Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

maniske pradejo tustintis su juodom granulem smulkios tokios ir daug daug ju, kakutis kaip ir toks pats liko, sviesiai rudas , tasus. maitinu misinuku, biski banano daviau paragaut.tustinasi karta i diena, nuotaika gera....gal tiesiog bananas toks juodas skranduke pasidare, ir nesuvirskintas pasisalino....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asesuViktorija: 21 spalio 2010 - 11:07
mano beveik dvieju metuku mergaitei kraujas ismatose. problemos atsirado kai isgerem Pirantelio, vaistu nuo kirminu. Suviduriavo, paskui buvo ismatos juodos (nuo kraujuko tikriausiai), dabar jau siek tiek juodos, bet net kai ir nejuodos kraujo randa. sad.gif
Kas jai galetu buti? Cia nuo alergijos taip gali but? verysad.gif
Atsakyti
mums greit dveji ir mes turim bedeliu su zarnynu, nebezinau ka ir bedaryti nuo gimimo beveik geriam gerasias bakterija BIFOLAC turejom auksini stafilokoka, dabar ligtais butu gerai tamsios ismatos ir smarkiai pajuode paakiai. Ismatu tyrimas geras, kraujo tyrimas geras, o atrodo kaip su melynemis po akimis ir juodos ismatos doh.gif gal turit patarimu g.gif nebezinau ko imtis g.gif
Atsakyti
Sveiki.Mano vaikui keturi metai,ir jau virs metu kaip nuolat turim beda,kad uzkieteja viduriai.Ir taip vaikui skauda,kad net zviegia. doh.gif Paskuitiniu metu ir kraujuko ismatose atsirade.Sakiau gal vesiu pas gydytoja,bijau kad nebutu kas blogai unsure.gif
Atsakyti
Kraujo ismatose gali buti ir nuo itrukusios isanges, kai uzkieteje viduriai. Tai labai skausminga.
Atsakyti
sveikos mamytes, 4u.gif
reikia patarimo nes nebezinau ka ir bedaryti, mano dvieju menesiu dukryte tustinasi labai keistai, pirma menesi viskas buvo tvarkoj, matinau mp. geltonos ismatos daznai vos ne po kiekvieno maitinimo ir t.t
na va ir nuo kovo 20d prasidejo smagumai, pradejom tustintis tamsiai zalia spalva, su kiekvienu tustinimusi db mazoji pradeda zirsti verkti,ispucia akutes ir leidzia keista gerklini garsa lyg trauktu ora, pilvukas tuo metu kol daro kaku irgi spazmuoja,issitustinusi jauciasi geria iki sekancio darymo, zinokit tas garsas man kelia didziausia baime nes atrodo baisiai, abu su vyru bijom kad neuzdustu ar dar kas nors,beje mums yra ryskus meteorizmas (daug duju ir labai smardziai leidzia)viena karta isisgandus buvau isiskvietus greitaja kai kakojo isveze padare kraujo tyrimus slapimo viskas ok.gydytoja dar state klizmute irgi iskakojo zaliai sako normali spalva viskas ok gleiviu nera.seimos gydytoja irgi sako normoj viskas, pilvelio garsu gali buti tustinantis, nors tas garsas is gerkles ne pilvelio,ir butent tik tustinantis. nejaugi vaikas visada kakos su tokiu garsu ir verks?geriam probiotikus bifolac
db maitinu dukryte tik misinuku beveik, viena arba du kartus gauna mp,misinukas aptamil ha1,nes nuo mazens beria,valgom geria po 150ml. taip pat atpylinejam,pas neurologe buvom viskas lyg ir ok. tik db berimas paryskejes apie pilvuko sriti ir ant veiduko gausus berimas atsirado neseniai pries savaite...
as jau puolusi i panika nebezinau ka daryti bijau tos minutes kai ji pradeda kakoti,nezinau ar man paranoja ar cia normalu, beje savo nuoziuria pries kelias dienas padariau privatu ismatu paselio tyrima, laukiu atsakymu is medicinos centro... prasau patarkit gal kam panasiai buvo nes as kuo toliau tuo daugiau blogu minciu prisigalvoju.
Atsakyti
Sveikos, gal kas turejot su vaiku ismatu nelaikymo bedu, (vaikui jau 7 metai) g.gif laikas nuo laiko tepa i trumpikes, viduriai atrodo normalus...turbut reiks keliaut pas gydytoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soft: 11 birželio 2011 - 16:20
matau,kad tema mirusi. MAno 1m 9 men dukrai, kuri nuo gimimo su zarnynu turejo bedu- infekcijos ir .t.t. - pastaruoju metu visai blogai. UZkieteje viduriai buvo tiek, kad su istrigusiu plesianciu .... vaziavom siu greitaja...
po to vaikas traumuojasi, bijo kencia iki paskutinio....tustinasi skausmingai, nors kartais ir normalus viduriukai. Bet daznai buna kraujuko (ko gero ne is isanges, nes skysti viduriukai takart buvo). Ir daznai salia ismatu randu gleiviu gniuzula sad.gif

gydytoja sako- alergiskas gi vaikas, todel. Kolitas. o tyrimu nesiulo jokiu. Ar tikrai? Man ramu nepasidare....
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 09 02, 09:17)
sveikutes.ziuriu daug kam yra problemites su kakais.maitinau savo maziu beveik iki 1 metu.budavo nesitustino po savaite laiko.pilvuko nepute,viskas buvo gerai.o tas nekakojimas gali buti nuo vitamino D.(vienu metu turejom gerti po 7 lasiukus).tai gal ir jums nuo to buna nekakadieniai g.gif

Jau antras mėnuo šturmuoju internetą dėl vaiko nesituštinimo problemų. Jau buvom ir pas gastroenterologą ir ecoskopu žiūrėjo, bet nieko rimto, tik storoji žarna pilna išmatų. Bet kaip nebus, kai sugeba nesituštinti savaitę ir dar daugiau, dujos išeina su baisiu kvapeliu. Tiesą pasakius be klizmos nė pro kur...Maitinu MP, kasdien vartojam Geafilus bakterijas. Posakiai, kad vaikas pasisavina visą pienuką, gryniausias prasimanymas. Pas mus ir pilvas minkštas ir vaikas gana ramus, ir labai stiprus, išmankštintas.
Klizma iškart nesuveikia, po valandos ar daugiau, kartais ir kitą dieną, bet po jos akivaizdu, kad žarnynas buvo pilnut pilnutėlis.
Ir tik dabar paskaičius šitą posmą, susivokiau, kad bėdos prasidėjo tada, kai pradėjom vartoti D vitaminą, nuo 1,5 mėn... Iš pradžių po kelis lašiukus, tad ir tuštindavos kas antrą dieną, o paskui dozės didėjo, nes vyrukas labai sparčiai auga ir prakaituoja.
Čia mano pamąstymai, tikriausiai nei vienas gydytojas šios teorijos nepatvirtins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 18 birželio 2011 - 13:26
sveikutes mamytes reikia pagalbos!!!!!!!!!!!!
mano mergyte6savaiciu jau penkta para kaip nesitustina yra gana rami tik vakarais pazyzia matosi kad paskauda pilvuka.beda kad nesuprantu ar misinukas netinka ar cia viskas nuo antibiotiku.ketvirtadieni pradejom gerti antibiotikus o penkatdieni paskuitni karta tustinosi nuo to kato nieko.gal kas su tuo susidurete?
Atsakyti
Mamos, gal kam reikia parduodu Lepicol vaikams, sunaudota tik 10gr., manoji atsisako jį gerti. Pirkau už 43Lt, parduodu už 30Lt. Kaunas.
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
turiu tokia beda - mazasis berniukas (3 men) daro kakaliuka tik karta per savaite. Anksciau darydavo po kelis kartus per diena, po to kas 2 dienas, o dabar tik po 7-8 dienu sad.gif Maitinu pati. Gal kas zino, ar toks pokytis negali buti susojes su tuo, kad isgeriu vidutinio stiprumo puoduka kavos per diena? Svarstau, gal privalau jos atsisakyti? Jei kas ka nors zinot apie tai, lb prasau pasidalinkit smile.gif Lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikityta: 01 liepos 2012 - 11:46