Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Moni324 @ 2011 09 05, 16:18)
Sveikinu visas pagaliau turinčias nuostabias šypsenas! 4u.gif  Labai ačiū už pagalbą smile.gif  smile.gif

Nueik i konsultacija su mama. Maciau kad daug kas taip daro,tada ji pati girdes ka tau ortodonte sako ir jei teks rauti dantukus tai mama isgirs is orto visus komentarus kodel butina rauti dantukus. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 09 05, 18:31)
Natale - didžiausi sveikinimai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man tai tavo pasikeitimai iš visų mūsų forumiečių yra patys ryškiausi, ir gražiausi  biggrin.gif išvis dabar jau gali eit dantų pastą kokią reklamuot su savo Holivudu wink.gif o jei dėl to  nestuke.gif paaiškės kad tiesa, tai aš iš anksto sveikinu biggrin.gif

Aciu uz tokius komplimentus. Del nestumo dar nereikai sveikinti smile.gif kol kas tai tik planai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kažkaip atitrūkus šiek tiek nuo forumo, žiūriu ir sena tema baigėsi, ir naujos jau 24 psl. doh.gif paskaitinėsiu ryt darbe ką čia prikalbėjot.

O aš šiandien buvau pas ortodontę, aišku kadangi visą vasarą nebuvau, apatinis žandikaulis jau per daug išėjo į priekį, dėl to ir negražiai vienoje pusėje man dantukai susikando. Tai nuėmė apačioje tas grandinėles, kur sukandimą tvarkė ir sakė žandikaulis dabar šiek tiek atgal pavažiuos ir gerai vėl bus. Dar apačioje uždėjo paskutinį lanką ir jį išlankstė. Kokiu tikslu lankstomas lankas?? g.gif ir labai įdomiai, į paskutinius breketuotus dantukus apačioje lankas neįkištas, jie pavieniai liko.
Viršuje nieko naujo, toliau uždarinėja tarpelius. Vienoje pusėje jau jis gerokai sumažėjęs, tai irgi kitoje pusėje apraizgė dantis, pradės ir ten mažėti manau smile.gif
Penktadienį einu konsultuotis dėl protezavimo. Kitas vizitas po pusantro mėn smile.gif

Ai lanko keitimas - 150 Lt.

Tokios naujienos smile.gif dantų skausmą jaučiu pamirštą laugh.gif

Tiesa, sveikinu Natale su holivudu 4u.gif

Kaži kodėl visoms labai nemalonu kai nuiminėja breketus, man šiandien nurovė breketuką vieną gydytoja, tai šlifavo klijus ir klijavo iš naujo, nieko nemalonaus nejutau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 rugsėjo 2011 - 17:52
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 05, 18:18)
Įdomu kaip ten Balalaikai vizite sekėsi  rolleyes.gif

ai gi šūdas. verysad.gif Atėjau atsisėdau, nu sako šiandien dar nenuimsim, jau kaip nusivyliau, nes supratau, kad planavo jau nuimti. Uždėjo tris grandinėles, vielą truputį palankstė, sakė pirmukas vienas pasisukęs truputį, aš tai nematau. schmoll.gif
Žodžiu paskyrė rugsėjo 26nuėmimą, aišku jei viskas bus gerai, jei tarpeliai užsidarys, ir jei tas dantis vienas pasisuks kur jam reikia pasisukt. g.gif
Dabar man tos trys savaitės visa amžinybė atrodo.
Ai dar sakė elastikų taip intensyviai nenešioti, tik naktį, vieną užkabint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 05 rugsėjo 2011 - 17:55
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 05, 19:53)
ai gi šūdas.  verysad.gif  Atėjau atsisėdau, nu sako šiandien dar nenuimsim, jau kaip nusivyliau, nes supratau, kad planavo jau nuimti. Uždėjo tris grandinėles, vielą truputį palankstė, sakė pirmukas vienas pasisukęs truputį, aš tai nematau. schmoll.gif
Žodžiu paskyrė rugsėjo 26nuėmimą, aišku jei viskas bus gerai, jei tarpeliai užsidarys, ir jei tas dantis vienas pasisuks kur jam reikia pasisukt. g.gif

Prabėgs tos trys savaitės, net nepastebėsi mirksiukas.gif Svarbu, kad jau paskyrė tikslią nuėmimo datą, greitai ir tu galėsi džiaugti savo holivudu.
Einu ketvirtadienį į vizitą. Tikiuosi ir aš jau išgirsti tą taip laukiamą datą, kada pagaliau nuims breketus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau man siandien dienele doh.gif Vaziavau i klinika darytis higiena ir parkuodamasi sulamdziau bamperi
Nusipirkau elastiku uz 30 lt blink.gif Tu gumeliu tokios kainos nesveikos? doh.gif
O del buferio, tai su savo gyd sesele kalbejom, apsiblioviau galiausiai (nes sest mano vaiko krikstynos, reikalu mln), tai ji staigiai persirenge ir sako vaziuojam, pazistu gera meistra. Nuvaziavom kartu, palikau savo masiniuka ir ji mane namo parveze. Nu ziauriai likau pamaloninta jis tokiu gerumu...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 05, 19:23)
Sveikos,
Jau man siandien dienele  doh.gif  Vaziavau i klinika darytis higiena ir parkuodamasi sulamdziau bamperi
Nusipirkau elastiku uz 30 lt  blink.gif  Tu gumeliu tokios kainos nesveikos?  doh.gif
O del buferio, tai su savo gyd sesele kalbejom, apsiblioviau galiausiai (nes sest mano vaiko krikstynos, reikalu mln), tai ji staigiai persirenge ir sako vaziuojam, pazistu gera meistra. Nuvaziavom kartu, palikau savo masiniuka ir ji mane namo parveze. Nu ziauriai likau pamaloninta jis tokiu gerumu...

laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau man siandien dienele  doh.gif 
<...>

Kartais buna dienu kaip tycia... unsure.gif
Rytojus bus sviesesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 05, 18:46)
Labas  4u.gif

Kažkaip atitrūkus šiek tiek nuo forumo, žiūriu ir sena tema baigėsi, ir naujos jau 24 psl.  doh.gif  paskaitinėsiu ryt darbe ką čia prikalbėjot.

Viršuje nieko naujo, toliau uždarinėja tarpelius. Vienoje pusėje jau jis gerokai sumažėjęs, tai irgi kitoje pusėje apraizgė dantis, pradės ir ten mažėti manau smile.gif
Penktadienį einu konsultuotis dėl protezavimo. Kitas vizitas po pusantro mėn smile.gif

Ai lanko keitimas - 150 Lt.

Tokios naujienos smile.gif dantų skausmą jaučiu pamirštą laugh.gif

Tiesa, sveikinu Natale su holivudu  4u.gif

Kaži kodėl visoms labai nemalonu kai nuiminėja breketus, man šiandien nurovė breketuką vieną gydytoja, tai šlifavo klijus ir klijavo iš naujo, nieko nemalonaus nejutau  ax.gif

Aciu. smile.gif Zinok ir as taip galvojau. Nes man visus "kruminius" breketus nueme pries Herbsta. ir nuo iltinio keramikini breketa nueme ir perklijavo. atrode bajka irnesakyk.gif o vat kai dabar nuiminejo breketus tai as kedej sokinejau.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 05, 18:53)
ai gi šūdas.  verysad.gif  Atėjau atsisėdau, nu sako šiandien dar nenuimsim, jau kaip nusivyliau, nes supratau, kad planavo jau nuimti. Uždėjo tris grandinėles, vielą truputį palankstė, sakė pirmukas vienas pasisukęs truputį, aš tai nematau. schmoll.gif

Eik tu,3 savaiteles greit praeis. Gali 3 savaites dziaugtis kad tau jau tuoj nuims breketus 4u.gif
Sveikos,
Jau man siandien dienele  doh.gif  Vaziavau i klinika darytis higiena ir parkuodamasi sulamdziau bamperi
Nusipirkau elastiku uz 30 lt  blink.gif  Tu gumeliu tokios kainos nesveikos?  doh.gif

Eina sau kokiu geru zmoniu dar buna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 09 05, 21:18)
Eina sau kokiu geru zmoniu dar buna  bigsmile.gif

Tikrai drinks_cheers.gif
Esha, viskas susitvarkys 4u.gif
Natale, kada įdėsi plokštelės foto? Labai įdomu ar ir man tokią duos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 05 rugsėjo 2011 - 19:30
QUOTE(Esha @ 2011 09 05, 18:23)
Nusipirkau elastiku uz 30 lt  blink.gif 

o juos reikia pirkti? biggrin.gif man gyd dave 2 skirtingu dydziu pakelius, tai ne lito nemokejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 05 rugsėjo 2011 - 19:39
Man lanksto jau kelis vizitus, dabar sulankste priekyje kad dar labiau pakelti ta nukramtyta dantuka i virsu kad dantenu linija butu vienoda, jei dar lb jis pasikels tai busiu kai vos ne su puse danties lotuliukas.gif

Esha laikykis, man ir siandien labai nervinga diena, tas univeras pragaras verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 05, 20:39)
o juos reikia pirkti? biggrin.gif  man gyd dave 2 skirtingu dydziu pakelius, tai ne lito nemokejau ax.gif

Tai pas mane ima 10lt uz pakiuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 05 rugsėjo 2011 - 19:57
natale tobula, didziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti