Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

leidausi staciai visa data.leisdavausi ten kur susimimdavo raukle.ir link klubo leidausi ir bandziau i koja smile.gif vistiek duriu gaunasi netoli 300per nestuma.tai leisdavausi visur kur dar nebuvo leista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 23, 07:59)
Oj kokia aš laiminga, parėjau su šypsena iki ausų.
Ką tik mačiau kaip mano vaikis makaluoja rankytėm ir kojytėm.
Atitinka 10 savaičių, viskas mums gerai smile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nu matai kaip faina wub.gif thumbup.gif Sveikinu pasimačius su žirniuku 4u.gif

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 08 23, 09:00)
leidausi staciai visa data.leisdavausi ten kur susimimdavo raukle.ir link klubo leidausi ir bandziau i koja smile.gif vistiek duriu gaunasi netoli 300per nestuma.tai leisdavausi visur kur dar nebuvo leista smile.gif

Aš irig manau, kad kur tik laisvos vietos bus, ten reiks ir besti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 23, 09:59)

4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif linkėjimai jums abiems

Odėl tų vaistų ledimosi, tai neimkit tap į galvą, kuo gliau suleidžiat tuo ilgiau tie vaistukai skirstosi, šeip visos sesutės liepia gulsčiai, kad ta pūslelė susidarytų, bet vaistukai neišbėgtų, ir kad šiek tiek paniežti, paskauda normalu, juk ne saldainį valgom.
Dar man keista, kad kai kurios čia rašo po kelis kartus bando durti, tai kaip jūs įduriat ištraukiat ir vėl duriat su ta pačia adata? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 23, 13:15)
Dar man keista, kad kai kurios čia rašo po kelis kartus bando durti, tai kaip jūs įduriat ištraukiat ir vėl duriat su ta pačia adata? blink.gif

Nu gi ne svetimam baksnoji, o paskui sau duri... smile.gif Man irig būna, akd du - tris kartus bandau ir neprasiduria, tik iš ketvirto karto įtaikau "minkščiau". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 23, 15:42)
Nu gi ne svetimam baksnoji, o paskui sau duri...  smile.gif Man irig būna, akd du - tris kartus bandau ir neprasiduria, tik iš ketvirto karto įtaikau "minkščiau".  4u.gif

4u.gif as tai iš pirmo kišu adatą iš visos sveikatos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita...: 23 rugpjūčio 2011 - 13:58
QUOTE(index @ 2011 08 23, 07:59)

Kaip smagu, Index !!! Sveikinu, sveikinu, sveikinu!!! 4u.gif

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 23, 13:15)

Agam, iduriu, istraukiu ir vel iduriu ir tik tada susileidziu...O ka daryt?.. ax.gif

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 23, 13:56)
4u.gif as tai iš pirmo kišu adatą iš visos sveikatos... ax.gif

Tu labai stipri 4u.gif
Atsakyti
[quote=Garsėė,2011 08 21, 20:53]
Leidziames nestuke.gif As - Fraxiparine 0,3. Oij, kiek streso buvo pradzioje ax.gif Bet va, idomiai man dabar, kartais paniezti toje durio vietoje...Ne taip kad pulciau draskytis, bet matyt alergizuoja po truputi...Ypac niezti, jei puslele kartais issoka (kaip kada pavyksta susileisti blush-anim-cl.gif

labutis, jungiuosi ir as i jusu gretas 4u.gif saunus namuciai thumbup.gif
del fraxiparino, jeigu kazkokia alergija, niezti, parausta stipriau ir vis kartojasi... reikia keisti vaistus... man taip buvo... kokia pora savaiciu nekreipiau demesio, o vis blogejo... A . sake,net mirtis gali istikti. man pakeitei i fragmine, nes claxane dar labiau gali alergizuoti. taip retai buna, bet buna.
Papildyta:
QUOTE(index @ 2011 08 23, 09:59)

didziausi sveikinimai...zinau ta jausma...
as kai vaziuoju pas A. tikrintis...mane pykina, varo i wc...
o is kmuk kiek kartu iseidavau...noredavau saukti is dziaugsmo biggrin.gif wub.gif nestuke.gif
Papildyta:
del leidimosi vaistu...tai man ir keista,kad duriate is daug kartu...na geriau jau stipriau ir is vieno... man 2 kartai per nestuma dabar buvo,kad iduriau ir nesileido vaistukai...matyt prie guzo...kur jau buvo durta...tai perduriau.
jugi cia nera skausmo smile.gif))) bats ir viska... netiek del savo nestuke.gif padarrem ir padarysime... wub.gif
Atsakyti

as tai drinks_cheers.gif , o kad nesileidžia tai kartais ir pats švirkštas gali būti kaltas, ta guminė dalis prie stiklo prilimpa stipriau ir tiek
šeip ar taip visoms 4u.gif ir kuo daugiau gražių minčių apie savo nestuke.gif
važiuoju ryt echo pažiūrėsim ką apie tą kaklo raukšlę man paporins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita...: 24 rugpjūčio 2011 - 14:42
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 23, 16:11)
Agam, iduriu, istraukiu ir vel iduriu ir tik tada susileidziu...O ka daryt?..  ax.gif

nu va taip daryti labai skauda kaip tu darai. ax.gif Man kartais irgi oda neiškart persiduria, bet kai matau jog nesiduria ir oda įsitempusi, tiesiog šiek tiek lukteliu ir vos vos toliau spaudžiu. Oda šiek tiek palaukus prasiduria ir adatėlė sulenda. Iškart smarkiau duriant man labiau skauda. biggrin.gif

Atsakyti
Pagaliau išsiaiškinau kaip su tais genetiniais tyrimais, kurioms AFS nustatė Abraitis. Žodžiu kaunietėms smile.gif Gal kuriai bus aktualu.
Pasiskambinau ir viską išsiaiškinau. Registruotis reikia ne pas jį ir ne pas genetikus centrinėj poliklinikoj, o toj pačioj moterų konsultacijoj į 19kab. Aš internetu per www.sergu.lt stsifiltravau visus kurie dirba 19 kab. radau jų laikus ir užsirašiau sau tinkamu, gerai, kad dar buvo kelios vietos.
Žodžiu eisiu rugsėjo 14 d., bus 12 ir 4 dienos. Spėju dar smile.gif

Gal bus naudinga kuriai info, nes pati grybavau čia kol iki galo neišsiaiškinau.
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Na ka, mes po antrojo vizito...Maciausi su lialium - koks jis grazus, kaip smagiai sirdute plaka wub.gif Kojytem kad spardesi, judejo visaip, kad daktarui reikejo gerai nusitaikyti, kad nufotografuotu biggrin.gif Smaguma ... 4u.gif Mums - 9 savaites ir esame 2cm ugio ax.gif Sekantis vizitas - Spalio 1d.

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 24, 14:41)
važiuoju ryt echo pažiūrėsim ką apie tą kaklo raukšlę man paporins

Na ir kaip sekesi?

Turiu klausimuka, gal kas zino, ar sekmadieni kokiuose Suvalkuose vaistines dirba? Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 27, 15:43)
Sveikos, mergaites!

Na ka, mes po antrojo vizito...Maciausi su lialium - koks jis grazus, kaip smagiai sirdute plaka  wub.gif Kojytem kad spardesi, judejo visaip, kad daktarui reikejo gerai nusitaikyti, kad nufotografuotu  biggrin.gif Smaguma ...  4u.gif Mums - 9 savaites ir esame 2cm ugio  ax.gif Sekantis vizitas - Spalio 1d.
Na ir kaip sekesi?

super drinks_cheers.gif
kaip smagu, kad viskas gerai
Atsakyti