Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

Sveikos, ar este kuri is jusu bandziusios produktus is forever? Pvz.: alavijo sultis su gliukozaminu ir chondroitinu. Dar ten yra sanariams skirta hialurono rugstis Skaiciau- yra geru atsiliepimu. Kadangi man yra pradzia sanariu bedu, tai nusprendziau pabandyti. Siaip tai kraujo tyrimus neseniai kartojo. Kol kas geri. Dabar lankau fizioterapija. Man atrodo, kad geriausia yra manksta. Ypac tempimo pratimai ir dviracio minimas
Atsakyti
Niu aišku. ax.gif
Aisiu dar kaune po akropoli pasitrint, paieškot ko nors dabar vaiksčiot. Pernai tokiu laiku ugai pats tas buvo o va šiemet per šilta.
Atsakyti
Man tai va,visos Regitros baigėsi neprasidėję.Pavogė šian iš manęs piniginę...Su visais dokais,nuolatiniu,pinigais ir kitais šūdniekėliais.Tai dabar reiks tiek pinigų viską įsigyti iš naujo,kad apie teises pamiršt galiu,nors man jau trečiadienį teorija turėtų būti Regitroj.Mama aiškina,kad pati kalta esu,kad pavogė tipo ir bapkių neatiduos,taigi faktas toks,kad blembački kaip bomžas aš..Be dokumentų,be pinigų,be nuolatinio,be mokėjimo kortelių,karočia,be nieko...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 22, 22:43)
Man tai va,visos Regitros baigėsi neprasidėję.Pavogė šian iš manęs piniginę...Su visais dokais,nuolatiniu,pinigais ir kitais šūdniekėliais.Tai dabar reiks tiek pinigų viską įsigyti iš naujo,kad apie teises pamiršt galiu,nors man jau trečiadienį teorija turėtų būti Regitroj.Mama aiškina,kad pati kalta esu,kad pavogė tipo ir bapkių neatiduos,taigi faktas toks,kad blembački kaip bomžas aš..Be dokumentų,be pinigų,be nuolatinio,be mokėjimo kortelių,karočia,be nieko...

console.gif kaip sakoma beda nevaiksto viena...
stiprybes, kartais reikia tokiu isbandymu, kas suprastum/uzsigrudintum ir susitpretum vidum. laikykis! mes su tavim! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 10 22, 23:09)
console.gif kaip sakoma beda nevaiksto viena...
stiprybes, kartais reikia tokiu isbandymu, kas suprastum/uzsigrudintum ir susitpretum vidum. laikykis! mes su tavim! 4u.gif

Nu,žinau,bet čia tai jau vsio.per daug man..konkrečiai taip...Šiandien užtat miegosiu,kiek lys,nes visos bėdos man prasideda nuo ankstyvo kėlimosi ir neišsimiegojimo.Va,penktadienį kėliausi 6.30,kai nuėjau miegot tik 1.30,o vakar nuėjau apie 1.30,kėliausi 8.00,tai esu kaip apelsinas,sulčiaspaudės išsunktas... unsure.gif
Labanakt,mielosios.Saldžių jums sapnų ir gerooo geroooo poilsio! wub.gif
Atsakyti
Magnifiqueužuojauta tau.

klausyk o kodėl mama sako,kad pati kalta, g.gif engi numetus kur rankine buvai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 22, 23:39)
Nu,žinau,bet čia tai jau vsio.per daug man..konkrečiai taip...Šiandien užtat miegosiu,kiek lys,nes visos bėdos man prasideda nuo ankstyvo kėlimosi ir neišsimiegojimo.Va,penktadienį kėliausi 6.30,kai nuėjau miegot tik 1.30,o vakar nuėjau apie 1.30,kėliausi 8.00,tai esu kaip apelsinas,sulčiaspaudės išsunktas...  unsure.gif
Labanakt,mielosios.Saldžių jums sapnų ir gerooo geroooo poilsio!  wub.gif

jo, reikia, tiesiog butina isimiegot. pati nenueinu be 12 miegot, o jau kaipo keltis sunku.. doh.gif
o svtgaliais buna taip - sestadieniais kadangi organizmas vis dar galvoja kad reik i darba - pabundu anksti, bandau miegot bet nelabai sekasi, apgaudineju save ir bent jeu guliu-ilsiuos dar pora valandeliu. o va sekmadieni buna sakes doh.gif snd atsikeliau puse 12, bet jau taaaaaaaip noriu miego... verysad.gif
o snd atsikeliau ir skaudancia nugara(ir papais) doh.gif kaip sulauzyta...

nieko, mum svarbiausia sveikata, o pionigai.. cia tik popieriukai. nenusimink...console.gif
kaip sakoma- kiekvienam zmogui duodama tiek kiek jis gali panest. nei daugiau nei maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 23 spalio 2011 - 11:06
QUOTE(rimulėėė @ 2011 10 21, 18:46)
mergičkos pasakykit man kokius rudeninius batus nešiojat. Na koks padas , \lygus ar biški pakulnė yr.

As tai turiu viena mylimu batu pora blush2.gif gal su 3 cm padu, isispiriami, kur siek tiek atviras kulnas. Gal kazkiek i Crocsus panasus. Tai su jais vaikstau ziema vasara. Nes UK ziema su sniegu trunka gal savaite smile.gif tada i lauka stengiuosi nelisti.

QUOTE(Magnifique @ 2011 10 22, 20:43)

Na ir nepasiseke... 4u.gif Man irgi yra nugvelbe pinigine viena karta, tai toks sokas tada buvo... atrodo visiskai beviltiskai jauties ir nebezinai, nuo kurio galo viska pradeti tvarkytis.
Bet nepasiduok, butinai laikykis teises, neisivaizduoji (o gal ir isivaizduoji) kaip gerai yra masiniukas kai sergi RA. Ir kojoms kruvis mazesnis, ir nesulyja, nesupucia ir visaip kitaip gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 10 23, 10:36)
Magnifiqueužuojauta tau.

klausyk o kodėl mama sako,kad pati kalta,  g.gif engi numetus kur rankine buvai. g.gif

ant kelių prasegta gulėjo.kaip visad..
Atsakyti
nu jo su regitra tai blogaiu .,. kol pasa atsistatysi, tik tada i egza. nu bet atlaikysi.Čia gal tau perspėjimas,kad ilsėtis daugiau reik. g.gif Kad daugiau savim pasirūpintum, nes kai nusialinsi tai ir RA labaiu puola...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 10 23, 14:31)
nu jo  su regitra tai blogaiu .,. kol pasa atsistatysi, tik tada i egza. nu bet atlaikysi.Čia gal tau perspėjimas,kad ilsėtis daugiau reik.  g.gif Kad daugiau savim pasirūpintum, nes kai nusialinsi tai ir RA labaiu puola...

pasą turiu,tik kortelės nebe.bet kaip sakiau,tėvai sakė,kad pati mokėsiu,o pinigų db reiks įv.kortelėm pagamint.tolonėliams šiam mėn ir tt..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
matau apie batus kalbat, tai vaikstau tokiais ala ugsais versta oda kailis tik tas avikailis tokis trumpai kirptas daug plonesnis ir man ne kiek nepersilta dar merilo vilnos kojenes ot blush2.gif man blogai visai blogai tyrimai kraujo geri rentgenas nieko blogo dubens ir ranku nerodo, o va echo ciurnu padidejusias labai sanario kapsules, skysti zirniukais aplink jo kiekis nedidelis, bet lasais issibarstes, kelenai ziauriai skaudus, sutine ir gumbuoti ir padideja kapsules, siandien jau nesugebejau grizt is pasivaiskciojimo trumpo verysad.gif verysad.gif lazdos noriu tupa ane, pas gyd tik 14 diena kaip datemsiu nezinau, ne sgaleciau is lovos nelypciau, rasau tik kaire desne ranko tokiam ksaume ka sirdi net duria verysad.gif verysad.gif
Atsakyti