Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

Labas, kycia,
tu taip nesinervuok
pas mano abu vaikus taip buvo
mazasis ir dabar geria bakterijas, jam geriausiai tiko erceflora
mano mazucio tas rodiklis, kuris rodo alergija yra 18,3, dvigubai daugiau, nei tavo
mano mityba tokia: kepti zalios spalvos obuoliai, brokoliai, kalafijorai, cukinija, bulves ir triusiena
tikrai menka, bet tas rodiklis, rodantis alergija, leteja labai leta, todel jis gali buti didesnis del jau buvusios alergijos
padek savo vaikui, sugirdyk ercefloros (po puse kapsulytes 2kartus dienoje)
negalejau patiketi, bet juozuko kakutis susitvarke po 2 kapsuliu thumbup.gif
beto vaikams nuo 3 men jau daro alerginius tyrimus, todel tikrai patariu pasidaryti si tyrima
tu sakei, kad pradzioje daug valgei manu koses, tu ialergizavai zarnytes, o dabar turi padeti joms pasveikti
vieni sveiksta greiciau, kiti leciau
ir as turiu toki itarima, kad jums nera dermatito arba jis labai silpnas
pagerkit bakterijas, o paskui, jeigu nepades, kreipkites i gastroenterologus
hemoglobina kelk butinai sau, pas tave nera gelezies, todel vaikas neturi is kur pasiimti sau
pas mus buvo viskas apsitvarke, bet pries pora savaiciu gavau inkstu uzdegima, o pries savaite taip pablogejo, kad teko naudoti antibus, pediatre leido maitinti, taciau nuo ju vel pabiro maziui zarnynas doh.gif vel isbere doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 12 20, 20:32)
Labas, kycia,
tu taip nesinervuok
pas mano abu vaikus taip buvo
mazasis ir dabar geria bakterijas, jam geriausiai tiko erceflora
mano mazucio tas rodiklis, kuris rodo alergija yra 18,3, dvigubai daugiau, nei tavo
mano mityba tokia: kepti zalios spalvos obuoliai, brokoliai, kalafijorai, cukinija, bulves ir triusiena
tikrai menka, bet tas rodiklis, rodantis alergija, leteja labai leta, todel jis gali buti didesnis del jau buvusios alergijos
padek savo vaikui, sugirdyk ercefloros (po puse kapsulytes 2kartus dienoje)
negalejau patiketi, bet juozuko kakutis susitvarke po 2 kapsuliu  thumbup.gif
beto vaikams nuo 3 men jau daro alerginius tyrimus, todel tikrai patariu pasidaryti si tyrima
tu sakei, kad pradzioje daug valgei manu koses, tu ialergizavai zarnytes, o dabar turi padeti joms pasveikti
vieni sveiksta greiciau, kiti leciau
ir as turiu toki itarima, kad jums nera dermatito arba jis labai silpnas
pagerkit bakterijas, o paskui, jeigu nepades, kreipkites i gastroenterologus
hemoglobina kelk butinai sau, pas tave nera gelezies, todel vaikas neturi is kur pasiimti sau
pas mus buvo viskas apsitvarke, bet pries pora savaiciu gavau inkstu uzdegima, o pries savaite taip pablogejo, kad teko naudoti antibus, pediatre leido maitinti, taciau nuo ju vel pabiro maziui zarnynas  doh.gif vel isbere  doh.gif

stipriai tave apkabinu ir dekoju uz racionalu patarima 4u.gif
pas gastro buvom, po nauju metu darys echoskopija. Bet pasakyti nieko naujo nepasake, tik, kad "fermentu trukti negali, vaikas atrodo gerai, ir viduriuos toliau, nes yra zarnyno alergija, jum va lapukas su didziausiais alergenais, laikytis reikes dietos". Apie tai, kad tos dietos laikausi jau 3 men, tarsi negirdejo, sakiau, kad nepadeda. O ir nuo kai kuriu hipoalerginiu produktu pablogejimas buna. Pvz, suvalgau pora saukstu ryziu- vaikas pradeda klykti, viduriuooja zaliu vandenuku jau po poros valandu, ir isberia iskart veida (akivaizdu, kad arba nuo maisto, arba nuo zarnyno, bet tai juk susije). O va, pabandziau obuoliu pyrago (kvieciai, kiausinis)- atrodo, nieko. Taigi, reikia atsirinkti.

dabar geria du kartus gefilus plius, ten atseit nera laktozes, tai viduriukai siek tiek tvarkosi, jau nebe zali ir kartais buna ne tik vandenelis, "tirsciau" siek tiek. Ir nebe 10 kartu per para, maziau 4u.gif
kokie tyrimai nuo 3 menesiu, apie kuriuos kalbejai?
o gelezies tai tureciau gauti, va per pora dienu sukirtau jaucio liezuvi visa, kuris svere 1 kg smile.gif smile.gif plius, dar geriu gelezies preparata (nuo kurio MANE isbere, nes ten su saldikliais:( ) bei vaikui gelezi duodu (be saldiklio). As nesiparinu jau, jau vaikui sloga ir rachitas pagerejo bent jau, viduriukai irgi tvarkosi, berimus kontroliuoju kaip ir, dar tik laikosi temperatura (37,2 atmetus), o siaip vaikas "grazeja". Bet vis tiek, kad ir kokia bedele butu, jauciasi gydytoju abejingumas...
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS!!!!!!!GAL GALIT KAS GREIT PADET?LABAI IS ANKSTO ACIU VISOMS!!!!!

mano sunui 3,7m,jis pradejo tustintis su krauju,nekasdien bet per 2savaites jau 3-ias kartas,ka tai galetu reiksti?viduriukai neuzkieteje,geri,ir vaikui pabaigus tustintis gale buna kraujas,labai bijom kad kas nebutu jam,gal kuri turejo tokiu problemu ir galetu pasidalint su mumis kur kreiptis ar ka?

gal galetumet man i az rasyt,labai dekoju mamytes iskart...
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2009 08 20, 18:04)
sveikos mamos smile.gif!
mano mergytei 3 men. ir ji kuri laika tustinosi labai "putotai" (maitinu pati). visur skaitau kad tai yra negerai, truksta geruju bakteriju ir pan. taigi tai pasakiau gydytojai, o ji kaip visada viska suverte mano mitybai  schmoll.gif . net nepaklause nieko iskart atreze kad blogai valgau. nzn nei ka galvot, lyg ir reiktu ta ismatu paseli pasidaryt, bet gydytoja i mano skundus reguoja prastokai  g.gif . gal kur privaciai reiktu nueiti? ar del to nereiktu pergyvent? blush2.gif

Mano mazius nuo kokio 4-5 menesio pradejo tustintis gleivetai ir kartais putotai, 10 dienu sugerem Linex'a - nepadejo, paselio tyrimas nieko blogo neparode, tai nieko daugiau ir nedarem, o pradejus primaitinti, kakutis pasidare koseles konsistensijos. Tagi nemanau, kad maitinant MP tos gleives ar putos rodo butinai kazka negero.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Manau turime beda. Vaikas klykia, verkia kiekviena diena ir pastebejau , kad panasiu laiku. Anksciau ji kamavo pilvuko putimas, daviau vaistuku nuo 6osios savaites. Ir pries pora savaiciu nustojau duoti vaistus, nes maniau , kad ir be ju mum bus gerai. Ir tikrai viskas buvo gerai. Aisku pavirkaudavo, kai pavargdavo, ar kai isalkdasvo. Jau dziugavau, kad isaugom pilvuko bedas, bet jau kelios dienos, kaip mazyliui blogeja. Ir pastebejau, kad kasdien pietu metu, jis darosi vis neramesnis. Pradeda verkti, tada spiegti, lyg jam tikrai skaudetu. Visaip raminu, duodu krutine, aprimsta ir tuo paciu issitustina gausiai ir labai garsiai. Tada pabuna ramus pamaitinu, nesioju stacia , kad atsirugtu, bet vel pradeda verkt, labai staigiai, lyg kas suskaustu. Ir vel issitustines labai gausiai nurimsta. Taip kelis kartus issitustina kasdien ir pries kiekviena tustinimasi labai verkia. Minejau daktarei anksciau, kad pries tustinimasi jis neramus, bet ji tik palinkciojo galva ir pasake, kad buna taip vaikam. Ir as maniau, kad nieko gal cia baisaus, bet kai mano mazius pradejo taip smarkiai verkt issigandau. Maitinu mp, gal kazka ne ta suvalgiau??O gal vel grist prie vaistu, nors manau, kad cia ne pilvo putimas. gal deretu kakucio tyrimus pasidaryt....patarkit mamos. gal kazkam buvo panasiai
Atsakyti
Jungiuosi su savo problemom ir as..

mazylis mano 10 savaiciu ir jau menesi laiko normaliai pats nekakoja... Seniau budavo kiekviena maitinima pakakina, o kai suejo 6 savaites kaip kirviu kas nukirto doh.gif unsure.gif Jau menuo laiko kaip savaite islaukus darau Mikrolax klizmutes. Bet juk negerai taip. Termometro kaisiojimas nepadeda, masazai, guldymai ant pilvo irgi. Valgio man keitimas taip pat verysad.gif Nebeinau ko griebtis. Laukiu kakucio kaip didiausios sventes.
Valgom MP. Gal galit ka nors patarti? Tiesa teko man du kursus antibiotiku pagerti, sakau gal jie vaiko organizma isderino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 02 06, 22:52)
Jungiuosi su savo problemom ir as..

mazylis mano 10 savaiciu ir jau menesi laiko normaliai pats nekakoja... Seniau budavo kiekviena maitinima pakakina, o kai suejo 6 savaites kaip kirviu kas nukirto doh.gif  unsure.gif Jau menuo laiko kaip savaite islaukus darau Mikrolax klizmutes. Bet juk negerai taip. Termometro kaisiojimas nepadeda, masazai, guldymai ant pilvo irgi. Valgio man keitimas taip pat verysad.gif  Nebeinau ko griebtis. Laukiu kakucio kaip didiausios sventes.
Valgom MP. Gal galit ka nors patarti? Tiesa teko man du kursus antibiotiku pagerti, sakau gal jie vaiko organizma isderino unsure.gif

ir mum tas buvo, nebezinodavau nei ka daryt, bijodavau tas mikrolax klizmutes daryt, maniau kad labai kenkia, pripras prie ju, bet ne... Viskas susitvarke tik tada kaip pradejom daugiau valgyti, neislaukiau 3 men daviau truputi banano, kaip ranka nueme, viskas su zarnunu susitvarke, kaip pradejau duoti banano, tyreliu. Tai galvoju arba nuo maistelio arba tiesiog isaugom. Zinau verkdavau net kad dukryte kaku nepadaro, kantrybes, viskas susitvarkys, daryk po savaites mikrolax, temkit laika o paskui duok kokios tyreles po truputi nuo kokio 3,5 men (tyreliu yra hipp nuo 4 menesio). galvoju gal kaip vaikas daugiau valgo tada greiciau juda zarnyno darbas g.gif nors zinau kaip sunku islaukti ta savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2010 02 07, 11:35)
ir mum tas buvo, nebezinodavau nei ka daryt, bijodavau tas mikrolax klizmutes daryt, maniau kad labai kenkia, pripras prie ju, bet ne... Viskas susitvarke tik tada kaip pradejom daugiau valgyti, neislaukiau 3 men daviau truputi banano, kaip ranka nueme, viskas su zarnunu susitvarke, kaip pradejau duoti banano, tyreliu. Tai galvoju arba nuo maistelio arba tiesiog isaugom. Zinau verkdavau net kad dukryte kaku nepadaro, kantrybes, viskas susitvarkys, daryk po savaites mikrolax, temkit laika o paskui duok kokios tyreles po truputi nuo kokio 3,5 men (tyreliu yra hipp nuo 4 menesio). galvoju gal kaip vaikas daugiau valgo tada greiciau juda zarnyno darbas  g.gif  nors zinau kaip sunku islaukti ta savaite  doh.gif

Dekui labai uz atsakyma 4u.gif Taip ir darysiu. Bet kaip ta menesi dar islaukt, kad kita maisteli butu galima duot?... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 07 vasario 2010 - 16:19
4u.gif mirksiukas.gif Sweikos mamytes,turiu klausimeli:mano zuikiui eina 3 savaite,del kazkokiu priezasciu net pati nzn kodel bet neturiu pienuko nuo pirmos savaiteles verysad.gif tad duodu tutteli misinuka,is pradziu kakojom 3 kart dienoj,o dabar tik karta i para,kakutis grazus nei viduriuoja nei verkia jis man,tik daznai steni,steni taip stipriai kad net paraudonuoja doh.gif ,bet po tu stenejimu ilgesniu padarom daug kaku,ar cia blogai kad i para 1 karta kakojam?gal misinelis netinka?
Atsakyti
sveikos,
mano mazylei 4men ir ji pradejo irgi blogai kakot g.gif . maitinu pati. anksciau kakojo pati per diena iki 4 kartu, normaliai, bet po vienos mano darzoviu dienos (suvalgiau salierlapi, pomidora, obuoli) viskas kazkaip sustreikavo:((
gal tas salieras cia viska sugadino? nekakoja po 4d, term nepadeda, pilvukas lyg nekietas, neispustas... pumsi tik smirdanciai ir jei pakakoja, tai sakyciau kazkokiu uzsistovejusiu, smirdanciu, chaki spalvos kakuciu. gal kam taip buvo? ar ji paaugo,kad taip retai pradejo kakot, kiek reiketu laukt ir kada daryt klizmute jau?

dekuj visoms isanksto.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

matau ,kad daugelis vakuciu turi bedu su pasitustinimu , oa taip pat ir mano mazyle jau 3 diena negali pasitustinti as matinu MP ir viena karta dienoje primaitinu, noreciau paklaust gal kas zino ar galima duoti kokios pvz. pankoliu arbateles ar vandenuko gert g.gif nebezinau ka jau cia daryt unsure.gif nors gyd. sako , kad kol maitini savo pienu gert daugiau duoti nieko nereikia.........padekite mamytes unsure.gif
Atsakyti
sveikutes.ziuriu daug kam yra problemites su kakais.maitinau savo maziu beveik iki 1 metu.budavo nesitustino po savaite laiko.pilvuko nepute,viskas buvo gerai.o tas nekakojimas gali buti nuo vitamino D.(vienu metu turejom gerti po 7 lasiukus).tai gal ir jums nuo to buna nekakadieniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 02 rugsėjo 2010 - 09:18