QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 10 01, 15:44)
saunu,kad tai gerai pilvinukai auga

man kakleli beroc 2kartus ziurejo

o i termino gala tai i savaite karta
Nu va, reiskias kazkam irgi tikrina
QUOTE(index @ 2011 10 01, 17:19)
man gimdą apčiupinėja per pilvą tik. O kaip kaklelį žiūri? Aš prisimenu kaip man tikrino po to kai sudavė skatinamųjų, tai nenoriu net prisimint kaip skauda..
Kas dėl folio, kadangi mano kraujo rodikliai neblizgėjo, ypač kas geležį liečia, tai man liepė pagert vitaminų, o ten ir folis įeina, tai taip išeitu kad ją vis dar geriu

bet ne atskirai.
Oij, tu kaip papasakoji, tai ir man skaudet pradeda...Atrodo, tikrai ten nemaloniai buvo...O man nieko ypatingo ar skaudancio nebuvo, kartu apziurejo beaugancia gimda ir kakleli: tiesiog viena ranka apciupineja per pilvuka, o kita tuo paciu metu svelniai is vidaus. Ir echo vaginalini prie to pacio (gal minutei, ar net trumpiau). Ir po to visko isgirdau, kad apziurejo gimda ir kakleli. Viskas vyko greitai ir neskaudziai, labai atsargiai. O veliau jau seke echo per pilvuka, kai apziurinejom leliu.
QUOTE(Abercrombie @ 2011 10 01, 18:19)
Nėra pagrindo nerimauti dėl folio r., jos perdozuoti neįmanoma, taip, kad net ir iki

galo geriant nieko blogo natsitiks, tiesiog "vėliau (po 3-jų pirmųjų nėštumo mėnesių) folio rūgšties vartojimas nebeturi prasmės, kadangi vaisiaus organizmas jau būna susiformavęs ir daugiau nebėra prasmės jo skirti"
Tu taip visada aiskiai paaiskini

Ne pirma karta pagaunu save mastydama, kad tu susijusi su medicina

O kada tu nustojai gerti folio r.? As manau pabaigsiu ta buteliuka ramiai.