pasiilgau visų. man kompas kažko nustoojo siųst priminimus,kai žinutes parašot.

Ale ,atau sirguliuojat toliau,
Pim laikykis. tapoku ir aš šiltu ieškau.Noėrjau Ugu tapkes parsisiųst...matyt reiks. nes keik veltų turėjau tai super gerai. bet Kai labai šalta tai i veltukus dar kojiniu reik. o ir p[adai prasitrine.Dabar mislyju ar paieškot veltiniu ,kuriuos tuoj žvejam veš ir nusipirkty, ar ugines tapkes siųstis. Ale tos uginės tai brungiai gausis.

Magnifique laikykis. Nu jo durna pas tave situacija, kai tipo neturi tau niekur skaudėt. Nu ajučiu žino tei daktarai,jog tau skauda, enbijok nedurni jie.Juk joks jauna sžmogus nelakstys po poliklinikas ligu ieškot. Tik jaučiu kad jei neikaip negali normaliai nustatyt ka stau..kai tyrimai geri.
Na kas leičia slogas ir sirgimus, tai paskutini syki buvau virusa pasigavusi prieš 13 ir dar su uodega metų..... pamenu, nes jau gerokai laukiaus dukrų. Tai va kuri laika imuniteta sbuvo stipris.Tik dabar supratau,kaip užpernai viusi namai sirgo kaiuliu gripu, sūnsu ipač sunkiaia, nenuėjau nuo jo lovos 3 paras..... ir neužsikrėčiau, nors persirgo visi, net vyras... Tai va matyt jau imunitetas durniavo.
O dabar susigaunu viska ka galiu.Tiesa gerkėls skausmai nedicki. padeda karšta arbara , medus. Dabar dantis bandysim sutaisyt, mėnesiu liepė daktarė arava pamažint. nes pulinukai kyla, ir negali užtaisyt dantų.... neikaip.
Šeip man šiemet nėr taip šalta ,kaip pernai. nu kol kas vaikštau lauke su neperpučiamom kelnėm ir šildančiais kelienu itvarais. Striukės neturiu rimtesnės.Pernai kaip šalau, tai jau tokiu oru su \pukine ėjau.O dabar perkaršta, plonos reik. Bet sustambėjau ir neilendu i senas

Juokingiausia kad pirštiniu ir vilnoniu kojiniu senei reik.Tiesa namuso pas mus šilta, pečisu kūrenamas. Pas drauges jeu nebegaliu eit. namuose šildymas neijungtas...niu kaifas baigiasi.teks sėdėt namie.Ir laukt kol kas atsitrenks i svečius.