Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

et, matomai dar niekas nenusipirko tu Maximos dormeo. O as jau lipduku turejau. Ir vyrui kaip tik pagalve visai prasta bebuvo... jau tikrai reikejo kitos - tad surizikavau.
Jau miegojo 3 naktis - nu sako, kad nebloga. Tokia panasi i tradicine, gali buti ir minkstesne ir kietesne - galima tu granuliu ar kaip jas pavadinti is vidaus issimti, ( beja, jos gaminamos is medienos blink.gif ) Siaip svelni, patogi - nors mano pagrindinis reikalavimas siuo metu, kad nesideformuotu negristamai ir nesukristu uzpildas....Faina dar ,kad tinka alergiskiems. Nesiveisia tos dulkiu erkes.
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2010 03 11, 12:50)
et, matomai dar niekas nenusipirko tu Maximos dormeo. O as jau lipduku turejau. Ir vyrui kaip tik pagalve visai prasta bebuvo... jau tikrai reikejo kitos - tad surizikavau. 
Jau miegojo 3 naktis - nu sako, kad nebloga. Tokia panasi i tradicine, gali buti ir minkstesne ir kietesne - galima tu granuliu ar kaip jas pavadinti is vidaus issimti,  ( beja, jos gaminamos is medienos  blink.gif ) Siaip svelni, patogi - nors mano pagrindinis reikalavimas siuo metu, kad nesideformuotu negristamai ir nesukristu uzpildas....Faina dar ,kad tinka alergiskiems. Nesiveisia tos dulkiu erkes.

bigsmile.gif jau yra surizikavusių,aš maliau per kelias temas,bet neradau info niekur schmoll.gif
thumbup.gif thumbup.gif ,kad galima keisti storį,nes aš pirksiu vaikams,bijojau,kad nebūtų per aukštos,na tada vieną greitu laiku bandysim ir mes thumbup.gif
Atsakyti
Seniau noreau ir domejausi Dormeo pagalvemis,bet pirkau antklodes merkio gamybos vilnones,tai galvoju pabandysiu ir pagalves.Nu ir ka,liuks thumbup.gif Nei per kietos,nei per minkstos,labai patiko.dabar visa seima miega ant tokiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2010 03 12, 08:35)
Seniau noreau ir domejausi Dormeo pagalvemis,bet pirkau antklodes merkio gamybos vilnones,tai galvoju pabandysiu ir pagalves.Nu ir ka,liuks thumbup.gif Nei per kietos,nei per minkstos,labai patiko.dabar visa seima miega ant tokiu thumbup.gif

o kokios jų kainos ir kur jų rasti?
Atsakyti
Mes taip pat miegam ant merkio vilnoniu pagalviu jau seniai biggrin.gif Kainavo apie 60-70 lt.nuo dydziu priklauso mirksiukas.gif As tai pirkau is m-tekstile mirksiukas.gif bet maciau ir gariunuose ju yra,dar pigiau keliasdesimt litu 4u.gif
Atsakyti
As merkio vilnone "Supervash" jau daugiau nei pora savaiciu balkone vedinu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 13, 16:41)
As merkio vilnone "Supervash" jau daugiau nei pora savaiciu balkone vedinu..  doh.gif

Kuo ilgiau vedinsit, tuo bu blogiau, jau savo kailiu isbandziau teko keisti pardaveja sake, kad dregmeje tas kvapas tik labiau arsikleidzia unsure.gif naujos i balkona nenesiau ir viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
o jau 14 d praejo, nebepriims atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 13, 18:42)
o jau 14 d praejo, nebepriims atgal  doh.gif

14 dienu kaip preke yra kokybiska ir jus tiesiog apsigalvojate mirksiukas.gif o cia galima irodineti, kad nekokybiska, bent jau as taip dariau ir man pakeite tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 13 kovo 2010 - 17:51
aciu ASIO, pabandysiu, nes kitaip teks lauk mesti...
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 13, 18:52)
aciu ASIO, pabandysiu, nes kitaip teks lauk mesti...

Kur pirkot ar ceki turit g.gif
Atsakyti
Mama pirko Siauliu "Urtej", tai pasakiau kad ceki paieskotu, jei neras neras..
Atsakyti