Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėtų rūbų parduotuvės

Sveikos mergaitės smile.gif o ką galėtumėte patarti panevėžietėms, be mašinų turgaus smile.gif
Atsakyti
sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtim Kaune. kadangi kazkaip nei draugiu, nei giminiu, kurios vaikelius turetu, neturejau, tad teko pasivaiksciot iki gimdymo po skudurynus. Geriausi virsutiniu prekiu yra Humana (Kreves g., prie Eiguliu iki, centre- Ozeskienes, Kestucio), tai ten virsutiniu drabuziu ir vaikiukui, ir sau nesciai ir dar vyrui rasdavau uz gera kaina. ten buna asortimento visiskas atnaujinimas 1 kart/men, o iki to laiko taiko iv. nuolaidas, galiausiai po 2 lt. viska isparduoda. na ir papildo kasdien. taiva, reik pataikyt. Ir visai nebloga skuduryna atvaradau Silainiu turguj- tuose kioskuose. va, siandien rudenini kombinzona savo leliui nupirkau uz 13 lt. thumbup.gif Laiko reikia sitam reikalui... sakau galetu isisteigti "Skudurynu prekybos centras" - tipo Akropolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2007 09 05, 23:37)
sakau galetu isisteigti "Skudurynu prekybos centras" - tipo Akropolis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 08 31, 16:03)
Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek  doh.gif
Kas patars?

o i HUMANA'S bandet uzsukt?
ju nemazai Vilniuje
Atsakyti
sveikos, kazkaip ziuriu klaipedietes nieko neraso ,gal klaipedoj nera second hands ax.gif parasykit jei kas zinot, nes visiskai nieko nezinau 4u.gif
o norisi geru ir pigesniu drabuzeliu
Atsakyti
QUOTE(matija @ 2008 01 05, 22:52)
sveikos, kazkaip ziuriu klaipedietes nieko neraso ,gal klaipedoj nera second hands  ax.gif parasykit jei kas zinot, nes visiskai nieko nezinau  4u.gif
o norisi geru ir pigesniu drabuzeliu

yra nemazai ju tik reikia vaziuojant dairytis lotuliukas.gif prie delfinu turgaus viena yra, daug nauju rubeliu, tik kainos nemazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2007 09 05, 14:16)
Sveikos mergaitės smile.gif o ką galėtumėte patarti panevėžietėms, be mašinų turgaus smile.gif

Kad ir patart daugiau nelabai yra ką g.gif
Atsakyti
o as kaune uzsuku tik i kalniecius ten yra deveti drabuziai bet as ten niekad nieko gero nerandu doh.gif doh.gif o HUMANOJ buvau centre tai ten visai nieko kiek prisimenu bet su vaiku nenoriu po juos duotis nes mano berniukas ten visus drabuzius nukabineja ir meto anr zemes ,tai va galvoju g.gif kad reikia tureti laiko po juos pabegioti ir kaska GERO nupirktI rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 03 08, 12:19)
Yra geras skudurynas Dalmeta prie Zepelinus klubo  thumbup.gif

sita ir as zinau, tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 17, 21:20)
sita ir as zinau, tikrai neblogas thumbup.gif

o as kiek ten buvau tai isvis nieko neradau gero bent jau vaiku skyriuje ,visi arba dideli arba isvis mazi. schmoll.gif o suaugusiams tai jau taip ten pylna visko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 17, 20:36)
o as kaune uzsuku tik i kalniecius ten yra deveti drabuziai bet as ten niekad nieko gero nerandu  doh.gif  doh.gif  o HUMANOJ buvau centre tai ten visai nieko kiek prisimenu bet su vaiku nenoriu po juos duotis nes mano berniukas ten visus drabuzius nukabineja ir meto anr zemes ,tai va galvoju  g.gif  kad reikia tureti laiko po juos pabegioti ir kaska GERO  nupirktI  rolleyes.gif  rolleyes.gif

kalniesiuose reikia nutaikyt momenta,as susirinkau uz 50lt visus NEXT,ADAMs.H/Mrubelius,Norvegijoje uz siuos rubiukus sumokejau 1000kr,tai yra apie 400lt,uz kelias sukneles,kostiumelius.o kai radau panasia suknia uz 6lt,tikrai paime pyktis
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2008 01 18, 10:59)
kalniesiuose reikia nutaikyt momenta,as susirinkau uz 50lt visus NEXT,ADAMs.H/Mrubelius,Norvegijoje uz siuos rubiukus sumokejau 1000kr,tai yra apie 400lt,uz kelias sukneles,kostiumelius.o kai radau panasia suknia uz 6lt,tikrai paime pyktis

jooooooooooo .reik nutaikyt momenta drinks_cheers.gif
Atsakyti