Lor@
\Na Nepanikuok.

Nu nieks neskiria jokiu biologiniu vaistų neišbandę paprastesnių.
Nepamiršk vieno, kad kuo vaistai arčiau biologiėns terapijos, tuo šalutinis poveikis didesnis.
Taip gydimas ilgas. Bet gertk saujom paskirtuis nuskausminamuosius ir gyvenimas bus šviesesnis.
man prireikė 9mėn iki pagerėjimo, dabar 6 mėn tikrai normalaii jaučiuos.
Aišku būna silpnumu, pavargstu, greičiau nei anksčiau.Bet aš vairuoju, pati suvežioju vaikus, uošvi ir visus reikaliukus sutvarkau. Šeip i sostine po 2 kart i savaite nulekiu.
Kol kas jokiu matomų ryškiai pokyčių nėra. Bent jau kiti enpastebi.Pati aišku jaučiu, bet tyrimai nerodo. Nu ir tiek gerai. Nors aš irgi pradžioj maniau,kad man greit labai progresuoja liga............. bet dabar sustojo ir tikiuosi ilgam
remisijos dar nieks nepaskėlbė ir apie ja nieks nekalba....................kol kas
Kas leičia vaistus .Aš geriu arava, tai 3 vaistai palei eile,spec vaistu RA gydyti ir pirmi su kuriaiis man kas mėnesi daro tyrimus kepenų būklei nustatyti. O av biologine gauna mano brolis.Žinok tikrai tai nėra toks gėris, akip apie jiuos rašoma. Tai yra išsigelbėjimas, kai kiti vaistai neveikia, kai be ju negalima apsiet.
na tikiuos supratai ka norėjau pasakyt
o kokie tavo tyrimai. ir ką skauda.