QUOTE(Estela_ @ 2012 05 16, 21:39)
Norėčiau kad patartumėt gerai laikantį atsparų akių pieštuką, tamsiai rudą. Gal iš prof linijų MUFE kas nors? Ar ir iš pigesnių galima rasti?
Labai jau nelaiko man jokie, subėga į akių kampučius, nors akių bazę naudoju..
Ačiū
Galite drąsiai bandyti iš MUFE arba iš Yves Saint Lauren. Abi firmos turi waterproof pieštukus, kurie tikrai kokybiški. Dar vienas mano atradimas - naujieji Too Faced pieštukai. Laiko tikrai gerai ir nenubėga

Jei iš pigesnių, tai Artdeco visai neblogi
QUOTE(sanija @ 2012 05 16, 23:16)
Kaip makiazo pagalba galma optiskai "patiesinti" nosi ?
nosis is interneto, bet panasumo yra
Labai butu malonu sulaukti patarimu, nes, kaip konturuoti daugiau maziau taisiklinga veida - daug, o stai kaip paslepti nesimetrisko veido trukumus .... nerandu. Juk daugelio veidai ir nera idealiai simetriski - tai viena akis labiau uzkritusi, tai antakiai nevienodame aukstyje ar skruostikauliai neidealiai vienodi.
Taisiklinga veida tonuoja abi puses vienodai, o kaip elgtis kai yra skirtumu? Gal youtubej yra pamokeliu? Man rasti...nepavyko....
Realiai pakankamai sunku ištiesinti kreivą nosytę. Nebent šiek tiek sušvelninti nukrypimą stipriau patamsinus kairią nosies pusę (čia kalbu apie foto). Kuprelę sumažins šešėliavimas iš abiejų jos šonų ir vos vos patamsint viršų