, o ryte kaklas kaip lenta
Ir mano vyras, kuriam niekada nei nugaros, nei kaklo neskaudėjo, burnojo - kas čia per nesąmonė, neišsimiegu žmoniškai. Ar tikrai taip ilgai prie jų pripratinėti reikia, bet mes neiškentėm, tai ir guli dabar nenaudojamos...

Tempuro pagalvių irgi visokių yra (reikia pritaikyti sau), aš įsigijau vieną, tai man visai netiko, po poros dienų nuėjau pakeičiau į kitą ir jau miegu kokie 3 mėn. Dar nesu turėjusi tokios geros. Anksčiau atsikeldavau kiekvieną rytą su stuburo skausmu, o dabar nei karto

Prieš tai pirkau daug visokių rūšių : ir grikinę, ir sinteponinę ir lateksinę, visas mečiau šalin.