Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

O kur perkate pagalves su šilko užpildu? Į kokias jos labiausiai panašios - pūkines, vilnones, sintetines, Dormeo...?
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2010 03 12, 08:35)
Seniau noreau ir domejausi Dormeo pagalvemis,bet pirkau antklodes merkio gamybos vilnones,tai galvoju pabandysiu ir pagalves.Nu ir ka,liuks thumbup.gif Nei per kietos,nei per minkstos,labai patiko.dabar visa seima miega ant tokiu thumbup.gif

Musiskes Merkio vilnones tai labai kietos pasidare, tas vilnos uzpildas viduj susivele i viena gumula. doh.gif

QUOTE(gb78 @ 2010 03 15, 13:43)
O kur perkate pagalves su šilko užpildu? Į kokias jos labiausiai panašios - pūkines, vilnones, sintetines, Dormeo...?

Durai mociute padovanojo su silko uzpildu, jau metai miega. Man panasiausia butu i pukine, tik kad pagalve vis is po galvos vaikui nakti isslenka, turbu del to silko uzpildo, kuris ra slidus ir nuo galvos sukiojimi pagalve slenka aukstyn.

Jau ruosiuos dormeo pirkt.
Atsakyti
Mes turim dormeo, bet iš jų salono, o ne iš maximos. Man prilipo ta su jau "išlaužta" forma kaklui, o vyrui ne. Jam patiko normali-tradicinė, o man ne, man ji per didelė ir per kieta pasirodė blush2.gif .
Atsakyti
geriausia is visu pagalviu, ant kuriu esu meigojusi, tai tempur:) Mano mama taip pat turi ja ir abi pasigiriam viena kitai, kad miegam ant tempur pagalviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke7 @ 2010 04 21, 14:33)
geriausia is visu pagalviu, ant kuriu esu meigojusi, tai tempur:) Mano mama taip pat turi ja ir abi pasigiriam viena kitai, kad miegam ant tempur pagalviu  biggrin.gif

O kokia pas jus tempus pagalve, nes ju yra ivairiu rusiu. Pati, kokius 3 metus turiu Tempur Original (ta ortopedine). Sunkiai priparatau ir tai dar kartais kai miegu ant sono prabundu nuo skausmo, nes ausis buna nutirpus, be to ji labai kieta su tokia ir zmogu turbut uzmustum biggrin.gif
Pliusas tik vienas, kadangi ji turi gerai pritaikyta uzvalkaliuka, tai ryte nebuna veido nugulejimu.
O siaip tai manau, kad yra daug geresniu bei pigesniu pagalviu 4u.gif
Atsakyti
as turiu ortopedine tempur pagalve, tai ji man patinka, nes kai miegu ant pilvo, tai rytais neskauda kaklo:)
Atsakyti
As jau kokie 2,5 metu miegu ant pagalves su silko uzpildu, tai labai patenkinta. Nei sukrito per tiek laiko i kokius gumulelius, nieko, visai kaip nauja. Net vyras uzsigeide tokios, tai esam patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikute1: 28 balandžio 2010 - 15:06
o tokia pagalve nera per minksta?
Atsakyti
QUOTE(unknow @ 2010 04 30, 13:30)
o tokia pagalve nera per minksta?

Na cia jau kaip kam patinka. Man labai miela, is tikro ji minkstoka tokia yra, bet ikrentu i ja tai man labai smagu. Turejau pries tai su gulbiu pukais, tai buvo per kieta ji man, net galva skaudedavo. Tai pasikeiciau.
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 04 21, 13:45)
O kokia pas jus tempus pagalve, nes ju yra ivairiu rusiu. Pati, kokius 3 metus turiu Tempur Original (ta ortopedine). Sunkiai priparatau ir tai dar kartais kai miegu ant sono prabundu nuo skausmo, nes ausis buna nutirpus, be to ji labai kieta su tokia ir zmogu turbut uzmustum biggrin.gif
Pliusas tik vienas, kadangi ji turi gerai pritaikyta uzvalkaliuka, tai r[B]yte nebuna veido nugulejimu. [/B]O siaip tai manau, kad yra daug geresniu bei pigesniu pagalviu 4u.gif

Mano nuolatinė problema-nugulėjimai doh.gif blush2.gif Gal kas patartumėt neaukštą, minkštesnę pagalvę, nes nebežinau jau kokią reikėtų pirkt, kad ryte nereikėtų gėdytis "papuoštų" žandų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 30 balandžio 2010 - 16:02
QUOTE(Selga @ 2010 04 30, 16:24)
Mano nuolatinė problema-nugulėjimai  doh.gif  blush2.gif  Gal kas patartumėt neaukštą, minkštesnę pagalvę, nes nebežinau jau kokią reikėtų pirkt, kad ryte nereikėtų gėdytis "papuoštų" žandų  blush2.gif

man pagalvė su šilko rutuliukais pagelbėja smile.gif labai smagi, neaukšta, nes ir ant pilvo mėgdavau miegot, ją ir paniurkyt galima, išsipurtau prieš miegą. ir žandų nenuspaudžia, kaip kad sakot. ankščiau miegojau ant sintetinės kažkokios. visai patogi buvo, bet ryte su ruožu kaktoj atsikeldavau, nes miegodavau ant pilvo.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 04 30, 21:11)
man pagalvė su šilko rutuliukais pagelbėja smile.gif labai smagi, neaukšta, nes ir ant pilvo mėgdavau miegot, ją ir paniurkyt galima, išsipurtau prieš miegą. ir žandų nenuspaudžia, kaip kad sakot. ankščiau miegojau ant sintetinės kažkokios. visai patogi buvo, bet ryte su ruožu kaktoj atsikeldavau, nes miegodavau ant pilvo.

O kur tokių būna pirkti? blush2.gif Kokios firmos jos ir kokia maždaug jų kaina? g.gif
Atsakyti