Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 29, 10:50)
Aš turiu dar vieną klausimą: mano akys nėra labai didelės, o viršutinis vokas yra tarsi šiek tiek užkritęs, atsimerkus nesimato virš akies esanti dalis... Nežinau, ar suprantamai paaiškinau doh.gif  Kaip būtų galima optiškai padidinti akis naudojant, pvz. baltą ir tamsesnį (rudą, alyvinį, pilką...) šešėlius?

user posted image

Taip galima dazyti uzkritusius vokus 4u.gif bet aplamai dazant nerekomenduociau naudoti baltos spalvos, geriau rinktis labai artima, bet ne "grynai" balta (pvz. dramblio kaulo), taip makiazas atrodys naturaliau ir "plaukiantis" is saves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 03 29, 14:55)
user posted image

Taip galima dazyti uzkritusius vokus 4u.gif  bet aplamai dazant nerekomenduociau naudoti baltos spalvos, geriau rinktis labai artima, bet ne "grynai" balta (pvz. dramblio kaulo), taip makiazas atrodys naturaliau ir "plaukiantis" is saves 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 28, 09:06)
gal kas gali parekomenduoti kokia priemone biriems blizgiukams prilidinti ant voku g.gif
va kaip cia:
user posted image

ir man labai butu idomu? ax.gif
Atsakyti
Esu šviesiaplaukė ir šviesiaakė, manau esu labiau šalto tipo (matyt, vasara pagal tą skirstymą į metų laikus). Man tinka labiau rožiniai, žalio turkio, violetiniai atspalviai, nors tinka ir rudi kartais, bet sakyčiau labiau akims. Rožinė ir violetinė spalvos taip pat pabrėžia mėlynumą akių, ypač rožinė, kurios tiesiog reikia tinkamą atspalvį rasti, nes jų labai daug.
Nesu vizažistė, tačiau dievinu spalvas wub.gif mėgstu eksperimentuoti, manau kad viską galima priderinti, ypač kokiai fotosesijai, kur būna visai be ribų tokie lengvai "beprotiški" fantastiški makeup'ai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu keleta klausimu:
1. Dėl odos "undertone" - nesu šviesios odos, spalva į geltonumą, lengvai idegu, tačiau oda plona, matosi kapiliarai, daugybe raudonu demeliu. Taigi mano oda priskirti prie warm, ar prie neutral undertone?
2. Kaip neutralizuoti ta raudonuma ir suvienodinti spalva? kokias priemones naudoti?
3. Akys tamsiai žalios su ruda rainele, naturaliai plaukai, antakiai labai tamsus. Kokio as spalvinio tipazo? Kokios makiazo spalvos turetu vyrauti (t.y. ypac idomu akiu seseliu, skaistalu)

Is anksto dekui uz ats.
P.S. zinau, kad visai tai galima susirasti internete, bet idomi Jusu nuomone wink.gif DEkoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazojiMama: 12 balandžio 2012 - 13:50
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 03 17, 06:11)
Sveiki,atleiskit,kad taip ilgai teko laukti atsakymo,buvau atitrukus nuo temos,Povilas matau taip pat smile.gif
Taigi,ateinu su atsakymu.
Pirmiausia žvelgiant į Jus esate ryškus pavasarinis tipažas,akys gelsvai žalsvos,oda šviesi ,plaukai aukso spalvos,tad norėdama pasirinkti spalvas,pažvelkite į savo bruožų šilumą,akims nuostabiai derėtų chaki spalva,šviesaus aukso atspalviai,auksine be raudono pigmento,šviesiai žalsva.Skruostukus siūlyčiau spalvint persiko tonais,kuris labai derėtų prie bendro Jūsų tipažo,lūpoms tinkami taip pat persiko,permatomi lūpų blizgiai.
Apie odą: žiūrint į nuotrauką,oda neatrodo problematiška,tačiau paakių zonoje reikėtų pabandyti rinktis lengvos tekstūros maskuoklį,antakius siūlyčiau paryškinti rudu pieštuku.
Akims siūlyčiau nebrėžti pravedimi per visi akį nuo akies kampučio iki pabaigos,siūlyčiau pabandyti pravedimą nuo vidurio iki akies išorinio kampelio,taip optiškai akys labiau atsivers.Beje,nebijokite dažytis ryškiau,esate labai gražių bruožų.
4u.gif

as irgi paveluotai - labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Paziurejusi keleta video youtubej nebesusigaudau, kokia pudros spalva tureciau rinktis. Esu labai sviesaus gymio, melynu akiu, melynai ir venos persisviecia ( doh.gif ), taigi mano potonis - saltas (cool). Iki siol maniau, kad turiu rinktis pudras su roziniu potoniu (pink undertone).
Dabar gi paziurejau Pixiwoo video (garsios youtubej visazistes) kaip tik sia tema, tai jos siulo paakiams naudoti maskuokli su geltonu pigmentu, o veidui tai jau nera taip svarbu, ar rozini ir gelsva potoni.

Iki siol naudodavau pudra su roziniu potoniu, bet butinai reikedavo konturuoti veiduka, bronzanto taip pat, nes priesingu atveju kaip lavonas atrodau. Pries keleta dienu per klaida isigijau pudra su gelsvu potoniu - nu gi visai nieko ziurisi g.gif

Taigi kaip yra is tiesu? Koki pudros potoni tureciau rinktis? g.gif Labai labai idomu suzinoti ismananciu zmoniu nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Prasau patarimo, kaip dazyti akis su tokiais vokais? Kurioje vietoje turetu buti tamsiausias seselis, kur sviesiausias? Kokiais seseliais geriau dengti pacia rauksle ir judanti voka? Ar visos spalvos turi buti grieztai tik matines, ar kazkurioje vietoje galima panaudoti frost, shimmer tipo? (Perlamutriniu zinau kad lyg ir negalima) Busiu dekinga uz atsakyma. 4u.gif

http://www.30ansenbe...beaute.com_.jpg
Atsakyti
Kaip cia tylu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2012 03 31, 14:25)
ir man labai butu idomu? ax.gif

Blizgučiai dedami "sealerio" pagalba. Iš mano bandytų neblogi Inglot ir MUFE Eye Sealer 4u.gif

QUOTE(MazojiMama @ 2012 04 12, 14:46)
Sveiki, turiu keleta klausimu:
1. Dėl odos "undertone" - nesu šviesios odos, spalva į geltonumą, lengvai idegu, tačiau oda plona, matosi kapiliarai, daugybe raudonu demeliu. Taigi mano oda priskirti prie warm, ar prie neutral undertone?
2. Kaip neutralizuoti ta raudonuma ir suvienodinti spalva? kokias priemones naudoti?
3. Akys tamsiai žalios su ruda rainele, naturaliai plaukai, antakiai labai tamsus. Kokio as spalvinio tipazo? Kokios makiazo spalvos turetu vyrauti (t.y. ypac idomu akiu seseliu, skaistalu)

Is anksto dekui uz ats.
P.S. zinau, kad visai tai galima susirasti internete, bet idomi Jusu nuomone wink.gif DEkoju!

Iš esmės šiom dienom skirstymo į tonus ar metų laikus jau nebelikę, nes mes labai lengvai galime keisti savo plaukų spalvą, odos ar akių atspalvius. Jūsų oda, sakyčiau, galbūt labiau į warm, bet vien tuo kaip jau sakiau, neapsiribokit smile.gif
Raudonį maskuoja žalios spalvos maskatoriai, bazės ar net kreminės pudros. Pastarųjų labai neblogų turi Clinique iš serijos Redness Solutions. Jos kaip kreminės pudros, bet savyje turi dalelių, slopinančių raudonį, todėl patogu, nes nebereikia prieš tai tepti nieko kito. Taip pat iš tos pačios serijos yra žalsva kompaktinė ir kreminė pudros. MUFE turi nerealią žalią bazę, o jei reikia pigesnės priemonės - pabandykite LUMENE maskuoklį raudoniui.
Žalioms akims labai gražiai atrodo violetiniai atspalviai. Tuomet spalva dar labiau išryškėja. Niekada nesuklysite jei rinksitės žemės tonus. Jeigu bijote apsirikti dėl skaistalų - visuomet rinkitės persikinį atspalvį. Jis tinka praktiškai visoms 4u.gif

QUOTE(eleonorra @ 2012 04 17, 13:25)
Paziurejusi keleta video youtubej nebesusigaudau, kokia pudros spalva tureciau rinktis. Esu labai sviesaus gymio, melynu akiu, melynai ir venos persisviecia (  doh.gif  ), taigi mano potonis - saltas (cool). Iki siol maniau, kad turiu rinktis pudras su roziniu potoniu (pink undertone).
Dabar gi paziurejau Pixiwoo video (garsios youtubej visazistes) kaip tik sia tema, tai jos siulo paakiams naudoti maskuokli su geltonu pigmentu, o veidui tai jau nera taip svarbu, ar rozini ir gelsva potoni.

Iki siol naudodavau pudra su roziniu potoniu, bet butinai reikedavo konturuoti veiduka, bronzanto taip pat, nes priesingu atveju kaip lavonas atrodau. Pries keleta dienu per klaida isigijau pudra su gelsvu potoniu - nu gi visai nieko ziurisi  g.gif

Taigi kaip yra is tiesu? Koki pudros potoni tureciau rinktis?  g.gif  Labai labai idomu suzinoti ismananciu zmoniu nuomone  4u.gif  4u.gif

Visgi reiktų rinktis rausvesnes pudras, nes jos šviesiam veidui suteikia skaistumo. Tačiau ir šviesus smėlinis gelsvas atspalvis gali tikti. Nors aš labiau prijaučiu pirmam variantui. Paakiams taip pat reiktų imti kažką su rausvu, nes ši spalva maskuoja patamsėjusius paakius ir juos skaistina. Jei tokios problemos nėra, tai tiks ir gelsvas tonas 4u.gif
QUOTE(popelka @ 2012 04 25, 12:25)
Sveiki,

Prasau patarimo, kaip dazyti akis su tokiais vokais? Kurioje vietoje turetu buti tamsiausias seselis, kur sviesiausias? Kokiais seseliais geriau dengti pacia rauksle ir judanti voka? Ar visos spalvos turi buti grieztai tik matines, ar kazkurioje vietoje galima panaudoti frost, shimmer tipo? (Perlamutriniu zinau kad lyg ir negalima) Busiu dekinga uz atsakyma. 4u.gif

http://www.30ansenbe...beaute.com_.jpg

Tamsinti reikėtų tik išorinį kamputį. Raukšlę formuokite rusvu šešėliu, o mirksinčią dalį smėlio ar rausvu atspalviu. Ant viršaus galite šiek tiek patepti rausvai smėlinio vos vos žėrinčio šešėlio. Jis suteiks žvilgsniui gaivumo. Tik nereikėtų padauginti, jog nesendintų. Na o patį kamputį tamsinkit tamsia ruda ar net juoda spalva jei norite išgauti vakarinį variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2012 05 15, 23:43)

Labai aciu uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau kad patartumėt gerai laikantį atsparų akių pieštuką, tamsiai rudą. Gal iš prof linijų MUFE kas nors? Ar ir iš pigesnių galima rasti? g.gif
Labai jau nelaiko man jokie, subėga į akių kampučius, nors akių bazę naudoju..

Ačiū 4u.gif
Atsakyti