QUOTE(liap @ 2011 08 24, 18:28)
Sakykite merginos kokią dantų pastą naudojate? Šiandieną rinkausi, bet taip ir neišsirinkau iš daugybės
Kokią nusipirksi, tokia ir bus

Aš visada vis skirtingas perku, viena iš favoričių - Amway Glister
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 24, 19:18)
o as jau uzsirasiau vizitui pas Rasa Damušiene rugsejo 15 dienai

lauksiu dabar tos dienos ir ziuresiu ka gero-blogo man apie mano dantukus pasakys
Gal gali trumpai parašyti bėdas savo

senoje temoje lyg rašei, bet atsilikus buvau, nepaskaičiau, dabar jau tingisi ieškoti
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 08 24, 20:57)
mergaites,
remiantis kokias kriterijais rinkotes ortodonte?
na vienos kiek zinau orientavos i dantu rovima
Aš pas kelis ėjau dėl jau susidėjusių žmonių rekomendacijų

o pas vieną (pas kurią ir susidėjau breketus) pakliuvau atsitiktinai, skambinau užsirašyti pas Latkauskienę, neuivo vietų, pasiūlė Budrienę, sakau rašykit, paskui neblogų atsiliepimų ir apie ją išgirdau irgi
Papildyta:
QUOTE(vanilla_ice @ 2011 08 25, 08:35)
Labas rytas,
Ryt man jau sudės breketukus

Gal aš nenormali, bet labai laukiu

Aišku kelias dienas kompleksuosiu kol priprasiu. Taip pat turesiu valgyt vien tik skystą/tirštą maistą, nes pas man sąkandis blogas. Kai sukandu dantis apatinių visiškai nesimato, todėl po viršutiniais priekiniais dės atramas. Tai praktiškai kramtymui turėsiu tik du dantis

Taip tęsis 2-3 mėn. Gydytoja nuteikė, kad kelis kg numesiu, bet manau kiekvienai tai į naudą
Mano irgi toks sukandimas buvo dedantis
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 11:25)
o kiek daznai jums reikejo neplanuotu tarpiniu vizitu? pvz nuluzus breketui, nutrukus grandinelei ar pan..
Man tai neteko tų neplanuotų, vieną kartą nuėjau anksčiau, nes įsivaizdavau, kad pamečiau gumytę, bet pasirodo viskas gerai buvo

bet tada vistiek laikas buvo eiti greitai, tai nieko tokio