[/B]Magnifique[B]
Zuiki turiu kalausimą tau. Tu čia pas mus Jaunatviniu artritu žinovė.
mano draugės dukrai 16.... siunčia pirmadieni i klinikas gult.. nu i reumatologijos skyriu. Nuėjau šiandien, visai enbepaeina, kojos per sanarisu neišsitiesia, skauda dar klubai skauda ir apie kulną. turi reumatojogai ištirt. Man įdomu tau prie jauntvinio artrito kokie pirmi požymiai buvop. nes jei nei patine nei ka, tik nesilenkia ir skaquda.
Na kas leičia invaliduma, tai aš ji imsiu išsišiepus.Praeita žiema teko visų darbū atsisakyti..... ir ne dėl to kad išeit laukan negalėjau. Vienam darbas stovimas......... o man ir gulėt silpna buvo. Kitam kur sėdima, tai taip šalau ir taip mirgėjo akys, kad po darbo dienos 2 savitėm atguldavau. Paskui vėl sveika galiu eit. Nu ir gaunasii

Tiesiog nėjau ir viskas.
. Žinot man labiausiai tai reik, mašinai ženkliuko, nes apsipirkt sunku, aikštelėj gerai būtu palei duris pasisatyt. o tai žiema nupušt galima ........ o i darba vyras nebeleidžia. Nes kai buvom abu slaugos namuos pas teta matėm 1 vėžime apyjaune moteri, o kita visisškai gulinčia(net kaklas nesisuka) tai vsio maniškis pareiškė,kad geriau jau šiltai namie tupėčiau.Visteik visų pasaulio pinigų neuždirbsim. Tipo sveikata brangiau. Tai va sėdžiu ir tikiuos ,kad sveikatos pakaks bent anūkam paaugint padėt.