aciu uz patarima, pasiziuresiu
tik mane labiau domina profesionalu zinios bei nuomone, tai tikiuosi baige darbus atsakys i mano klausimus
QUOTE(dominica @ 2012 07 21, 22:55)
aciu uz patarima, pasiziuresiu
tik mane labiau domina profesionalu zinios bei nuomone, tai tikiuosi baige darbus atsakys i mano klausimus 
Kam, kokius ir kur meteoritus naudot zino kiekviena, nors kiek daugiau besidominti kosmetika mergina.. bet kaip jum geriau
QUOTE(amber123 @ 2012 07 21, 14:52)
i sita klausima atsakymus rasit meteoritu temoj
pilna apie tai prirasyta..ten greiciau sulauksit atsakymo, nes dabar visazistam pats darbo ikarstis, tai tikiu neturi laiko kada cia rasyt
ir aplamai, susidariau nuomonę, kad profai meteoritus naudoja retai
QUOTE(žvarba @ 2012 07 21, 23:35)
Ištrauka iš profo interviu, kuris naudoja meteoritus
Neabejotinai turite auksinių makiažo patarimų moterims. Išduokite keletą jų mūsų skaitytojoms.
Išduosiu porą stebuklingų makiažo priemonių: mano favoritai Guerlain rusvinamoji pudra Terracotta ir Météorites kasdien, dienai ir vakarui, vasarai ir žiemai, kad ir būtumėte, jie vienu brūkštelėjimu suteikia veidui natūralaus sveiko švytėjimo. Naudoju jas visur: darydamas makiažą raudonojo kilimo žvaigždėms, madų šou ar bet kuriai moteriai. Ir, galiu išduoti, šios priemonės ne tik mano, bet ir daugelio vizažistų mėgstamiausios. Patikėkite, šios priemonės ypač tiktų lietuvaitėms, kurių oda blyški. Taip pat puiki priemonė yra makiažo gruntas. Sveiko švytėjimo suteikia makiažo pagrindai ir pudros.
Visas straipsnis:
ČIA
Neabejotinai turite auksinių makiažo patarimų moterims. Išduokite keletą jų mūsų skaitytojoms.
Išduosiu porą stebuklingų makiažo priemonių: mano favoritai Guerlain rusvinamoji pudra Terracotta ir Météorites kasdien, dienai ir vakarui, vasarai ir žiemai, kad ir būtumėte, jie vienu brūkštelėjimu suteikia veidui natūralaus sveiko švytėjimo. Naudoju jas visur: darydamas makiažą raudonojo kilimo žvaigždėms, madų šou ar bet kuriai moteriai. Ir, galiu išduoti, šios priemonės ne tik mano, bet ir daugelio vizažistų mėgstamiausios. Patikėkite, šios priemonės ypač tiktų lietuvaitėms, kurių oda blyški. Taip pat puiki priemonė yra makiažo gruntas. Sveiko švytėjimo suteikia makiažo pagrindai ir pudros.
Visas straipsnis:
ČIA
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 21, 23:53)
Bet mes kalbam apie lt visazistus.. cia trb ne lietuvis
QUOTE(amber123 @ 2012 07 22, 00:00)
Ne lietuvis... LT matyt per brangu tokias priemones susipirkt ir dar visų spalvų
Tiesa straipsnio kažkodėl neatidaro tiesiogiai, tai jei įdomu rasit jį taip:
Grožis > Grožio Paslaptys > Kai esate pavargusi ar neturite nuotaikos, dažykite lūpas raudonai (ŽVAIGŽDŽIŲ FOTO)
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 22, 00:03)
Ne lietuvis... LT matyt per brangu tokias priemones susipirkt ir dar visų spalvų
Grožis > Grožio Paslaptys > Kai esate pavargusi ar neturite nuotaikos, dažykite lūpas raudonai (ŽVAIGŽDŽIŲ FOTO)
Gali but
O! Idomu
QUOTE(amber123 @ 2012 07 21, 22:28)
Kam, kokius ir kur meteoritus naudot zino kiekviena, nors kiek daugiau besidominti kosmetika mergina.. bet kaip jum geriau
cia juk ne apie kazkokius spec efektus kalbam 
na as tai manau, kad toli grazu ne kiekviena
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 21, 22:53)
Ištrauka iš profo interviu, kuris naudoja meteoritus
aciu uz nuoroda
QUOTE(dominica @ 2012 07 22, 11:15)
na as tai manau, kad toli grazu ne kiekviena
uztenka pasiziuret, kiek lietuvaiciu gatveje nemoka skaistalu tinkamai uzsitepti ar pudros spalva pasirinkti ir teisingai pasidazyti, ka jau kalbet apie toki 'aukstaji pilotaza' kaip meteoritai
QUOTE(KimNaNa @ 2012 06 12, 03:05)
Pavyzdziui kokį patartumėt pirkti primer? Čia kaip supratau makiažo pagrindas ir po to reikia dėti ta foundation,skysta pudra kaip raso ant man loreal buteliuko
Aš iškart po kremo ta foundation ir dedu,o pasirodo reik to primerio
ot kokia as zalia
sorry jei cia kvailu dalyku klausiu,nu bet kaip kitaip suzinosiu jei nepaklausus
aciu už atsakymus iš anksto.
o kam tokiai jaunai tokia tona priemoniu ant veido? dar kasdieniniam naudojimui?
sveiki
turiu klausimeli del antakius. Kadaryt,ar antakiu dazyt rudai ar palikt tokius,kokius dave dievas,kai....
1. plauku spalva perlo blondine(manau gal nelb kai kontrastuoja sviesus plaukai su juodom blankstienom ir antakiais?)
plaukai tokie:
1. plauku spalva perlo blondine(manau gal nelb kai kontrastuoja sviesus plaukai su juodom blankstienom ir antakiais?)
plaukai tokie: