Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(Inute @ 2012 05 28, 14:00)
Laba diena 4u.gif

Gal kas esat išbandę Dormeo MIA pagalves,kokie būtų atsiliepimai? g.gif

Pati turiu išvaržą sprande ir miegu ant Dormeo memosan,tai labai patenkinta thumbup.gif

Sveiki, taip pat turiu išvaržėlę kaklo srityje, nemėgstu miegoti ant nugaros ir ant kietų pagalvių, nes ausų kraštelius tada nuspaudžia ir skauda blush2.gif , o per naktį apsiverčiu n kartų, taigi ieškau tinkamos pagalvės.
Inute rašote, kad miegate ant Dormeo memosan ir esate patenkinta, bet jų yra kelios (memosan, trisluoksnė memosan, classic memosan). Ant kurios miegate? Kurią patartumėte rinktis. Šiaip tai mano ir pečiai gan platūs g.gif
Ačiū iš anksto už atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 17 liepos 2012 - 16:22
QUOTE(lapiuksss @ 2012 05 16, 11:17)
Rinkitės tokią, kad būtų galima reguliuoti pagalvės aukštį. Mes nusipirkom - tai atsegę užtrauktuką nuėmėm gal pusę kamšalo... Patogu - pagal vaiko pageidavimus thumbup.gif
Vėliau, jeigu norėsim sugulėtą kamšąlą išmesim, o nuimtą kamšalą sudėsim į pagalvę - ir vėl nauja  wub.gif

Tikrai, tokios kur išsiima kamšalas, bent jau mums, tai geriausiai. Aš pati kartais noriu kietesnės, kartais minkštesnės pagalvės, tai patogu, kai Dormeo Diamonds gali reguliuoti, užtenka tos pačios pagalvės patogiam miegui, nereikia kitos ieškotis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 07 24, 12:37)
Tikrai, tokios kur išsiima kamšalas, bent jau mums, tai geriausiai. Aš pati kartais noriu kietesnės, kartais minkštesnės pagalvės.

Na turėjau ir panašią. Kamšalą iškart nuėmiau, nes per aukšta buvo, bet susikietinti nebandžiau , nes tada vėl paaukštėtų. O skalbti bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 25 liepos 2012 - 10:18
QUOTE(pempe1 @ 2012 07 25, 10:18)
Na turėjau ir panašią. Kamšalą iškart nuėmiau, nes per aukšta buvo, bet susikietinti nebandžiau , nes tada vėl paaukštėtų. O skalbti bandete?

aha, idejau i tinkliuka, ir su visu vidum praskalbiau - nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
Isbandykit naujoviskas Ergo Med ir Green Med pagalves, bent jau man jos tikrai labai patogios.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 09 17, 09:47)
Isbandykit naujoviskas Ergo Med ir Green Med pagalves, bent jau man jos tikrai labai patogios.

Kuom jos ypatingos? Kietos ar minkštos? Kokiomis dar savybėmis pasižymi? Pasidalinkite jeigu nesunku, dirstelėjau Selene puslapyje, Miego centre, tai info ne per daugiausiai.
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2012 09 18, 23:38)
Kuom jos ypatingos? Kietos ar minkštos? Kokiomis dar savybėmis pasižymi? Pasidalinkite jeigu nesunku, dirstelėjau Selene puslapyje, Miego centre, tai info ne per daugiausiai.

Ju uzpildai yra kitokie nei tradiciniu su plunksnomis ar isformuotuju kaip yra dormeo.
Uzpildas yra gaminamas isliejant ji specialioje formoje, kuri labai primena nauja tradicine pagalve, bet ir begant laikui niekas viduje nesusigumuluoja ir nesuglemba.
Be to, gali prisitaikyti sau labai ivairus zmones, nes nera kazkokio specialaus isformavimo, pagalve pati prisitaiko prie zmogaus galvos ir kalklo islinkimo.

Green med yra is gelinio poliuretano, standesne ir aukstesne, tinka labai tiems, kam riebaluojasi stipriai plaukai, miegant ant sios pagalves si problema sumazeja.
Ergo med yra is viskoelastinio poliuretano, minkstesne ir siek tiek zemesne, labai maloniai priglunda prie veido.

Pats turiu dabar geline, nes man norisi aukstesnes pagalves, zmona miega ant ergo med, nes jai patinka jos malonus minkstumas.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kas turi šilkinę pagalvę, tai kiek ji sveria, tiksliau kiek ten šilko yra, nes mačiau inete yra 1 kg, 1,5kg ir 2 kg. Įdomu ar ta 1 kg ne per "plona"?
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2012 09 20, 22:19)
Norėjau paklausti, kas turi šilkinę pagalvę, tai kiek ji sveria, tiksliau kiek ten šilko yra, nes mačiau inete yra 1 kg, 1,5kg ir 2 kg. Įdomu ar ta 1 kg ne per "plona"?

Antklodes yra nurodytas svoris o ne pagalvese, dar neteko girdeti kad pagalvese nurodo svori silko,
Imkit per vduri ir bus gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute1 @ 2012 09 24, 13:30)
Antklodes yra nurodytas svoris o ne pagalvese, dar neteko girdeti kad pagalvese nurodo svori silko,
Imkit per vduri ir bus gera smile.gif

Ebay yra arba 1kg arba 1,5kg. 2 kg nera-suklydau.
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2012 09 24, 16:03)
Ebay yra arba 1kg arba 1,5kg. 2 kg nera-suklydau.

Perspėju jei 100 proc. šilkas tokia pagalvė bus kieta. Jei norite purios ir minkštos žiūrėkite su sintetika maišyta. O už kokią sumą radote?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2012 09 26, 18:12)
Perspėju jei 100 proc. šilkas tokia pagalvė bus kieta. Jei norite purios ir minkštos žiūrėkite su sintetika maišyta. O už kokią sumą radote?

Nera kieta 100% silko kamsalu pagalve. Miegu ant tokios.
Atsakyti