Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(Monikute1 @ 2012 09 28, 19:54)
Nera kieta 100% silko kamsalu pagalve. Miegu ant tokios.

O kur Jus sia pagalve isigijote, idomu, noreciau nueiti apsiziureti smile.gif
Ir kodel tokia pirkote?
Atsakyti
LABA, JAU KOKIUS 7 METUS MIEGU ANT GRIKIU PAGALVES, KITOS NET NEISIVAIZDUOJU, VYRAS IS VIS NESUPRANTA, KAI AS GALIU ANT JOS MIEGOTI, BET MAN TAI LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 09 30, 13:39)
LABA, JAU KOKIUS 7 METUS MIEGU ANT GRIKIU PAGALVES, KITOS NET NEISIVAIZDUOJU, VYRAS IS VIS NESUPRANTA, KAI  AS GALIU ANT JOS MIEGOTI, BET MAN TAI LIUKS thumbup.gif

Suprantu Jusu vyra biggrin.gif
Man tos pagalves ir kietos ir smirda...

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2012 09 26, 17:12)
Perspėju jei 100 proc. šilkas tokia pagalvė bus kieta. Jei norite purios ir minkštos žiūrėkite su sintetika maišyta. O už kokią sumą radote?

46 svarai, be siuntimo islaidu. Kad as nenoriu sintetikos...... gal su medvilne maisyta buna?
Gaila paciupinet negaliu....
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2012 10 04, 17:05)
46 svarai, be siuntimo islaidu. Kad as nenoriu sintetikos...... gal su medvilne maisyta buna?
Gaila paciupinet negaliu....

Lietuvoj šilkas 75 proc. ir 25 other fibres kaina 120 lt. O su medvilne nemačiau gaminamų. Mačiau tik šilką su pūkais gaminama, bet kaina ten virš 500 lt.
Papildyta:
QUOTE(Monikute1 @ 2012 09 28, 19:54)
Nera kieta 100% silko kamsalu pagalve. Miegu ant tokios.

Kai aš turiu galimybę palyginti su 8 fabrikų pagalvėm ir jų įvarovė didžiūlė apie 140 modelių tai palyginus minkštumas tampa aiškus, bet jei tokį stebuklą kas pagamintų minkštą pirkčiau. Kur išbandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 05 spalio 2012 - 09:48
QUOTE(pempe1 @ 2012 10 05, 09:56)
Lietuvoj šilkas 75 proc. ir 25 other fibres kaina 120 lt. O su medvilne nemačiau gaminamų. Mačiau tik šilką su pūkais gaminama, bet kaina ten virš 500 lt.

aga žinau tą variantą 4u.gif bet tik 75proc šilko, visa kita sintetika.....
o čia 100proc šilkas už 200 LT maždaug, Kai LT 100 proc, tikriausiai apie 400 Lt kainuoja.....
ir dar tas Šilkas kaip suprantu skirtingų rušių būna - Mulberry geriausias atrodo, ten kaip tik Mulberry....
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 09 29, 10:18)
O kur Jus sia pagalve isigijote, idomu, noreciau nueiti apsiziureti smile.gif
Ir kodel tokia pirkote?

Miegame po silko antklodemis, norejosi ir pagalves. Turiu ir pagalve maisyta, ne 100% silko, bet esu girdejusi, kad vien silko pagalve tai kieta, bet isbandziau tai tikrai taip nera.
Pasiziurekite cia, bet ne visada buna, pasiklauskite kada artimiausiu metu tures. www.superkrautuvele.lt
Aisku, dar ir kaina vos ne dvigubai didesne, nei maisyta.
Atsakyti
Mes turime Lonas firmos ortopedines pagalves,esame labai patenkinti,ant kitos pagalves jau net negaleciau ir isimiegoti turbut g.gif
user posted image
Atsakyti
Ateinu ir aš patarimo...

Pirmą kartą sugadinau savo visas pūkų-plunksnų pagalves nunešusi jas į valyklą. Išvalius jas, nors svorį paliko toks, koks buvo, miegoti ant jų buvo nepatogu... Tada pirkome brangias pagalves Jysk'e. Iš pradžių lyg ir nieko, laikui bėgant visai subliuško...
Neseniai pirkome Merkio dvi pagalves skirtingu plunksnų ir pūkų kiekiu (pačias brangiausias). Jau buvau apsidžiaugusi, kad geros. Dabar ir šitos subliuško... Toks jausmas, kad ten ir oro pripūsta blush2.gif doh.gif

Einu skaityti visą temą, taip noriu geros pagalvės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 03 23, 07:19)
Pirmą kartą sugadinau savo visas pūkų-plunksnų pagalves nunešusi jas į valyklą. Išvalius jas, nors svorį paliko toks, koks buvo, miegoti ant jų buvo nepatogu... Tada pirkome brangias pagalves Jysk'e. Iš pradžių lyg ir nieko, laikui bėgant visai subliuško...
Neseniai pirkome Merkio dvi pagalves skirtingu plunksnų ir pūkų kiekiu (pačias brangiausias). Jau buvau apsidžiaugusi, kad geros. Dabar ir šitos subliuško... Toks jausmas, kad ten ir oro pripūsta  blush2.gif  doh.gif

Pasidomekite Ergo Med ir Green Med pagalvemis, jas turiu ir as pats ir mano draugai, ir kol kas niekas nesiskundzia nei del subliuskimo nei del nepatogumo..
Atsakyti
Dukrai prieš 4 metus pirkau pagalves su TENCEL užpildu, tai labai patenkinta. Nė kiek nesusigulėjo, minkštos purios. Dabar ieškojau sau, bet tokių nerandu. Kurimoje pagalvių tik audinys su tenceliu, o antklodės turi 50 procentų tencelio.
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 04 10, 19:22)
Dukrai prieš 4 metus pirkau pagalves su TENCEL  užpildu, tai labai patenkinta. Nė kiek nesusigulėjo, minkštos purios. Dabar ieškojau sau, bet tokių nerandu. Kurimoje pagalvių tik audinys su tenceliu, o antklodės turi 50 procentų tencelio.

Tencel pluostai yra gaminami is celiuliozes, pagalviu uzpildytu sia medziaga pasitaiko retai, nes pati uzpildui naudotina medziaga yra brangi ir sunkiai pateisina kaina.
Pats audinys, naudojant kaip uzvalkalas, yra populiarus del isskirtinio sio audinio tvirtumo ir atsparumo dilimui.
Atsakyti