Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(index @ 2011 08 30, 19:19)
tai mano Fraxiparino kainos LT irgi 117lt 10 ampulių
ten - 40-50 zlotų.
blink.gif
susitaupo šis tas smile.gif

Aš netekus amo, reikia atsitokėti biški laiko blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, kainos tikrai draugiskesnes kisenei g.gif

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 30, 18:45)
Aš tai perku Suvalkuose paversk temą pora psl. atgal visus kontaktus surašiau. smile.gif
Sėkmės 4u.gif

Ooo...Aciu 4u.gif Kazkaip tik dabar ir pamaciau doh.gif Kazkokia issiblaskiusi pasidariau blush2.gif

Mergaites, o jums soniuku nebemaudzia? Gal visai nemaude kai kurioms...O toms, kurioms maude, kada nustojo? Man sis geris lyg ir praejes buvo, o siandien vel... unsure.gif Ir suduria tai sen, ta ten...
Atsakyti
Man la ai sona skaudedavo, temdavo keistai...

Mergaites, turiu klausima... Leidausi vakar vaistukus...ir matyt i kraujagysle pataikiau.... Radejobegti kraujas ir gana smarkiai,,, uzspaudziau...bet issikruvinau nemazai doh.gif bijau ,kad ir vaistai isbego g.gif nieko nebus blogo??? Labai pergyvenu:(
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 29, 20:48)
Labas, malonu, kad uzsukote  4u.gif
Dar nebandem kovoti...Gal veleliau  blush2.gif

as siulyciau ilgai nelaukti,bent uzsiregistruoti pas kuri nors daktara. nes visas procesas uztrunka apie menesi po pirmo vizito pas daktara 4u.gif drasiau mergaites,juk mum sie vaistukai priklauso, tikrai is nieko duonos kasnio neatimsit 4u.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 08 31, 07:57)

Mergaites, turiu klausima... Leidausi vakar vaistukus...ir matyt i kraujagysle pataikiau.... Radejobegti kraujas ir gana smarkiai,,, uzspaudziau...bet issikruvinau nemazai doh.gif  bijau ,kad ir vaistai isbego g.gif  nieko nebus blogo??? Labai pergyvenu:(

nsuiramink 4u.gif as irgi nekarta esu pataikius i kraujagysle.kelis kartus kraujas begdavo net pusvalandi ir gausiai. tiesiog uzspaudus palaikydavau ir viskas. o del vaistuku nepergyvenk,juk kraujukas pas mus cirkuliuoja,vietoj nestovi,tad tikrai vaistai neisbego 4u.gif
Atsakyti
Aciu... As taip issigandau,kad net nakti sapnavau drinks_cheers.gif
Na as ir nepirma karta pataikiau,bet si karta nespejau greitai uzspausti isbego... Tai ja stresiukas doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šonų man neskauda, bet tempimai visokie maudenimai buvo ir su pirmu, ir dabar. Tai kažkaip magnio tik pageriu, kad neva tai nespazmuotų gimda, o visa kita, sako, per nėštumą kaip ir būna - maudenimai, skaudenimai, tempimai ir t.t. Bet gal su gyd pasikonsultuoti, jei yra galimybe, tai būtų neblogai g.gif

Man iš galvos tie Suvalkai dabar neišeina lotuliukas.gif Kiba reikės čia rengtis kažkada važiuoti užsitavorinti likusiam laikui ar ką g.gif doh.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 08 31, 06:57)

Mergaites, turiu klausima... Leidausi vakar vaistukus...ir matyt i kraujagysle pataikiau.... Radejobegti kraujas ir gana smarkiai,,, uzspaudziau...bet issikruvinau nemazai doh.gif  bijau ,kad ir vaistai isbego g.gif  nieko nebus blogo??? Labai pergyvenu:(

Yra ir man taip buvę, tai paantrinsiu rimimitai, nepergyvenkit. 4u.gif

Dėl kovos su kompensavimu, paskaičiau, kad poliakuose kompensuojamas pvz mano ZIBOR'as ir ligoniui dėžutė bekainuoja 6 zlotus doh.gif

Aš asmeniškai tai jaučiu neisiu kovoti, nes kažkodėl esu įsitikinusi, kad nieko nepešiu (juk mano AFS nepatvirtintas ir jokiais tyrimais aš to neįrodysiu verysad.gif )

Atsakyti
Jau dopleriukas pas mane, bet mes turbūt dar per maži, kad girdėčiau kažką, nes pagaunu tik savo pačios pulsą smile.gif
Atsakyti
išgirdauuuuu wub.gif
kol ieškojau vis galvojau, kaip nesumaišyt su savo pulsu, bet kai išgirdau neliko klausimų. Kaip traukinukas važiuoja wub.gif

aa.. wub.gif kaip fantastiška bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 31 rugpjūčio 2011 - 13:49
QUOTE(index @ 2011 08 31, 13:48)
išgirdauuuuu  wub.gif
kol ieškojau vis galvojau, kaip nesumaišyt su savo pulsu, bet kai išgirdau neliko klausimų. Kaip traukinukas važiuoja  wub.gif

aa.. wub.gif  kaip fantastiška  bigsmile.gif

wub.gif Sveikinu isgirdus sirduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 31, 15:11)
wub.gif  Sveikinu isgirdus sirduka  4u.gif

ačiū, nesitikėjau, kad taip anksti pavyks. Bet pasinaudojau jūsų patarimais, ieškojau jo žemai ir po kokių 10 min nepretraukiamo ieškojimo radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 30, 21:26)
Aš netekus amo, reikia atsitokėti biški laiko  blink.gif  doh.gif

tai va blink.gif su mano Clexane tas pats vos ne dvigubai pigiau, todėl ir neinu reikalauti kompensuojamų, kiek aš pralakstysiu, tai ne kažin ką išlošiu, o Pas lenkus kam aktualu tai daug kas pigiau. Nuvažiuoji apsiperki, dar vaistukų ir grįžti, pvz. apsimoka visokios chemijos namams(na ten šveitikliai, skalbikliai ir pan.) mėsa mėsinėse, pvz. aš neseniai pirkau faršo po 7 zl. o pas mus? kai kursas geras visai neblogai. Žinoma iš Vilniaus ar dar toliau tai neapsimoka.
Na aš čia beveik reklamos daviau cool.gif

O dėl tų paskaudenimų tai man nuolat kur nors ką nors maudžia tai tempia, tiesa jau ne taip dažnai į toletą lakstau ir jaubeveik savaitė kaip nevėmiau va biggrin.gif bet šlykštumas visvien persekioja ir kvapai labai erzina, uoslė tai kaip šunio... ir dar galvą skauda kas vakarą ir dar miegu prastai ... doh.gif na va visa litanija. Bet tai viskas normalu, čia nėštumas ne liga, gydyt nereikia biggrin.gif

o kaip jums keičiasi kūno formos, kaip su svoriu?
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 31, 06:57)

Man irgi karta kraujukas bego. Sustabdziau, o vakare po dusiuko pamaciau kruvina maikute doh.gif Vel pradejo begt. Aisku, baisu, bet manau, kad nieko tokio. Juk pataikom visur tam pilvely...Va, po vakar man tooookia melyne spalvota issoko per puse pilvo. Pirmoji tokia galinga ax.gif

QUOTE(rimimita @ 2011 08 31, 07:38)
as siulyciau ilgai nelaukti,bent uzsiregistruoti pas kuri nors daktara. nes visas procesas uztrunka apie menesi po pirmo vizito pas daktara  4u.gif drasiau mergaites,juk mum sie vaistukai priklauso, tikrai is nieko duonos kasnio neatimsit  4u.gif

Tu teisi. Tai as tada po Index biggrin.gif biggrin.gif Jei rimtai, tai per sekanti vizita bandysiu kalbeti su gydytoju.

QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 31, 08:06)
Šonų man neskauda, bet tempimai visokie maudenimai buvo ir su pirmu, ir dabar. Tai kažkaip magnio tik pageriu, kad neva tai nespazmuotų gimda, o visa kita, sako, per nėštumą kaip ir būna - maudenimai, skaudenimai, tempimai ir t.t. Bet gal su gyd pasikonsultuoti, jei yra galimybe, tai būtų neblogai  g.gif

Tai as tada ta magni ir siurbciosiu. Nes nera labai baisiai, bet gasdina juk ir menki maudenimai. Ramiau zinoti, kad ir kitoms nestuke.gif taip buna. IKi siol. 4u.gif

QUOTE(index @ 2011 08 31, 13:48)
išgirdauuuuu  wub.gif
kol ieškojau vis galvojau, kaip nesumaišyt su savo pulsu, bet kai išgirdau neliko klausimų. Kaip traukinukas važiuoja  wub.gif

aa.. wub.gif  kaip fantastiška  bigsmile.gif

Nu kaip fainiai wub.gif Sveikinu drinks_cheers.gif

Bet kokia neteisybe su tais vaistais...PL tokios kainos smagios, o pas mus... g.gif
Atsakyti