Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

Kaip makiazo pagalba galma optiskai "patiesinti" nosi ?
user posted image

nosis is interneto, bet panasumo yra smile.gif

Labai butu malonu sulaukti patarimu, nes, kaip konturuoti daugiau maziau taisiklinga veida - daug, o stai kaip paslepti nesimetrisko veido trukumus .... nerandu. Juk daugelio veidai ir nera idealiai simetriski - tai viena akis labiau uzkritusi, tai antakiai nevienodame aukstyje ar skruostikauliai neidealiai vienodi.
Taisiklinga veida tonuoja abi puses vienodai, o kaip elgtis kai yra skirtumu? Gal youtubej yra pamokeliu? Man rasti...nepavyko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 16 gegužės 2012 - 22:17
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 16, 21:39)
Norėčiau kad patartumėt gerai laikantį atsparų akių pieštuką, tamsiai rudą. Gal iš prof linijų MUFE kas nors? Ar ir iš pigesnių galima rasti?  g.gif
Labai jau nelaiko man jokie, subėga į akių kampučius, nors akių bazę naudoju..

Ačiū  4u.gif

Galite drąsiai bandyti iš MUFE arba iš Yves Saint Lauren. Abi firmos turi waterproof pieštukus, kurie tikrai kokybiški. Dar vienas mano atradimas - naujieji Too Faced pieštukai. Laiko tikrai gerai ir nenubėga 4u.gif Jei iš pigesnių, tai Artdeco visai neblogi smile.gif

QUOTE(sanija @ 2012 05 16, 23:16)
Kaip makiazo pagalba galma optiskai "patiesinti" nosi ?
user posted image

nosis is interneto, bet panasumo yra smile.gif

Labai butu malonu sulaukti patarimu, nes, kaip konturuoti daugiau maziau taisiklinga veida - daug, o stai kaip paslepti nesimetrisko veido trukumus .... nerandu.  Juk daugelio veidai ir nera idealiai simetriski - tai viena akis labiau uzkritusi, tai antakiai nevienodame aukstyje ar skruostikauliai neidealiai vienodi.
Taisiklinga veida tonuoja abi puses vienodai, o kaip elgtis kai yra skirtumu? Gal youtubej yra pamokeliu? Man rasti...nepavyko....

Realiai pakankamai sunku ištiesinti kreivą nosytę. Nebent šiek tiek sušvelninti nukrypimą stipriau patamsinus kairią nosies pusę (čia kalbu apie foto). Kuprelę sumažins šešėliavimas iš abiejų jos šonų ir vos vos patamsint viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2012 05 17, 22:17)
Realiai pakankamai sunku ištiesinti kreivą nosytę. Nebent šiek tiek sušvelninti nukrypimą stipriau patamsinus kairią nosies pusę (čia kalbu apie foto). Kuprelę sumažins šešėliavimas iš abiejų jos šonų ir vos vos patamsint viršų  4u.gif

Ačiū už atsakymą. Panašiai ir galvoju, kad "įlinkusią" pusę reiktų kiek pasviesinti, o "išlinkusią kiek patamsinti.

O kokios priemonės geriausiai maskuoja tamsu apgamėlį?
Atsakyti
MUFE turi neblogą maskatorių, kurio pigmentacija stipri. O šiaip būna iš Make Up Store fainas daiktas "cover all mix", tik deja Lietuvoj nebėra šios parduotuvės...
Atsakyti
Kokios spalvos seseliai labiausiai tinka zalias akis turincioms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KimNaNa @ 2012 06 06, 14:26)
Kokios spalvos seseliai labiausiai tinka zalias akis turincioms?  smile.gif

Violetiniai, šiek tiek rausvi, alyviniai. Tarkim kaip šiame paveikslėlyje: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 06, 16:19)
Violetiniai, šiek tiek rausvi, alyviniai. Tarkim kaip šiame paveikslėlyje:

dekui,kaip graziai,kokia grazi spalva sita wub.gif o tarkim zalia,ruda jau nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KimNaNa @ 2012 06 06, 18:21)
dekui,kaip graziai,kokia grazi spalva sita  wub.gif  o tarkim zalia,ruda jau nelabai?  g.gif

Tinka bet kokios spalvos, tačiau ši kurią parodžiau geriausiai išryškina akių spalvą. Ruda tinka visoms, su ja nesunku gražiai pasidažyti, nes spalva artima natūraliam odos tonui. Dėl žalios abejoju. Žalioms akims ir dar žalia... Tikrai nepatarčiau ne profesionalei to daryti, stipriai abejoju ar bus gražus rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 06, 17:26)
Tinka bet kokios spalvos, tačiau ši kurią parodžiau geriausiai išryškina akių spalvą. Ruda tinka visoms, su ja nesunku gražiai pasidažyti, nes spalva artima natūraliam odos tonui. Dėl žalios abejoju. Žalioms akims ir dar žalia... Tikrai nepatarčiau ne profesionalei to daryti, stipriai abejoju ar bus gražus rezultatas smile.gif

Jei gyli žalia, tinka.

Pabandyki vietoj stipraus juodo pravedimo ką nors iš šiltesnių spalvų.
Atsakyti
Turiu dar klausimėlių,bet pradėjau nesenai domėtis makiažu,noriu bent save mokėti pasidažyti ir gražiai atrodyti,o kai pradėjau domėtis tai tiek daug dalykų pasirodo nežinau doh.gif Pavyzdziui kokį patartumėt pirkti primer? Čia kaip supratau makiažo pagrindas ir po to reikia dėti ta foundation,skysta pudra kaip raso ant man loreal buteliuko blush2.gif Aš iškart po kremo ta foundation ir dedu,o pasirodo reik to primerio blush2.gif ot kokia as zalia doh.gif sorry jei cia kvailu dalyku klausiu,nu bet kaip kitaip suzinosiu jei nepaklausus mirksiukas.gif aciu už atsakymus iš anksto.
P.S. Mano oda misri (sprendziu is to kad vietomis sausa,bet šiaip riebi kakta. Pastaruoju metu pradėjo berti truputį odą,tai reikėtų kad daugiau gal maskuojamos priemonės būtų smile.gif
Beje nenoriu pačių brangiausių variantų,nesu profesionalė mirksiukas.gif
Atsakyti
ar vizazistai dar nepamirso savo temos? biggrin.gif

mano klausimas apie meteoritus- kas tai yra, kokiu tikslu naudojama, kaip teisingai naudoti ir kokia spalva/atspalvi pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 07 21, 13:57)
mano klausimas apie meteoritus- kas tai yra, kokiu tikslu naudojama, kaip teisingai naudoti ir kokia spalva/atspalvi pasirinkti?

i sita klausima atsakymus rasit meteoritu temoj 4u.gif biggrin.gif pilna apie tai prirasyta..ten greiciau sulauksit atsakymo, nes dabar visazistam pats darbo ikarstis, tai tikiu neturi laiko kada cia rasyt
Atsakyti