Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

Nu ką, panikės..naujienos tokios,kad atsirado naujų pūslių sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 12, 01:54)

sveika, kaip norejau keiktis-mane irgi fotografavo, dabar jau neleidziu, as ne modelis pasakau jiems...
o beje, uzgijus lieka randelis ar ne
man randai liko verysad.gif
Atsakyti
Magnifique kelk triukšma.............
nu nefiga gaunasi. kas tu jeims bandomas triušis................. tipo laukia kol pati sugysi.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 12 12, 11:48)
sveika, kaip norejau keiktis-mane irgi fotografavo, dabar jau neleidziu, as ne modelis pasakau jiems...
o beje, uzgijus lieka randelis ar ne
man randai liko verysad.gif

Lieka violetinės spalvos randai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 13, 09:15)
Lieka violetinės spalvos randai.

nu sakes, taip kaip man doh.gif
Atsakyti
Maskatuk, o kaip tau tas žaizdas sugydė
nepamenu gal ir rašei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 13 gruodžio 2011 - 13:38
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 12, 00:54)

O tai kaip tos pusles atsiranda? Pati neitari nuo ko? Man ko tais kyla mintis apie koki stafilokoka - jis paprastai uzpuola oda ir puslem nueina. Ir su RA jis siejamas. Magnifique, paprasyk gydytojos, kad tau istirtu, ar ne stafilokokas.
O as pradejau gerti metotreksta, bet metilprednizolono negeriu. Labai nenoriu hormonu... Bet su homeopatiniais ne taip smarkiai skaudedavo sanarius.
Beje, toms, kam skauda nugara, gal esate bande tokius papildus http://internet_biot...roduct_id=34925 Man po ju dingo nugaros skausmai. Parasyta, kad jie skirti kenciantiems nuo artrito.
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti pas kuria is situ dvieju reumatologiu Santariskese geriau registruotis: Danute Povilenaite ar Sigita stropuviene? Pincetas.lt apie abi panasiai geri atsiliepimai. Padekite pasirinkti, prasau
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 12 13, 14:01)
Maskatuk, o kaip tau tas žaizdas sugydė
nepamenu gal ir rašei g.gif

sveika, uzgijo , geriant alkymer, nakvisa ir vit E, visu po 1 gaudavosi 3 k per diena
o po 5 metu , paaiskejo, kad tai autoiminine liga, medikai dabar tyli, o sake, trofines opos, trofines opos, , atrodo, kad uzsimirsau, bet kada pamatau savo kojas, negali pamirsti ju abejingumo........
Papildyta:
QUOTE(grima @ 2011 12 13, 17:22)
Sveikos, gal  galite patarti pas kuria is situ dvieju reumatologiu Santariskese geriau registruotis:  Danute Povilenaite ar Sigita stropuviene? Pincetas.lt apie abi panasiai geri atsiliepimai. Padekite pasirinkti, prasau

Stopuviene
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2011 12 13, 17:22)
Sveikos, gal  galite patarti pas kuria is situ dvieju reumatologiu Santariskese geriau registruotis:  Danute Povilenaite ar Sigita stropuviene? Pincetas.lt apie abi panasiai geri atsiliepimai. Padekite pasirinkti, prasau

Stropuvienė! wub.gif
Beje,paskyrė Plankvenilį...po 4 mėn.ateit pas Stropuvienę.Karoč.sakė,kad jei neveiks-daugiau nebebus ką man skirt...O kur Medrolis?Prednizolonas?
Tipo gyd.sakė,kad bijo metotreksatą vėl duot,tad maždaug kol ji gyva bus-aš jo negersiu... sad.gif
O taip gerai būdavo 1 kartą per sav.gert.Plankvenilis 2k.sakė normaliom dozėm varant veikimas panašus į metotreksato,tik,kad dažnai gert reik...
Pūslės tirtos.Nai stafilokoko,nei streptokoko,nei kito bieso ten nėra..ketv.eisiu pas dermatologę.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 14, 00:15)
Stropuvienė! wub.gif
Beje,paskyrė Plankvenilį...po 4 mėn.ateit pas Stropuvienę.Karoč.sakė,kad jei neveiks-daugiau nebebus ką man skirt...O kur Medrolis?Prednizolonas?
Tipo gyd.sakė,kad bijo metotreksatą vėl duot,tad maždaug kol ji gyva bus-aš jo negersiu... sad.gif
O taip gerai būdavo 1 kartą per sav.gert.Plankvenilis 2k.sakė normaliom dozėm varant veikimas panašus į metotreksato,tik,kad dažnai gert reik...
Pūslės tirtos.Nai stafilokoko,nei streptokoko,nei kito bieso ten nėra..ketv.eisiu pas dermatologę.

O tai, ar as klystu, bet man atrodo is ankstesniu tavo zinuciu, tai tu gydeisi pas Dadoniene. Pakeitei gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 12 13, 17:03)
O tai kaip tos pusles atsiranda? Pati neitari nuo ko? Man ko tais kyla mintis apie koki stafilokoka - jis paprastai uzpuola oda ir puslem nueina. Ir su RA jis siejamas. Magnifique, paprasyk gydytojos, kad tau istirtu, ar ne stafilokokas.
O as pradejau gerti metotreksta, bet metilprednizolono negeriu. Labai nenoriu hormonu... Bet su homeopatiniais ne taip smarkiai skaudedavo sanarius.
Beje, toms, kam skauda nugara, gal esate bande tokius papildus http://internet_biot...roduct_id=34925 Man po ju dingo nugaros skausmai. Parasyta, kad jie skirti kenciantiems nuo artrito.

o tu homeopatinius vartoji kartu su kitais vaistais ar ne?
Atsakyti