QUOTE(PaulaL @ 2011 08 31, 06:57)
Man la ai sona skaudedavo, temdavo keistai...
Mergaites, turiu klausima... Leidausi vakar vaistukus...ir matyt i kraujagysle pataikiau.... Radejobegti kraujas ir gana smarkiai,,, uzspaudziau...bet issikruvinau nemazai

bijau ,kad ir vaistai isbego

nieko nebus blogo??? Labai pergyvenu:(
Man irgi karta kraujukas bego. Sustabdziau, o vakare po dusiuko pamaciau kruvina maikute

Vel pradejo begt. Aisku, baisu, bet manau, kad nieko tokio. Juk pataikom visur tam pilvely...Va, po vakar man tooookia melyne spalvota issoko per puse pilvo. Pirmoji tokia galinga
QUOTE(rimimita @ 2011 08 31, 07:38)
as siulyciau ilgai nelaukti,bent uzsiregistruoti pas kuri nors daktara. nes visas procesas uztrunka apie menesi po pirmo vizito pas daktara

drasiau mergaites,juk mum sie vaistukai priklauso, tikrai is nieko duonos kasnio neatimsit
Tu teisi. Tai as tada po Index

Jei rimtai, tai per sekanti vizita bandysiu kalbeti su gydytoju.
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 31, 08:06)
Šonų man neskauda, bet tempimai visokie maudenimai buvo ir su pirmu, ir dabar. Tai kažkaip magnio tik pageriu, kad neva tai nespazmuotų gimda, o visa kita, sako, per nėštumą kaip ir būna - maudenimai, skaudenimai, tempimai ir t.t. Bet gal su gyd pasikonsultuoti, jei yra galimybe, tai būtų neblogai
Tai as tada ta magni ir siurbciosiu. Nes nera labai baisiai, bet gasdina juk ir menki maudenimai. Ramiau zinoti, kad ir kitoms

taip buna. IKi siol.
QUOTE(index @ 2011 08 31, 13:48)
išgirdauuuuu
kol ieškojau vis galvojau, kaip nesumaišyt su savo pulsu, bet kai išgirdau neliko klausimų. Kaip traukinukas važiuoja
aa..

kaip fantastiška
Nu kaip fainiai

Sveikinu
Bet kokia neteisybe su tais vaistais...PL tokios kainos smagios, o pas mus...