Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 30, 20:58)
bet jau dare tada kai buvau jau gal kokiam 5menesi nescia smile.gif

tikrai įdomiai, mums darė po dviejų nesėkmingų nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 10 01, 06:40)
Toksoplazmozės tyrima tik mokejau o visi kiti nemokami buvo smile.gif vyras ir gi stebejosi kodel jis daromas.

labas rytas smile.gif skyre genetike smile.gif

Visiškai nesuprantama man ir liks matyt kodėl jums jį skyrė tada, jei net piniginės naudos iš to negavo biggrin.gif

QUOTE(index @ 2011 10 01, 07:58)
tikrai įdomiai, mums darė po dviejų nesėkmingų  nestuke.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Man tokio is viso nedare g.gif

Na, mes po pasimatymo wub.gif Viskas mums gerai, vaikutis tikras dickis, pedutem isiremes guli, rankyte man pamojavo, siaip pasivarte wub.gif Laiminga blush2.gif Tyrimai geri (nors dariausi juos dar 'sirgdama' thumbup.gif ), gavau siuntima del kompensavimo! drinks_cheers.gif Dabar minsiu kelius Santariskese. Daktariukas ne zodelio pries nepasake - iskart pradejo pildyti dokus. Beje, apziurejo mano kakleli, kaip gimda auga. Sake viskas liuks, bet ar jums taip daro? Dar gavom nuotraukyciu teciui. Jau albumo reikia biggrin.gif

Tai va, nuotaika puiki 4u.gif Fu, nusiraminau kiek, o tai ryte pilveli net suko smile.gif
Papildyta:
Valio! Pirmas trimestras iveiktas! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 10 01, 12:19)
Sveikos!  4u.gif

Man tokio is viso nedare  g.gif

Na, mes po pasimatymo  wub.gif Viskas mums gerai, vaikutis tikras dickis, pedutem isiremes guli, rankyte man pamojavo, siaip pasivarte  wub.gif Laiminga  blush2.gif Tyrimai geri (nors dariausi juos dar 'sirgdama'  thumbup.gif ), gavau siuntima del kompensavimo!  drinks_cheers.gif Dabar minsiu kelius Santariskese. Daktariukas ne zodelio pries nepasake - iskart pradejo pildyti dokus. Beje, apziurejo mano kakleli, kaip gimda auga. Sake viskas liuks, bet ar jums taip daro? Dar gavom nuotraukyciu teciui. Jau albumo reikia  biggrin.gif

Tai va, nuotaika puiki  4u.gif Fu, nusiraminau kiek, o tai ryte pilveli net suko  smile.gif
Papildyta:
Valio! Pirmas trimestras iveiktas!  drinks_cheers.gif

SVEIKINU wub.gif thumbup.gif

Man dar ne karto netikrino kakleliu ir kito ko apciupinejant. Zinau, ka di gala darys, o kol kas ramybej mane laiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 10 01, 14:19)
Sveikos!  4u.gif

Man tokio is viso nedare  g.gif

Na, mes po pasimatymo  wub.gif Viskas mums gerai, vaikutis tikras dickis, pedutem isiremes guli, rankyte man pamojavo, siaip pasivarte  wub.gif Laiminga  blush2.gif Tyrimai geri (nors dariausi juos dar 'sirgdama'  thumbup.gif ), gavau siuntima del kompensavimo!  drinks_cheers.gif Dabar minsiu kelius Santariskese. Daktariukas ne zodelio pries nepasake - iskart pradejo pildyti dokus. Beje, apziurejo mano kakleli, kaip gimda auga. Sake viskas liuks, bet ar jums taip daro? Dar gavom nuotraukyciu teciui. Jau albumo reikia  biggrin.gif

Tai va, nuotaika puiki  4u.gif Fu, nusiraminau kiek, o tai ryte pilveli net suko  smile.gif
Papildyta:
Valio! Pirmas trimestras iveiktas!  drinks_cheers.gif

Tai sveikinimai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man ir suka pilveli kai pas daktara ta diena reikia,o kai pas Abraiti vaziuoti reikia net pykina biggrin.gif viena karta net vyras stojo...nes buo ui... Kita karta kentejau dantis sukandus...na pastoviai...ka daro nervukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 10 01, 14:11)
SVEIKINU  wub.gif  thumbup.gif

Man dar ne karto netikrino kakleliu ir kito ko apciupinejant. Zinau, ka di gala darys, o kol kas ramybej mane laiko  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 10 01, 15:14)
Tai sveikinimai jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man ir suka pilveli kai pas daktara ta diena reikia,o kai pas Abraiti vaziuoti reikia net pykina biggrin.gif  viena karta net vyras stojo...nes buo ui... Kita karta kentejau dantis sukandus...na pastoviai...ka daro nervukai biggrin.gif

Aciu aciu 4u.gif Smagu po tu pasimatymu buna, sypsena neapleidzia... wub.gif
O va mane tai atsargiai, svelniai apziurejo ir rankiniu budu siandiena. Na, skirtingai, cia viskas ziuriu...Dar ismatavo, pamatavo viska ir apsidziaugiau, kad nepriaugau. Zodziu, viska istyrinejo, visko issiklausinejau...Beje, Index, tau jau minejo folio rugsti stabdyti? Bet as pasikalbejau su gydytoju ir sakau, ar kas blogo nutiks, jei gersiu dar savaitele kita ir pabaigsiu bonkute. Sake nea, viskas gerai. Vitaminu rekomendavo tik naturaliu. Beje, aspirina sake gerti iki 37 savaites. Vadinasi 36 savaites imtinai, pilnai. Oij, visko tiek daug prikalbejom su gydytoju, kad iki siol vis ka nors prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
saunu,kad tai gerai pilvinukai auga wub.gif man kakleli beroc 2kartus ziurejo smile.gif o i termino gala tai i savaite karta
Atsakyti

QUOTE(Garsėė @ 2011 10 01, 16:27)
Aciu aciu  4u.gif Smagu po tu pasimatymu buna, sypsena neapleidzia... wub.gif
O va mane tai atsargiai, svelniai apziurejo ir rankiniu budu siandiena. Na, skirtingai, cia viskas ziuriu...Dar ismatavo, pamatavo viska ir apsidziaugiau, kad nepriaugau. Zodziu, viska istyrinejo, visko issiklausinejau...Beje, Index, tau jau minejo folio rugsti stabdyti? Bet as pasikalbejau su gydytoju ir sakau, ar kas blogo nutiks, jei gersiu dar savaitele kita ir pabaigsiu bonkute. Sake nea, viskas gerai. Vitaminu rekomendavo tik naturaliu. Beje, aspirina sake gerti iki 37 savaites. Vadinasi 36 savaites imtinai, pilnai. Oij, visko tiek daug prikalbejom su gydytoju, kad iki siol vis ka nors prisimenu  biggrin.gif

man gimdą apčiupinėja per pilvą tik. O kaip kaklelį žiūri? Aš prisimenu kaip man tikrino po to kai sudavė skatinamųjų, tai nenoriu net prisimint kaip skauda.. doh.gif
Kas dėl folio, kadangi mano kraujo rodikliai neblizgėjo, ypač kas geležį liečia, tai man liepė pagert vitaminų, o ten ir folis įeina, tai taip išeitu kad ją vis dar geriu smile.gif bet ne atskirai.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 01, 17:19)
man gimdą apčiupinėja per pilvą tik. O kaip kaklelį žiūri? Aš prisimenu kaip man tikrino po to kai sudavė skatinamųjų, tai nenoriu net prisimint kaip skauda.. doh.gif
Kas dėl folio, kadangi mano kraujo rodikliai neblizgėjo, ypač kas geležį liečia, tai man liepė pagert vitaminų, o ten ir folis įeina, tai taip išeitu kad ją vis dar geriu smile.gif bet ne atskirai.

Nėra pagrindo nerimauti dėl folio r., jos perdozuoti neįmanoma, taip, kad net ir iki nestuke.gif galo geriant nieko blogo natsitiks, tiesiog "vėliau (po 3-jų pirmųjų nėštumo mėnesių) folio rūgšties vartojimas nebeturi prasmės, kadangi vaisiaus organizmas jau būna susiformavęs ir daugiau nebėra prasmės jo skirti" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 10 01, 15:44)
saunu,kad tai gerai pilvinukai auga wub.gif man kakleli beroc 2kartus ziurejo smile.gif o i termino gala tai i savaite karta

Nu va, reiskias kazkam irgi tikrina 4u.gif

QUOTE(index @ 2011 10 01, 17:19)

Oij, tu kaip papasakoji, tai ir man skaudet pradeda...Atrodo, tikrai ten nemaloniai buvo...O man nieko ypatingo ar skaudancio nebuvo, kartu apziurejo beaugancia gimda ir kakleli: tiesiog viena ranka apciupineja per pilvuka, o kita tuo paciu metu svelniai is vidaus. Ir echo vaginalini prie to pacio (gal minutei, ar net trumpiau). Ir po to visko isgirdau, kad apziurejo gimda ir kakleli. Viskas vyko greitai ir neskaudziai, labai atsargiai. O veliau jau seke echo per pilvuka, kai apziurinejom leliu.

QUOTE(Abercrombie @ 2011 10 01, 18:19)
Nėra pagrindo nerimauti dėl folio r., jos perdozuoti neįmanoma, taip, kad net ir iki  nestuke.gif  galo geriant nieko blogo natsitiks, tiesiog "vėliau (po 3-jų pirmųjų nėštumo mėnesių) folio rūgšties vartojimas nebeturi prasmės, kadangi vaisiaus organizmas jau būna susiformavęs ir daugiau nebėra prasmės jo skirti"  4u.gif

Tu taip visada aiskiai paaiskini 4u.gif Ne pirma karta pagaunu save mastydama, kad tu susijusi su medicina ax.gif O kada tu nustojai gerti folio r.? As manau pabaigsiu ta buteliuka ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 10 01, 19:35)

as taip pat geriau foli kol pabaigiau buteliuka.nu liko kelios tabletkos neimesi gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 10 01, 18:35)
Tu taip visada aiskiai paaiskini  4u.gif Ne pirma karta pagaunu save mastydama, kad tu susijusi su medicina  ax.gif O kada tu nustojai gerti folio r.? As manau pabaigsiu ta buteliuka ramiai.

Tai teko truputėlį padirbėti med srity... Aišku, ne akušerijoj, visai su kitom žmogaus kūno vietom susijusiom, bet vistiek iš bendro ten kažkas kažkur dar likę... Ar bent jau pagal kokius terminus ieškotis info dar pamenu kartais biggrin.gif

Aš vis dra vartoju MAMITA papildą, kuriame irgi yra folio r. 400 μg 4u.gif
Atsakyti