Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 05, 20:57)
Man lanksto jau kelis vizitus, dabar sulankste priekyje kad dar labiau pakelti ta nukramtyta dantuka i virsu kad dantenu linija butu vienoda, jei dar lb jis pasikels tai busiu kai vos ne su puse danties  lotuliukas.gif

Bet lanksto viršuj?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 09 04, 23:42)
Sveikos merginos,
Gal galit man i az imesti sarasiuka kas pas ka lankotes,temos pradzioj surasyti tik gydytojai,man idomu kurie populiaresni,geresni.Perskaicius supratau tai dauguma pas Damusiene ir Latkauskiene lankotes?Mane domintu butent Kaune.
Mano jau sena sena svajone tureti grazius,tiesius dantis,sakandis blogas,vienas dantys uzlipes ant kito,ir ta pastumes.Nu vienu zodziu vaizdas blogas,ko pasekoje nemegstu sypsotis,nuotraukose manes besisypsancios nera.Dar is priekio taip baisiai neatrodo,bet is kairio sono tragedija.Anksciau gyvenau Lt,tai man breketai neikandami buvo.Dabar uzsieny,ir vis gailiuosi ko as taip uztempiau,galejau jau seniai but susidejus.Tai vat,dabar spali skrendam dviem sav atostogu,ir galvoju ar tai imanoma per toki laika breketus susidet.Noriu det Lt,ir skraidysiu paverzimams,nes kita vasara planuojam visam grizt i Lt,tai geriau man Lt det,o aisku ir pigiau.
Perskaiciau tema,tai susidariau toki plana:
1.Reikia susitaisyt dantis,jei bus kokiu skyluciu.
2.Pasidaryt dantu higiena.
3.Pasidaryt dantu nuotraukas.
4.Uzsirasyt pas ka nors konsultacijai.
Sita galiu padaryt kad ir dabar,tik nezinau pas ka vaziuot.
Na ir tarkim po konsultacijos jau per antra vizita man gali sudet breketus?
Traukt nieko nereikia(mano manymu).
Ir isvis neisivaizduoju pas ka tai konsultacijai rasytis.Pati esu Marijampoliete,ir jau anksciau savo odontologes klausiau patarimo pas ka galeciau pabandyt,tai ji man rekomendavo Smailiene.Bet kad forume jos pavarde neminima,turbut niekas nesilanko.Pazystamos sunus vazineja pas Buskiene,neblogai ten viskas jam einasi.Tai vat idomu ar yra besilankanciu pas sias ortodontes?Jei taip,tai koki atsiliepimai?

Ir dar noreciau detis metalinius breketus,tik ant keliu priekiniu dantu tuos permatomus.Ar taip imanoma?Mazdaug kas kiek laiko tuos metalinius reikia paverzt?Uztektu skraidyt kas du men?

Nu vienu zodziu noras begalinis,klausimu milijonas.Ir kaip suprantu pas kokia populiarese ortodonte jau turiu uzsirasyt dabar,nes labai dideles eiles?
Dekui atsakiusioms. 4u.gif

del paverzimu tai ziuriu kiekvienas gydytojas turi savo nuomone, mano gydytoja man paaiskino, kad vienas lankas savo darba atlieka du menesius, nors ir paprasti breketai, tad as pas ja lankausi kas 2 menesius.
na pas populiarias ortodontes jau turi uzsirasyti ir tada is kart dviem ar trim vizitam... ta prasme registruojantis sakyti, kad nori konsultacijai ir is kart dejimui, nes parskrendi trumpam... atsiversk praejusia tema, ten yra musu sarasiukas.
siek savo tikslo ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 05, 21:01)
Bet lanksto viršuj?

Jooo virsutini lanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 09 05, 20:58)
natale tobula, didziausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
ikeliu ploksteles fotkes. sunku ja aiskiai nufotkinti,nes ji visa permatoma.
Bon Bon, jei lb reikes galesiu original varianta tau atsiusti , kad galetum padidinti.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 09 05, 23:10)
ikeliu ploksteles fotkes

Ačiū 4u.gif Viskas labai aiškiai. O kaip su ja miegot? Ar patogu?
Tiesa, kiek už visą nuėmimą, kartu su plokštele ir vielutėm suplojai?
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 05, 21:17)
Jooo virsutini lanka  smile.gif

Tai va o kam apatinį lankstyti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 05, 22:21)
Ačiū  4u.gif  Viskas labai aiškiai. O kaip su ja miegot? Ar patogu?
Tiesa, kiek už visą nuėmimą, kartu su plokštele ir vielutėm suplojai?

suplojau 750 lt. apacioje vielute ant 8 dantu, o virsuje ant 6. jau pripratau prie ploksteles, netrugdo,bet su ja neimanoma kalbet. Dalia prigazdino kad skaudes pradzioje,sake vyno ikalk ir eik miegot lotuliukas.gif bet nelabai ir skaudejo. pirma nakti prabudau ir ryte issiemiau,nes biski pavargo apatinis zandikaulis. Antra karta beveik neskaudejo,o dabar miegot ramiai. Visai jos nejauciu. aisku butu patogiau jei kalbet su ja galeciau,bet tiek to. kai miegi galima ir patylet smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 05, 22:36)
Tai va o kam apatinį lankstyti g.gif  ax.gif

man apatini lanka lankste. viena dantukas pradejo lipti ant kito. tai pakreivino lanka kad jis nuliptu.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 09 06, 07:01)
man apatini lanka lankste. viena dantukas pradejo lipti ant kito. tai pakreivino lanka kad jis nuliptu.

Pas mane nelipa. Man įlenkė lanką abiejose pusėse kur yra tarpai protezavimui, tai lankas įlenktas giliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 09 05, 22:10)
aciu  4u.gif
ikeliu ploksteles fotkes.

Ziuriu pas visas ploksteles skiriasi, nezin ar yra koks skirtumas kokios jos, ar visos taip pat gerai prilaiko dantukus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 08 24, 18:28)
Sakykite merginos kokią dantų pastą naudojate? Šiandieną rinkausi, bet taip ir neišsirinkau iš daugybės smile.gif

Kokią nusipirksi, tokia ir bus smile.gif
Aš visada vis skirtingas perku, viena iš favoričių - Amway Glister smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 24, 19:18)
o as jau uzsirasiau vizitui pas Rasa Damušiene rugsejo 15 dienai bigsmile.gif  ax.gif lauksiu dabar tos dienos ir ziuresiu ka gero-blogo man apie mano dantukus pasakys ax.gif

Gal gali trumpai parašyti bėdas savo smile.gif senoje temoje lyg rašei, bet atsilikus buvau, nepaskaičiau, dabar jau tingisi ieškoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 08 24, 20:57)
mergaites,

remiantis kokias kriterijais rinkotes ortodonte?
na vienos kiek zinau orientavos i dantu rovima  topsecret.gif

Aš pas kelis ėjau dėl jau susidėjusių žmonių rekomendacijų smile.gif o pas vieną (pas kurią ir susidėjau breketus) pakliuvau atsitiktinai, skambinau užsirašyti pas Latkauskienę, neuivo vietų, pasiūlė Budrienę, sakau rašykit, paskui neblogų atsiliepimų ir apie ją išgirdau irgi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vanilla_ice @ 2011 08 25, 08:35)
Labas rytas,

Ryt man jau sudės breketukus 4u.gif Gal aš nenormali, bet labai laukiu biggrin.gif Aišku kelias dienas kompleksuosiu kol priprasiu. Taip pat turesiu valgyt vien tik skystą/tirštą maistą, nes pas man sąkandis blogas. Kai sukandu dantis apatinių visiškai nesimato, todėl po viršutiniais priekiniais dės atramas. Tai praktiškai kramtymui turėsiu tik du dantis lotuliukas.gif Taip tęsis 2-3 mėn. Gydytoja nuteikė, kad kelis kg numesiu, bet manau kiekvienai tai į naudą bigsmile.gif

Mano irgi toks sukandimas buvo dedantis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 08 25, 11:25)
o kiek daznai jums reikejo neplanuotu tarpiniu vizitu? pvz nuluzus breketui, nutrukus grandinelei ar pan..

Man tai neteko tų neplanuotų, vieną kartą nuėjau anksčiau, nes įsivaizdavau, kad pamečiau gumytę, bet pasirodo viskas gerai buvo biggrin.gif bet tada vistiek laikas buvo eiti greitai, tai nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 05, 18:46)
Kaži kodėl visoms labai nemalonu kai nuiminėja breketus, man šiandien nurovė breketuką vieną gydytoja, tai šlifavo klijus ir klijavo iš naujo, nieko nemalonaus nejutau  ax.gif

O man buvo du perklijavus, tai irgi kako ypatingo nejutau, bet pats breketo nuėmimas man lb nepatiko schmoll.gif
Dėl lanko tai man lankstė, bet viršutinį dėl dantų padėčių skirtingų, kad pakelti du dantukus, aš visad klausiu kodėl biggrin.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 05, 20:57)
Man lanksto jau kelis vizitus, dabar sulankste priekyje kad dar labiau pakelti ta nukramtyta dantuka i virsu kad dantenu linija butu vienoda, jei dar lb jis pasikels tai busiu kai vos ne su puse danties  lotuliukas.gif

o įdomu geriau dantenų liniją lyginti breketų pagalba ir paskui dantis šlifuot ar geriau dantenų liniją lazeriu koreguoti? pas mane pirmukai nevienodi, tai gyd sakė kad gražiai būtų reiktų lazeriu dantenas susitvarkyti, bet tai dbr kai kelia du dantis, tai pirmukas vienas jau pasidarė trumpesnis už kitą ir įdomu gal galima tą kitą geriau pašlifuoti ar nesveika dančiui?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 20:56)
Merginos, o gal galit pasidalinti ar yra kas mokėjote už metalinius breketukus mažiau nei 1500 Lt. vienam žandikauliui? Ar čia visur tokia kaina. Ačiū  4u.gif

Aš už viršų mokėjau 1400, apačią - 1200, bet pas mane dantų mažai, gal ir nuo to kaina priklausė. Ai 100 lt klijavimas bent viršuje, tai vistiek 1500
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 08 29, 13:23)
Klausimas toms, kurios breketus susidejo 30+ metu - ar jums nekyla jokiu problemu del breketu, del dantu stumdymo ir pan  g.gif bent jau odontologe man pries dedantis breketus sake NEVERTA tokiam amziuje prasidet, nes jau esu "pensininke" siuo klausimu. Taciau ortodonte nuteike pozityviai, kad amzius ne rodiklis ir t.t. Bet asmeniskai man pastarasis pusmetis problematiskais siuo klausimu doh.gif  Zadejo kad siemet spes nuimti breketu  - tik dabar tuo abejoju jau  verysad.gif

Pažįsto moterį, kuri susidėjo 30-32 metų breketus, nesakė, kad kažkas blogai buvo dėl amžiaus g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 31, 13:14)
P.S. O visiems rauna protinius dantis?  unsure.gif

Ne schmoll.gif
Atsakyti