Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 29, 09:47)
o sekėsi gerai, padarė echo sakė kol kas vystosi normaliai.(tame 19 kab. gyd Norkienė), po to parašė lapelį tyrimams, pridaviau kraujo ir galutiniai ats. bus po dviejų savaičių, čia dėl Dauno sindromo. Visos kurioms nuo 12 iki 14 sav +6d. dar gali registruotis čia (KMUK )moterų konsultacijoj į 19 kab. jei nors diena vėliau jau pas genetikus į konsultacinę polikliniką reikia.

O sekmadienį tai labai abejoju ar dirba vaistinės tie lenkai gi labai dievobaimingi, bet turiu vaistinės kur Kauflande kontaktus- tel. 087 567 06 13 arba www.doz.pl buvom šeštadienį tai netgi nuolaidų kortelę gavau biggrin.gif man ten rimčiausia vaistinė, sakė galima pasiskambint ir užsisakyt vaistus kokių reikia. Tik paskui receptą turėt žinoma.

ai va dėl vaistų.
Mamukas šeštadienį man 11 dėžučių parvežė, nors recepte 9 buvo, bet davė 11 smile.gif Ir visas vienoj vaistinėj gavo. Buvo į kitą pradžioj užbėgę, ten neturėjo, bet susiskambino su ta kur turi, paaiškino kaip nueiti ir jau jų laukė smile.gif
Irgi davė telefoniuką užsisakyti iš anksto. smile.gif

O tave su puikia echo smile.gif Laukiu labai savosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 29 rugpjūčio 2011 - 09:00
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 29, 09:56)
Aha, labai žemai. Aš savąjį kol kas dežiniam randu dažniau wub.gif

Index, tikria verta  4u.gif  Tik aš skaičiau skaičiau info apie jų naudojimą. BŪTINAI reikia naudoti gelį echo skirtą, arba bent jau kažką gelinio (manau ir lubrikantas vandens pagrindu tiktų), jokiu būdų ne aliejukai, kur dauguma bando juos naudoti kaip pakaitalą, nes aliejiniu pagrindu visi reikaliukai gadina aparatą  4u.gif  Be to, siūloma širdukės ieškoti ir/ar klausyti ne ilgiau nei 10 min per kartą. Jei nepavyksta rasti per tą laiką - geriau bandyti kitą dieną  4u.gif

Angelsound tikrai nieko nereikia naudoti...nei gelio nei alieju:))) ir gali klausyti kiek nori:)
Atsakyti
laba mergaites 4u.gif ikisau nosi kaip sekasi naujom nestukem blush2.gif ir pamaciau kad pacios perkate vaistukus. o nebandete susitvarkyti dokumentu kad kompensuotu leidziamus vaistukus? zinau akd daug nervu kainuoja, bet uztat seimos biudzetas maziau nukencia mirksiukas.gif
Sekmes auginant pilvukus, ir maziau nervuokites, viskas bus gerai 4u.gif
Va dar prisiminiau, kad turiu 20vnt clexano 0,2ml, galeciau uz 100Lt parduoti
Atsakyti
Labas vakarelis drinks_cheers.gif
Kaip savijauta? Kaip nuotaika?
Taip smagiai info dalinates apie tuos aparaciukus...Gundausi ir as ax.gif

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 29, 08:47)
o sekėsi gerai,
O sekmadienį tai labai abejoju ar dirba vaistinės tie lenkai gi labai dievobaimingi, bet turiu vaistinės kur Kauflande kontaktus- tel. 087 567 06 13 arba www.doz.pl buvom šeštadienį tai netgi nuolaidų kortelę gavau biggrin.gif man ten rimčiausia vaistinė, sakė galima pasiskambint ir užsisakyt vaistus kokių reikia. Tik paskui receptą turėt žinoma.

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(index @ 2011 08 29, 09:00)
ai va dėl vaistų.
Mamukas šeštadienį man 11 dėžučių parvežė, nors recepte 9 buvo, bet davė 11 smile.gif Ir visas vienoj vaistinėj gavo. Buvo į kitą pradžioj užbėgę, ten neturėjo, bet susiskambino su ta kur turi, paaiškino kaip nueiti ir jau jų laukė smile.gif
Irgi davė telefoniuką užsisakyti iš anksto. smile.gif

Koks saunus jusu telefonu knygeles turinys biggrin.gif As irgi noriu ax.gif Gal galite pasidalinti tokiam reikalui prispyrus? Kad nebutu bajeris - nuvaziuoji ir neturi doh.gif O cia vaistines Suvalkuose? Ar toleliau? AS irgi jau manau, kad sekmadieni jie nedirba...nes sestadieni jau darbo diena ju trumpesne...Turbut jiems sekmadieniais galvos neskauda biggrin.gif O mums vienintelis laisvadienis kaip tik ispuola...Na, reiks kazka sugalvoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(rimimita @ 2011 08 29, 14:27)
laba mergaites  4u.gif  ikisau nosi kaip sekasi naujom nestukem  blush2.gif  ir pamaciau kad pacios perkate vaistukus. o nebandete susitvarkyti dokumentu kad kompensuotu leidziamus vaistukus? zinau akd daug nervu kainuoja, bet uztat seimos biudzetas maziau nukencia  mirksiukas.gif
Sekmes auginant pilvukus, ir maziau nervuokites, viskas bus gerai  4u.gif
Va dar prisiminiau, kad turiu 20vnt clexano 0,2ml, galeciau uz 100Lt parduoti

Labas, malonu, kad uzsukote 4u.gif
Dar nebandem kovoti...Gal veleliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 29, 20:48)
Labas vakarelis  drinks_cheers.gif
Kaip savijauta? Kaip nuotaika?
Taip smagiai info dalinates apie tuos aparaciukus...Gundausi ir as  ax.gif
Smagu, kad viskas gerai  thumbup.gif
Koks saunus jusu telefonu knygeles turinys  biggrin.gif As irgi noriu  ax.gif Gal galite pasidalinti tokiam reikalui prispyrus? Kad nebutu bajeris - nuvaziuoji ir neturi  doh.gif O cia vaistines Suvalkuose? Ar toleliau? AS irgi jau manau, kad sekmadieni jie nedirba...nes sestadieni jau darbo diena ju trumpesne...Turbut jiems sekmadieniais galvos neskauda  biggrin.gif O mums vienintelis laisvadienis kaip tik ispuola...Na, reiks kazka sugalvoti  g.gif
Papildyta:

Labas, malonu, kad uzsukote  4u.gif
Dar nebandem kovoti...Gal veleliau  blush2.gif

Vaistus pirko Belostoke, jei reik galiu užrašyt telefoną smile.gif

o aš jau nusipirkau doplerį thumbup.gif ačiū už mintį. Ryt turėčiau gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 29, 19:53)
Vaistus pirko Belostoke, jei reik galiu užrašyt telefoną smile.gif

o aš jau nusipirkau doplerį  thumbup.gif  ačiū už mintį. Ryt turėčiau gauti smile.gif

Labai operatyviai thumbup.gif

Buciau labai dekinga, jei bruksteltum ta numeriuka. Galima ir i az, jei ka. Ir kokia gaunasi vieno pako kaina zlotais? Tau perkant 11 turejo stambia nuolaidele taikyt ax.gif
Atsakyti
Man įdomu pasidarė, o kažin ZIBOR'o įmanoma gauti Suvalkuose ar ur ten dar? g.gif
Nebūnu ten, tai nežinau blush2.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 08 29, 09:12)
Angelsound tikrai nieko nereikia naudoti...nei gelio nei alieju:))) ir gali klausyti kiek nori:)

GALIMA ir su kitais nenaudoti, jei tik norisi pataupyti, bet patartina ir gamintojų rekomendujama naudoti su visais dopleriais (čia kalbu ir iš patirties med. srityje) mirksiukas.gif
Ir dar, nemaišykite doplerio su stetoskopu - tai du skirtingi prietaisai savo veikimo principu (čia komentaras į Jūsų sakinį "ir gali klausyti kiek nori:)") 4u.gif Stetoskopu TAIP, galima nors visą dieną prie pilvo prisidėjus gulėti biggrin.gif Dopleris gi skleidžia ultragarso bangas, kurių žala neįrodyta, beeet... g.gif
Dopleris yra savotiškas "echo" aparatas, tik ne vaizdui, o garsui "atvaizduoti", bet veikimo principas labai panašus. Todėl dauguma nepataria su dopleriais per dažnai "žaisti" taip pat kaip ir su echoskopais, jei tam nėra rimto pagrindo.
O gelis reikalingas statiniam krūviui mažinti, kurį sukelia ultragarsas sąlytyje su oda... žodžiu, jei angliškai suprantate ir kam įdomu pacituosiu "Ultrasound gel is specially formulated to act as a coupling agent and reduce static that is often caused when using a fetal doppler. To get optimal use and sound out of a fetal doppler monitor use plenty of ultrasound gel. Do not use colored gels or lotions. Any oil based substance used with a fetal doppler will cause excess static and can damage the fetal doppler probe." 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2011 08 29, 19:53)
o aš jau nusipirkau doplerį  thumbup.gif  ačiū už mintį. Ryt turėčiau gauti smile.gif

thumbup.gif Pamatysi, kaip patiks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 29 rugpjūčio 2011 - 22:41
[quote=Abercrombie,2011 08 30, 00:47]
Man įdomu pasidarė, o kažin ZIBOR'o įmanoma gauti Suvalkuose ar ur ten dar? g.gif
Nebūnu ten, tai nežinau blush2.gif

Manau, kad galima gauti Suvalkuose. Aš susitariau, dėl imunosupresantų, tai šituos irgi be problemų, tik receptą turėk ir pinigus mokėk, tai jie visko užsakys. O Ziboro kokia veiklioji medžiaga ir kiek jis pas mus kainuoja? g.gif Aš Clexane naudoju tai nežinau.

Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 30, 16:49)
Manau, kad galima gauti Suvalkuose. Aš susitariau, dėl imunosupresantų, tai šituos irgi be problemų, tik receptą turėk ir pinigus mokėk, tai jie visko užsakys. O Ziboro kokia veiklioji medžiaga ir kiek jis pas mus kainuoja?  g.gif  Aš Clexane naudoju tai nežinau.

Va susiradau ZIBOR: g.gif
- Veiklioji medžiaga yra bemiparino natrio druska: 0,2 ml užpildytame švirkšte yra 2500 TV (anti-Xa faktoriaus) (atitinka 12500 TV (anti-Xa faktoriaus) viename injekcinio tirpalo mililitre).
- Pagalbinė medžiaga yra injekcinis vanduo.

10 svirkstu kaina 105 - 120 Lt mazdaug, kaip kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 30 rugpjūčio 2011 - 17:36
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 30, 19:36)
Va susiradau ZIBOR:  g.gif
-  Veiklioji medžiaga yra bemiparino natrio druska: 0,2 ml užpildytame švirkšte yra 2500 TV (anti-Xa faktoriaus) (atitinka 12500 TV (anti-Xa faktoriaus) viename injekcinio tirpalo mililitre).
-  Pagalbinė medžiaga yra injekcinis vanduo.

10 svirkstu kaina 105 - 120 Lt mazdaug, kaip kur  4u.gif

internetu tai toj vaistinėj nerandu, bet galėsiu pasiklaust, bet tik už poros savaičių važiuosiu. Jei kas greičiau tai geriausiai pasiimt pakuotę ir paklaust vaistinėj . Aš tai perku Suvalkuose paversk temą pora psl. atgal visus kontaktus surašiau. smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 30, 18:45)
internetu tai toj vaistinėj nerandu, bet galėsiu pasiklaust, bet tik  už poros savaičių važiuosiu. Jei kas greičiau tai geriausiai pasiimt pakuotę ir paklaust vaistinėj . Aš tai perku Suvalkuose paversk temą pora psl. atgal visus kontaktus surašiau. smile.gif
Sėkmės 4u.gif

Ačiū labai už info 4u.gif
Radau kainą poliakuose ... Maximálna cena 22,92 € eina sau kaip pigiau doh.gif
Reikia bandyti organizuotis kažkaip prie kažko g.gif

Dar geriau radau cena... 56.63 zł 10 amp. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 30 rugpjūčio 2011 - 18:56
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 30, 19:48)
Ačiū labai už info  4u.gif
Radau kainą poliakuose ... Maximálna cena 22,92 € eina sau kaip pigiau  doh.gif
Reikia bandyti organizuotis kažkaip prie kažko  g.gif

Dar geriau radau cena... 56.63 zł 10 amp.  blink.gif  blink.gif  blink.gif