Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(anny:)) @ 2011 12 19, 15:20)
O aš šiandien gavau užsakymą savo. Užsisakiau praeitą sekmadienį. (Pirma kartą pirkau, bet kol kas patenkinta).  clap.gif

Na tai pasakokit, ka gavot, kaip patiko ir pan? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anny:)) @ 2011 12 19, 16:20)
O aš šiandien gavau užsakymą savo. Užsisakiau praeitą sekmadienį. (Pirma kartą pirkau, bet kol kas patenkinta).  clap.gif

O aš užsakiau 7 d. ir 12 d. ir dar nė vieno negavau g.gif Baisu, kad nebūtų, kur pasiklydę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 19, 17:29)
Na tai pasakokit, ka gavot, kaip patiko ir pan?  unsure.gif

Lūpdažis tas po 1,5 svaro - Charming, man patiko, labai graži spalva smile.gif. Mineral lūpdažis Barely Bitten dar ne išbandžiau. Studio Conditioning Lip Balm mellow melon thumbup.gif . Ir dar daug visko bet ten jau dovanom arba draugės (studio blush and bronzer- labai abi gražios spalvos wub.gif , studio cream eyeliner ir Eyelid Primer). Pirkau su tuo kodu kur nemokamas siuntimas (bet vistiek teko mokėt 4svarus ir mistery box) tai gavau nagų laką Chocolate, akiu pieštuką ir iš tų Christmas- 3in1 palette Day To Night Beauty On The Go wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anny:)) @ 2011 12 21, 17:05)
Lūpdažis tas po 1,5 svaro - Charming, man patiko, labai graži spalva smile.gif. Mineral lūpdažis Barely Bitten dar ne išbandžiau. Studio Conditioning Lip Balm mellow melon  thumbup.gif . Ir dar daug visko bet ten jau dovanom arba draugės (studio blush and bronzer- labai abi gražios spalvos  wub.gif , studio cream eyeliner ir Eyelid Primer). Pirkau su tuo kodu kur nemokamas siuntimas (bet vistiek teko mokėt 4svarus ir mistery box) tai gavau nagų laką Chocolate, akiu pieštuką ir iš tų Christmas- 3in1 palette Day To Night Beauty On The Go  wub.gif

Noriu pasitikslint, tai mystery box buvo nagų lakas, akų pieštukas ir šešėlių paletė? Aš irgi su šituo kodu užsakiau, bet taip neramu, kad negaunu niekaip. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 21, 17:35)
Noriu pasitikslint, tai mystery box buvo nagų lakas, akų pieštukas ir šešėlių paletė? Aš irgi su šituo kodu užsakiau, bet taip neramu, kad negaunu niekaip.  verysad.gif

Taip, kaip tik 10svaru išeina, kaip ir žadėta. Nesijaudinkit, esu tikra kad atvažiuos wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(anny:)) @ 2011 12 22, 18:05)
Taip, kaip tik 10svaru išeina, kaip ir žadėta. Nesijaudinkit, esu tikra kad atvažiuos wink.gif.

Vakar pasiėmiau iš pašto vieną siuntinuką, bet ten pirkau su koduku, kur buvo nemokamas siuntimas. Tai esu viskuo patenkinta. Sekančio su mystery box dar laukiu. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Vakar gavau ELF mineral foundation, tai šiandien jau bandžiau naudoti, tai nesuprantu, bet man per tas mažytes skylutes dangtelyje - pudra neišbėga. Tai kračiau kračiau ant greičio, tai kažkiek pasidengė ant veido, bet man trūksta. Neturėjau laiko žaisti, tai neužsiėmiau. Ar jums taip ir buvo? Kažką reikės galvot, kaip normaliai tą pudrą iškrapštyti. blink.gif O šiaip visai nebloga pasirodė, gražiai pasidengė ir nesimato, kad buvo dėta ant veido thumbup.gif
Bandžiau naudoti blush and bronzer compact, tai visai nieko, bet reikia dar įprasti naudoti. Spalvos gerai pigmentuos, užtenka vieną kartą per jas brūkštelti su šepetėliu ir ant veido gražiai pasidengia.
Blushing, bronzing and blending brush pasirodė per mažas, nors pirmą kartą tokį turiu, tai negaliu sulyginti, bet kol kas nelabai jis man patiko.
Su eye crease brush gražiai voko raukšlę šešėliu padengiu thumbup.gif Kaip tik tokio šepetėlio man trūko. Taip pat patiko Kabuki face brush, priekaištų bent kol kas jam neturiu. smile.gif
Dar gavau Studio conditioning lip balm spalvas nice and natural ir mellow melon, bet dar neišbandžiau. Spalvos gražios, įtariu, kad puikiai ant lūpų atrodys. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 23, 11:19)
nesuprantu, bet man per  tas mažytes skylutes dangtelyje - pudra neišbėga. Tai kračiau kračiau ant greičio, tai kažkiek pasidengė ant veido, bet man trūksta. Neturėjau laiko žaisti, tai neužsiėmiau. Ar jums taip ir buvo?

Kartais geriau byra is neapverstos pakuotes - pridenkit dangteliu, kad aplink nepribyretu, sukreskit ir atidengus i dangeli susiberkit kas isbego. Paprastai gerai taip byra. Nors as apverstas pudras kratau: atsuku dangteli, ji vistiek palieku vietoj, apverciu pudra, kresteliu i sonus kelis kartus ir atidengiu pudros indeli, tai dangtelyje pakankamai buna prikrite, o jau tada imi sepeteli ir dazaisi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 29, 13:45)
Kartais geriau byra is neapverstos pakuotes - pridenkit dangteliu, kad aplink nepribyretu, sukreskit ir atidengus i dangeli susiberkit kas isbego. Paprastai gerai taip byra. Nors as apverstas pudras kratau: atsuku dangteli, ji vistiek palieku vietoj, apverciu pudra, kresteliu i sonus kelis kartus ir atidengiu pudros indeli, tai dangtelyje pakankamai buna prikrite, o jau tada imi sepeteli ir dazaisi.

Pabandžiau, bet ir taip negerai išbyra, nes išbėga tiek, kad net vienam žandui neužtenka. Reiks galvot kaip daugiau skylučių padaryt arba išvis nuimti ta permatomą dangtelį ant kurio skylutės yra. g.gif
Atsakyti
Gal zinot kada galima tiketis nauju kodu uk tinklalapyje? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi tokia Buff spalva? Ar labai sviesi? g.gif
http://www.eyeslipsf...~prodID~161.htm
Atsakyti
O jie patys siunčia į Lietuvą ar tik UK ribose shippingas?
Atsakyti