Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

As ir kazkaip apsirgau...galva skauda nuo vakar, kosciu...ieko rodos neskauda, bet temperatura 37- 37,2 verysad.gif
Atsakyti
Oho, kaip cia idomiai viskas vyksta smile.gif Mamukai, nesergam nesergam!!! Daug skysciu, lova ir pilvelio glostymas 4u.gif Zinau, koks jausmas...Pati ryt tikiuosi uzsidaryti biuleteni. Psio. Nebenoriu sirgti.

QUOTE(index @ 2011 09 29, 13:02)
hehehe būtinai  drinks_cheers.gif

Man kazkodel Kaunas su Berneliu uzeiga, senamiesciu ir cepelinais asocijuojasi biggrin.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 14:01)
Garse, jeigu eile yra pas gemetikus...gali mokamai sorp pasidaryti. Nekainuoja kosmosas smile.gif

Kad as pavelavau pagal laika.

QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 15:51)
Kodel paskutine???

QUOTE(index @ 2011 09 29, 15:53)
nes rytoj jai 13sav ir 6d. kiek matau pgl. liniuotę smile.gif tai jau 14sav. PRISCA-I būtų per vėlu smile.gif

Taigi taigi...

QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 29, 15:30)
Aš visai paslika guliu  verysad.gif
Apsinuodijau maistu užvakar, tai vakar vėmiau ir viduriavau siaubingai, šiandien jau gėrėja... Visa laimė jau jaučiu leliuką, kitaip išprotėčiau  doh.gif

4u.gif 4u.gif O ka valgei? O mane pykint pradejo ir smirdeti viskas aplink. Ypac mesa ir kokie riebalai schmoll.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 15:54)
As ir kazkaip apsirgau...galva skauda nuo vakar, kosciu...ieko rodos neskauda, bet temperatura 37- 37,2  verysad.gif

4u.gif 4u.gif Tai dar neauksta. Man liepziedziu arbata su medum stebukla padare.
Atsakyti
Garse, o ryt nespesi pasidaryti? Na tuomet prisca 2 pasidaryk veliau kada bus laikas 4u.gif
Atsakyti
http://akfakcv.tumbl...post/7879798074
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 20:13)

geras straipsnis
ir būkite visos sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 16:37)
Garse, o ryt nespesi pasidaryti? Na tuomet prisca 2 pasidaryk veliau kada bus laikas 4u.gif

4u.gif Nespesiu. Jau per ta lekima ir stresavima pamirsau ramu miega. Dabar noriu tiesiog nurimti. 4u.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 09 29, 18:13)

Nu ka, baigiau skaityti asarodama... Grazus dalykas musu laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 29, 16:53)
Nu gal supratai... Žodžiu, kraujo tyrimas yra tavo reikalingas, nes tik jame yra to leliuko DNR ar ko ten, iš ko ir tiria rizikas.  4u.gif

ačiū labai, kad nepatingėjai paaiškint, dabar jau supratau smile.gif
galvojau, kad ten tik motinos kraujas figuruoja, nepamąsčiau apie vaisių.

Sveikatos visom, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 29 rugsėjo 2011 - 19:33
labas rytas 4u.gif o as visus tyrimus viena driausi o kariotipu nustatyma eme kartu ir vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 30, 07:43)
labas rytas 4u.gif o as visus tyrimus viena driausi o kariotipu nustatyma eme kartu ir vyro smile.gif

Kariotipavimas visai kas kita... 4u.gif

Ji juk daretes po nelaimiu/es, tiesa? Kariotipavimas daromas, kai bandoma nustatyti nesekmingu nestumu priezastis ir/ar tikimybes kiek vienas ar kitas genetinis nokrypis galejo itakoti nutrukusius nestumus.
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 30, 20:32)
Kariotipavimas visai kas kita...  4u.gif

Ji juk daretes po nelaimiu/es, tiesa? Kariotipavimas daromas, kai bandoma nustatyti nesekmingu nestumu priezastis ir/ar tikimybes kiek vienas ar kitas genetinis nokrypis galejo itakoti nutrukusius nestumus.

bet jau dare tada kai buvau jau gal kokiam 5menesi nescia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 30, 19:58)
bet jau dare tada kai buvau jau gal kokiam 5menesi nescia smile.gif

Kaip keista, pirma karta girdziu ko gero, kad nesciai kariotipavima skirtu (sis tyrimas taikomas postnatalinei diagnostikai (po gimimo))... g.gif Man atrodo visai netikslinga darytis kariotipo tyrima, ypac 5 menesi, kai jau daromas amniocentezes tyrimas, kuris yra 100% tikslus...
Susidaro sipudis, kad kazkam buvo naudingi Jusu isleisti pinigai sioj vietoj blush2.gif
Jums skyre nestuma priziurinti gydytoja ji darytis??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 30 rugsėjo 2011 - 20:21
Toksoplazmozės tyrima tik mokejau o visi kiti nemokami buvo smile.gif vyras ir gi stebejosi kodel jis daromas.

labas rytas smile.gif skyre genetike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciukas22: 01 spalio 2011 - 06:41