Sveikos mergaitės
o ką galėtumėte patarti panevėžietėms, be mašinų turgaus
sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtim Kaune. kadangi kazkaip nei draugiu, nei giminiu, kurios vaikelius turetu, neturejau, tad teko pasivaiksciot iki gimdymo po skudurynus. Geriausi virsutiniu prekiu yra Humana (Kreves g., prie Eiguliu iki, centre- Ozeskienes, Kestucio), tai ten virsutiniu drabuziu ir vaikiukui, ir sau nesciai ir dar vyrui rasdavau uz gera kaina. ten buna asortimento visiskas atnaujinimas 1 kart/men, o iki to laiko taiko iv. nuolaidas, galiausiai po 2 lt. viska isparduoda. na ir papildo kasdien. taiva, reik pataikyt. Ir visai nebloga skuduryna atvaradau Silainiu turguj- tuose kioskuose. va, siandien rudenini kombinzona savo leliui nupirkau uz 13 lt.
Laiko reikia sitam reikalui... sakau galetu isisteigti "Skudurynu prekybos centras" - tipo Akropolis
QUOTE(hela77 @ 2007 09 05, 23:37)
QUOTE(loncelotas @ 2007 08 31, 16:03)
Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek
Kas patars?
Kas patars?
o i HUMANA'S bandet uzsukt?
ju nemazai Vilniuje
QUOTE(matija @ 2008 01 05, 22:52)
sveikos, kazkaip ziuriu klaipedietes nieko neraso ,gal klaipedoj nera second hands
parasykit jei kas zinot, nes visiskai nieko nezinau
o norisi geru ir pigesniu drabuzeliu
o norisi geru ir pigesniu drabuzeliu
yra nemazai ju tik reikia vaziuojant dairytis
QUOTE(shrekiuke @ 2007 09 05, 14:16)
Kad ir patart daugiau nelabai yra ką
o as kaune uzsuku tik i kalniecius ten yra deveti drabuziai bet as ten niekad nieko gero nerandu
o HUMANOJ buvau centre tai ten visai nieko kiek prisimenu bet su vaiku nenoriu po juos duotis nes mano berniukas ten visus drabuzius nukabineja ir meto anr zemes ,tai va galvoju
kad reikia tureti laiko po juos pabegioti ir kaska GERO nupirktI
QUOTE(Renytė @ 2007 03 08, 12:19)
sita ir as zinau, tikrai neblogas
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 17, 21:20)
o as kiek ten buvau tai isvis nieko neradau gero bent jau vaiku skyriuje ,visi arba dideli arba isvis mazi.
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 17, 20:36)
o as kaune uzsuku tik i kalniecius ten yra deveti drabuziai bet as ten niekad nieko gero nerandu
o HUMANOJ buvau centre tai ten visai nieko kiek prisimenu bet su vaiku nenoriu po juos duotis nes mano berniukas ten visus drabuzius nukabineja ir meto anr zemes ,tai va galvoju
kad reikia tureti laiko po juos pabegioti ir kaska GERO nupirktI

kalniesiuose reikia nutaikyt momenta,as susirinkau uz 50lt visus NEXT,ADAMs.H/Mrubelius,Norvegijoje uz siuos rubiukus sumokejau 1000kr,tai yra apie 400lt,uz kelias sukneles,kostiumelius.o kai radau panasia suknia uz 6lt,tikrai paime pyktis
QUOTE(violete @ 2008 01 18, 10:59)
kalniesiuose reikia nutaikyt momenta,as susirinkau uz 50lt visus NEXT,ADAMs.H/Mrubelius,Norvegijoje uz siuos rubiukus sumokejau 1000kr,tai yra apie 400lt,uz kelias sukneles,kostiumelius.o kai radau panasia suknia uz 6lt,tikrai paime pyktis
jooooooooooo .reik nutaikyt momenta