Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(Gisana @ 2012 01 06, 10:54)
O jie patys siunčia į Lietuvą ar tik UK ribose shippingas?

Siunčia į Lietuvą smile.gif
Atsakyti
Kadangi gavau du siuntinius ir prašė viską aprašyti, tai bandysiu po truputį aprašyti savo įspūdžius apie ELF produktus:
Luscious Liquid Lipstick
Pas mane yra Baby lips spalva. Atrodo va taip:
user posted image
Man labai patiko ši priemonė. Rašo, kad tai lūpdažis, bet iš tikrųjų panašiau į blizgesį. Lūpos taip lengvai blizga, todėl labai tinka dienai. Spalva - švelniai rožinė, lūpoms suteikia švelnų rožinį atspalvį, labai natūraliai atrodo. Labai tinka pavadinimas, baby lips - taip ir atrodo lūpos. Kvapas - mėtinis su vanilės prieskoniu. Turi ir skonį - saldus, vanilinis, bet neįkyrus rolleyes.gif blizgesys nėra slidus, jis iš tų kurie aptraukia lūpas, bet taip pat nepriekaištingai, lengvai, netraukia lūpų, nenervuoja smile.gif Kadangi jau taip labai patiko, tai sekantį pirkimą iš ELF bus užsakyti keli skirtingų atspalvių tokie blizgiai bigsmile.gif
Papildyta:
ELF eye crease šepetėlis
user posted image
Kai jį pradėjau naudoti, tai supratau, kad būtent tokio tipo šepetėlio man trūko. Galima lengvai padaryti kontūrą, o paskui su kitu šepetėliu jį išsklaidau. O ELF šepetėlis nėra labai kokybiškas, blogiausia, kad slenka šereliai, o šiaip savo darbą atlieka puikiai. Manau, kad netarnaus ilgai, nes naudojant ar plaunant išslinks šereliai. Tokio pačio šepetėlio nebekartočiau, bet nusipirkčiau kitą tokio pat tipo šepetėlį iš ELF Studio linijos arba kitos firmos.
Atsakyti
ELF stipple brush
user posted image
Skirtas kreminei pudrai tepti. Užsisakiau, po to pasiskaičiau atsiliepimus, kad netinka jis kreminei pudrai, bet labai tinka skaistalams ar biriai pudrai tepti. Gavusi, nusprendžiau išbandyti su kremine pudra, tai man puikiai pasidengia kreminė pudra, lygiai gražiai. Sakyčiau, kad gražiau atrodo veidas padengtas su šepetėliu nei su pirštais. Tai man kaip ir tinka šitas šepetėlis pudrai, tai ko gero, bent kol kas tai net nebandysiu kitkam naudoti. Pats šepetėlis yra gan retų šerelių, tai manau, kad tankesnis dar geriau turėtų dengti. Pirmas mano toks šepetėlis, tai neturiu su kuo palyginti. Nesišeria. Nebekartosiu, nes reikia išbandyti tankesnių šerelių šepetėlį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kuri nors naudojat mineraline pudra is ELF? Kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 09, 13:53)
Merginos, o kuri nors naudojat mineraline pudra is ELF? Kokie butu atsiliepimai?  4u.gif

Aš naudoju. Naudojau tik porą kartų, bet dar neturiu nuomonės, nes turiu sunkumų su pakuote, neišbėga man normaliai tos pudros pro skylutes. Reikia prisiruošti ir susitvarkyti pakuotę, tada išbandysiu ir parašysiu atsiliepimą. Kiek bandžiau naudoti, tai pasirodė labai lengva, vos vos maskuojanti, nesimatė ant veido. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 09, 13:53)
Merginos, o kuri nors naudojat mineraline pudra is ELF? Kokie butu atsiliepimai?  4u.gif

Labai nevykęs gaminys. Tarkim palyginimui galiu pasakyti, jog EM mineralinė turbūt 100kartų geresnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 09, 13:24)
Aš naudoju. Naudojau tik porą kartų, bet dar neturiu nuomonės, nes turiu sunkumų su pakuote, neišbėga man normaliai tos pudros pro skylutes. Reikia prisiruošti ir susitvarkyti pakuotę, tada išbandysiu ir parašysiu atsiliepimą. Kiek bandžiau naudoti, tai pasirodė labai lengva, vos vos maskuojanti, nesimatė ant veido.  smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif

QUOTE(Povila$ @ 2012 01 09, 17:57)
Labai nevykęs gaminys. Tarkim palyginimui galiu pasakyti, jog EM mineralinė turbūt 100kartų geresnė smile.gif

As siaip nenaudoju pudros, bet noreciau isigyti vien is to smalsumo doh.gif BE labai brangi, tikejaus, jog ELF bus kazkas panasaus, nes jie turi tikrai geru produktu... ax.gif O kodel nevykes gaminys pagal jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 09, 21:23)
Labai lauksiu atsiliepimu  4u.gif
As siaip nenaudoju pudros, bet noreciau isigyti vien is to smalsumo  doh.gif  BE labai brangi, tikejaus, jog ELF bus kazkas panasaus, nes jie turi tikrai geru produktu...  ax.gif  O kodel nevykes gaminys pagal jus?  4u.gif

Jeigu noritpabandymui, pabandykit šitą pudrytę naudotis labai smagi, nebrangi ir turėsit nuomonę apie mineralinę pudrą smile.gif Aš sunaudojau pakuotę, dabar nusipirkus papildymą maišelyje, susipyliau į buvusį induką. man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 01 09, 22:31)
Jeigu noritpabandymui, pabandykit šitą pudrytę naudotis labai smagi, nebrangi ir turėsit nuomonę apie mineralinę pudrą  smile.gif Aš sunaudojau pakuotę, dabar nusipirkus papildymą maišelyje, susipyliau į buvusį induką. man labai patinka  thumbup.gif

Oho, kiek atspalviu doh.gif Kaip issirinkti tinkama? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 09, 22:36)
Oho, kiek atspalviu  doh.gif  Kaip issirinkti tinkama?  unsure.gif

man nuskilo iš pirmo karto pataikyt biggrin.gif Užeikit ant kurio nors "foundation" ir apačioje matysis spalvų lentelę, mūsų spalvų ne tiek jau daug smile.gif Aš naudoju Honey light, kolege kiek tamsesnę - Honey medium.
Atsakyti
ELF Complexion perfection
user posted image
Visai nebloga pudra sakyčiau. Su šepetėlių pervarau per visą pudrą, visas spalvas ir tada tepu ant veido. Veidui ji neduoda jokios spalvos, grynai skirta užtvirtinti kreminę pudrą ir ją užtvirtina. Nebūna miltuoto veido, jis atrodo natūraliai. Man blizgesys išlenda maždaug po 7-8 valandų, tai taip pat kaip ir su kitom pudrom. Norėtųsi, kad blizgesys neišlįstų 10 valandų, tada būtų tobula. Žodžiu, viskas gerai su šita pudra, bus naudojama. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Zhaltvyksle,2012 01 09, 10:18]
Kadangi gavau du siuntinius ir prašė viską aprašyti, tai bandysiu po truputį aprašyti savo įspūdžius apie ELF produktus:
Luscious Liquid Lipstick
Pas mane yra Baby lips spalva. Atrodo va taip:
user posted image
Man labai patiko ši priemonė. Rašo, kad tai lūpdažis, bet iš tikrųjų panašiau į blizgesį. Lūpos taip lengvai blizga, todėl labai tinka dienai. Spalva - švelniai rožinė, lūpoms suteikia švelnų rožinį atspalvį, labai natūraliai atrodo. Labai tinka pavadinimas, baby lips - taip ir atrodo lūpos. Kvapas - mėtinis su vanilės prieskoniu. Turi ir skonį - saldus, vanilinis, bet neįkyrus rolleyes.gif blizgesys nėra slidus, jis iš tų kurie aptraukia lūpas, bet taip pat nepriekaištingai, lengvai, netraukia lūpų, nenervuoja smile.gif Kadangi jau taip labai patiko, tai sekantį pirkimą iš ELF bus užsakyti keli skirtingų atspalvių tokie blizgiai bigsmile.gif

as irgi turiu sita blizgesi, man labai patinka, jis ale lupdazis-blizgesys, konsistensija kaip lupdazio sakyciau, bet padazius atrodo kaip blizgesys. labai skanus. laiko normaliai, man patinka. sakysiuos dar.

Dar gavau seseliu palete, tai irgi labai patiko-ir spalvos, ir kaip dengias:) thumbup.gif ir kaina:)
Atsakyti