Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(index @ 2011 10 11, 14:45)
nu va, į Vilnių dėl skudurų tai neprivažinėsi, reiks kažką Kaune pasieškot, bet taip tingiu  lotuliukas.gif

Ko toliau...tuo labiau tingesi ir nesinores biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 11, 17:42)

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man kazkur susiruosti, apsrengti yra kancia biggrin.gif nors pilvukas nedidelis palyginus , bet vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 11, 19:42)

drinks_cheers.gif taip jau būna, kai su pirmu nestuke.gif tai džiaugiuosi, kad nelaukiau ilgai ir susipirkau visa ko reiks leliui, tik vežimėlio niekaip neprisiruošiau, nes taip tingėjau ir apsispręst nemokėjau, kuo toliau nėštumas tuo didesnė suirutė galvoj buvo. Taip teko vyrui vienam važiuot pirkt vežimėlio kai vaikui jau 2 sav. buvo. Na ir aišku man tas vežimėlis nepatiko. Nu vienžo per ilgai nereikia užsilaukt.
Ir dar nusipirkau dėvėtus benetono džinsus XS dydžio ir dar laisvi, nors nešiodavau prieš nestuke.gif S. Nesuprantu aš storėju, o drabužių dydis mažėja.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 10 11, 20:20)

drinks_cheers.gif taip jau būna, kai su pirmu  nestuke.gif  tai džiaugiuosi, kad nelaukiau ilgai ir susipirkau visa ko reiks leliui, tik vežimėlio niekaip neprisiruošiau, nes  taip tingėjau ir apsispręst nemokėjau, kuo toliau nėštumas tuo didesnė suirutė galvoj buvo. Taip teko vyrui vienam važiuot pirkt vežimėlio kai vaikui jau 2 sav. buvo. Na ir aišku man tas vežimėlis nepatiko. Nu vienžo per ilgai nereikia užsilaukt.
Ir dar nusipirkau dėvėtus benetono džinsus XS dydžio ir dar laisvi, nors nešiodavau prieš  nestuke.gif S. Nesuprantu aš storėju, o drabužių dydis mažėja.

As beneton ir pirkau xs dabar nesenokai...tai ir sikna kaba:) atrodo,kad m dydis butu biggrin.gif
Gal toks stiliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas toms, kurios jau antrą planuojat ar dabar susidūrusios, o gal šiaip girdėjusios yra. Ar turint AFS ir realiai jokių kitų didelių nusiskundimų neesant galima gauti nedarbingumą iki dekreto? Kažkuri lyg kažką minėjot anksčiau..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 12 spalio 2011 - 20:42
QUOTE(index @ 2011 10 12, 21:42)
Klausimas toms, kurios jau antrą planuojat ar dabar susidūrusios, o gal šiaip girdėjusios yra. Ar turint AFS ir realiai jokių kitų didelių nusiskundimų neesant galima gauti nedarbingumą iki dekreto? Kažkuri lyg kažką minėjot anksčiau..smile.gif

cia turbut as kalbejau smile.gif na matai pas mane darbas fiziskai sunkus buvo plius dar chemija ilgos valandos ir viska diena ant koju.nestumas buvo sunkus gresiantis po to placentos pirmaeiga.tai gavau bileteni visam nestumui.siaip manau gali gauti iki 126dienu.o jei gera gyd.manau susitarsi ir gausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 12, 21:42)

sveikos,

aš gavau.... kai praeitis 5 netektys, o darbas reikalaujantis daug nervinės įtampos lengvai davė pagulėjus kelias dienas ligoninej del vaizdo...
Atsakyti
Ačiū už info. Žiūrėsiu dar kaip spręsis darbe situacija, o tai dabar gąsdina, kad perkels iš vieno darbo į kitą, toje pačioje įstaigoje, o jei aš nesutiksiu parašys įsakymą ir tiek žinių. O tas darbas tai su daugiau įtampos ir atsakomybės nei dabar turiu, be to su ateinančiais žmonėm, kurių per dieną gal 100 praeina, o aš nerealiai bija bacilų, ypč dabar tokiu metu.. Niekam neįdomu mano argumentai, sakę neįsivaizduot, kad esu nepajudinima jei jau liko tik keli mėnesiai.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Seniai buvau uzsukus blush2.gif
Bet prisiduodu vis tiek biggrin.gif Vakar buvau pasimatyme su maziuku wub.gif Viskas gerai thumbup.gif Negaliu dar vis patiketi wub.gif

Dar klausimelis del kompensuojamu vaistuku. Sakykite tos kurios jau tvarkesi ir ketina tvrakytis kompensacija,kuriais metais Jums istyre AFS?????
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 10 13, 08:28)
Sveikutes  4u.gif 
Seniai buvau uzsukus  blush2.gif
Bet prisiduodu vis tiek  biggrin.gif  Vakar buvau pasimatyme su maziuku  wub.gif  Viskas gerai  thumbup.gif Negaliu dar vis patiketi  wub.gif

Dar klausimelis del kompensuojamu vaistuku. Sakykite tos kurios jau tvarkesi ir ketina tvrakytis kompensacija,kuriais metais Jums istyre AFS?????

labas rytas 4u.gif kiek zinau AFS norit gauti kompencacija daro du kartus as pastojau liepos 2010metais tai man tu paciu metu 2010 m vasari nustate AFS o kad laukiuosi suzinojau liepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 10 13, 08:28)
Sveikutes  4u.gif 
Seniai buvau uzsukus  blush2.gif
Bet prisiduodu vis tiek  biggrin.gif  Vakar buvau pasimatyme su maziuku  wub.gif  Viskas gerai  thumbup.gif Negaliu dar vis patiketi  wub.gif

man šiais. Kartojo du kartus.
Papildyta:
Tiesa, kurios čia apie cezarį kalbėjot ir jo norit. Man vakar gydytyoja sakė, kad žinočiau jog turiu teisę pasirinkti ar cezaris ar gimdyti natūraliai. Dėl to, kad turėjau du persileidimus ir skaitosi komplikuotas pastojimas.
Atsakyti