QUOTE(Laurencija2 @ 2009 12 20, 20:32)
Labas, kycia,
tu taip nesinervuok
pas mano abu vaikus taip buvo
mazasis ir dabar geria bakterijas, jam geriausiai tiko erceflora
mano mazucio tas rodiklis, kuris rodo alergija yra 18,3, dvigubai daugiau, nei tavo
mano mityba tokia: kepti zalios spalvos obuoliai, brokoliai, kalafijorai, cukinija, bulves ir triusiena
tikrai menka, bet tas rodiklis, rodantis alergija, leteja labai leta, todel jis gali buti didesnis del jau buvusios alergijos
padek savo vaikui, sugirdyk ercefloros (po puse kapsulytes 2kartus dienoje)
negalejau patiketi, bet juozuko kakutis susitvarke po 2 kapsuliu
beto vaikams nuo 3 men jau daro alerginius tyrimus, todel tikrai patariu pasidaryti si tyrima
tu sakei, kad pradzioje daug valgei manu koses, tu ialergizavai zarnytes, o dabar turi padeti joms pasveikti
vieni sveiksta greiciau, kiti leciau
ir as turiu toki itarima, kad jums nera dermatito arba jis labai silpnas
pagerkit bakterijas, o paskui, jeigu nepades, kreipkites i gastroenterologus
hemoglobina kelk butinai sau, pas tave nera gelezies, todel vaikas neturi is kur pasiimti sau
pas mus buvo viskas apsitvarke, bet pries pora savaiciu gavau inkstu uzdegima, o pries savaite taip pablogejo, kad teko naudoti antibus, pediatre leido maitinti, taciau nuo ju vel pabiro maziui zarnynas

vel isbere
stipriai tave apkabinu ir dekoju uz racionalu patarima
pas gastro buvom, po nauju metu darys echoskopija. Bet pasakyti nieko naujo nepasake, tik, kad "fermentu trukti negali, vaikas atrodo gerai, ir viduriuos toliau, nes yra zarnyno alergija, jum va lapukas su didziausiais alergenais, laikytis reikes dietos". Apie tai, kad tos dietos laikausi jau 3 men, tarsi negirdejo, sakiau, kad nepadeda. O ir nuo kai kuriu hipoalerginiu produktu pablogejimas buna. Pvz, suvalgau pora saukstu ryziu- vaikas pradeda klykti, viduriuooja zaliu vandenuku jau po poros valandu, ir isberia iskart veida (akivaizdu, kad arba nuo maisto, arba nuo zarnyno, bet tai juk susije). O va, pabandziau obuoliu pyrago (kvieciai, kiausinis)- atrodo, nieko. Taigi, reikia atsirinkti.
dabar geria du kartus gefilus plius, ten atseit nera laktozes, tai viduriukai siek tiek tvarkosi, jau nebe zali ir kartais buna ne tik vandenelis, "tirsciau" siek tiek. Ir nebe 10 kartu per para, maziau
kokie tyrimai nuo 3 menesiu, apie kuriuos kalbejai?
o gelezies tai tureciau gauti, va per pora dienu sukirtau jaucio liezuvi visa, kuris svere 1 kg

plius, dar geriu gelezies preparata (nuo kurio MANE isbere, nes ten su saldikliais:( ) bei vaikui gelezi duodu (be saldiklio). As nesiparinu jau, jau vaikui sloga ir rachitas pagerejo bent jau, viduriukai irgi tvarkosi, berimus kontroliuoju kaip ir, dar tik laikosi temperatura (37,2 atmetus), o siaip vaikas "grazeja". Bet vis tiek, kad ir kokia bedele butu, jauciasi gydytoju abejingumas...