Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 10 13, 07:37)
labas rytas 4u.gif kiek zinau AFS norit gauti kompencacija daro du kartus as pastojau liepos 2010metais tai man tu paciu metu 2010 m vasari nustate AFS o kad laukiuosi suzinojau liepa smile.gif

QUOTE(index @ 2011 10 13, 07:48)
man šiais. Kartojo du kartus.

tai va vakar as buvau klinikose bet ne pas A. Uzklausiau to savo gydytojo, jis nelabai zinojo, tai iskart paskambino A pasiklausti kaip yra. Tai pasake kad mano atveju kazin ar gauciau, nes AFS nustatytas 2009 metu gale ir tyrimas darytas tik viena karta. O tipo kai dabar tiria tai tiria 4 rodiklius, o galejo tirti tik 3. Bet kadangi as jau laukiuosi tai man tyrimu nebegali pakartoti. Tai dabar nzn ka cia daryti??? verysad.gif Ar vis tik eiti pas A ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 10 13, 09:32)
tai va vakar as buvau klinikose bet ne pas A. Uzklausiau to savo gydytojo, jis nelabai zinojo, tai iskart paskambino A pasiklausti kaip yra.  Tai pasake kad mano atveju kazin ar gauciau, nes AFS nustatytas 2009 metu gale ir tyrimas darytas tik viena karta. O tipo kai dabar tiria tai tiria 4 rodiklius, o galejo tirti tik 3. Bet kadangi as jau laukiuosi tai man tyrimu nebegali pakartoti. Tai dabar nzn ka cia daryti??? verysad.gif  Ar vis tik eiti pas A ar ne?  g.gif

kaip įdomiai, aš tavo vietoj vis tiek nueičiau, nu bet paklausi. Jis gal taip sako, nes labai nenori dokumentų tvarkyt. O gal tikrai taip jau yra. Net nežinau..Būtų gaila.
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 10 13, 08:32)
tai va vakar as buvau klinikose bet ne pas A. Uzklausiau to savo gydytojo, jis nelabai zinojo, tai iskart paskambino A pasiklausti kaip yra.  Tai pasake kad mano atveju kazin ar gauciau, nes AFS nustatytas 2009 metu gale ir tyrimas darytas tik viena karta. O tipo kai dabar tiria tai tiria 4 rodiklius, o galejo tirti tik 3. Bet kadangi as jau laukiuosi tai man tyrimu nebegali pakartoti. Tai dabar nzn ka cia daryti??? verysad.gif  Ar vis tik eiti pas A ar ne?  g.gif

As manau vistiek nueik, kai nori jie dokumentus sutvarko kaip jiem patogiau (aisku ne dykai), bet ir mane biski isgasdinai, manau man ir dar reiks kol neesu nestuke.gif nueit ir issitirt, atseit isitikint, nesakysiu kad del kompensavimo noriu, o paskui pareikalausiu kompensavimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 13, 08:34)
kaip įdomiai, aš tavo vietoj vis tiek nueičiau, nu bet paklausi. Jis gal taip sako, nes labai nenori dokumentų tvarkyt. O gal tikrai taip jau yra. Net nežinau..Būtų gaila.

nu man ir idomiai pasirode. Nu bet pabandysiu dar tiesiai pas ji nueiti, ziuresiu ka jis snekes blush2.gif Kaip tik kitam antradieniui esu uzsiregistravus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_bern @ 2011 10 13, 08:37)
As manau vistiek nueik, kai nori jie dokumentus sutvarko kaip jiem patogiau (aisku ne dykai), bet ir mane biski isgasdinai, manau man ir dar reiks kol neesu  nestuke.gif nueit ir issitirt, atseit isitikint, nesakysiu kad del kompensavimo noriu, o paskui pareikalausiu kompensavimo  blush2.gif

nu manau del visa ko galetum ir pakartoti tyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as del kompensavimo... Man AFS buvo nustatytas 2005m., kompensavima tvarkiausi 2010m.vasara, tirta buvo lyg 3 parametrai. Gal dabar ir pasikeite kas(vajus buvo pakeltas 2010m. rudeni), bet man rods cia nuo A.nuotaikos dar priklauso.
Taigi lyg Index buvo, nekilo jokiu problemu. Iki vizito pas A., patariu pasiskambinti i Ligoniu Kasas Brovinai (zodziu pasikaustyti faktais), gal ji pasakytu ar keitesi tvarka.

Merginos, tik nenuleiskime ranku... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=sypsenele_24,2011 10 13, 09:43]
nu man ir idomiai pasirode. Nu bet pabandysiu dar tiesiai pas ji nueiti, ziuresiu ka jis snekes blush2.gif Kaip tik kitam antradieniui esu uzsiregistravus blush2.gif
Papildyta:

Butu geriausia, kad jau sio vizito metu viskas butu aisku ar bus tvarkoma kompensavimui ar ne, ar dar truksta ko nors. Nes kitas vizitas ne taip greitai bus, o laukimas ne i nauda. Vien dokumentu sutvarkymas uztrunka ~1 men.
Atsakyti
Gal kas galite imesti bendraujanciu AFS mamyciu nuoroda?
Atsakyti
Sypsenele o tu irgi 18d eini pas A?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 13, 07:48)
man šiais. Kartojo du kartus.
Papildyta:
Tiesa, kurios čia apie cezarį kalbėjot ir jo norit. Man vakar gydytyoja sakė, kad žinočiau jog turiu teisę pasirinkti ar cezaris ar gimdyti natūraliai. Dėl to, kad turėjau du persileidimus ir skaitosi komplikuotas pastojimas.

Aciu bigsmile.gif Dabar mano vizitas numatomas spalio 27 d., tai kalbinsiu rimtai siuo klausimu gyd. savo ax.gif
Atsakyti
Nu as ir turejau dvi netektys, bet A. Netneuzsimine apie cezari:) net kategoriskaipasake,kad pati gimdysiu:) nes viskas yra gerai...na nebent vaikas virs 4 kg butu...nes esu mazute ir smulkute, bet rodos nebus musu dickis biggrin.gif

O kita daktare kur esu iskaitoj ir aie cezari net nekalba smile.gif net neminejo.dave suorasti pati tikrai bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 10 13, 09:28)
Sveikutes  4u.gif 
Seniai buvau uzsukus  blush2.gif
Bet prisiduodu vis tiek  biggrin.gif  Vakar buvau pasimatyme su maziuku  wub.gif  Viskas gerai  thumbup.gif Negaliu dar vis patiketi  wub.gif

Dar klausimelis del kompensuojamu vaistuku. Sakykite tos kurios jau tvarkesi ir ketina tvrakytis kompensacija,kuriais metais Jums istyre AFS?????

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Kaip dziugu,kad musu gretos pleciasi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 13 spalio 2011 - 14:34
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 13, 15:35)
Nu as ir turejau dvi netektys, bet A. Netneuzsimine apie cezari:) net kategoriskaipasake,kad pati gimdysiu:) nes viskas yra gerai...na nebent vaikas virs 4 kg butu...nes esu mazute ir smulkute, bet rodos nebus musu dickis biggrin.gif

O kita daktare kur esu iskaitoj ir aie cezari net nekalba  smile.gif net neminejo.dave suorasti pati tikrai bandysiu smile.gif

tai čia jie taip gal ir sako, gimdysi pati viskas ok, bet realiai turi teisę rinktis, ar ok ar ne ok.
Aš irgi norėčiau pati, bet omeny tikrai turėsiu, maža kas.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 13, 10:31)
Sypsenele o tu irgi 18d eini pas A?

aha smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 13, 14:35)
Sveikinimai 4u.gif  wub.gif
Kaip dziugu,kad musu gretos pleciasi drinks_cheers.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti