Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

sveikos,
gal zinot kur siauliuose deda breketus ( be kirkucio)
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 15, 07:14)
sveikos,
gal zinot kur siauliuose deda breketus ( be kirkucio)

Dentomoj ir Sapaliene. Na ir poliklinikoj 2 ortodontes dirba. Diaugiau, kad butu negirdejau. Ai dar ezero gatvej kazkur sake yra.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 15, 01:30)
smile.gif  4u.gif  ax.gif sveikos,

Dar kartelį - dėl tirpimo. Tai būna kažkox jausmas, kad tirpsta ar ne?
Ar tiesiog tirpsta savaime. Jei po metų Jums siūlo darytis nuotrauką, ką tai pakeis, jei tirpsta? Juk vis tiek reikės keisti vielas, veržti, kad dantys judėtų. blink.gif

tirpimo jei neklystu nejausi... man ortodonte sake, kad tada viskas daroma leciau, jei tirpsta saknys
Atsakyti
O, 11 mėnesių man šiandien biggrin.gif bigsmile.gif
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 14, 23:50)
Aš elastikų išvis nebenešioju, bet pastebėjau, kad pradėjo žiauriai skaudėt žandikaulio sanarį, na su juo problemos man, bet kol nešiojau elastikus taip nebuvo..  verysad.gif

O man dar davė panešiot elastikus, bet man žandikaulio sąnario neskauda, man traška sąnariai doh.gif ortodontė nieko blogo nepasakė apie tai, svarbiausia neskaudėtų.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 15, 14:13)
O, 11 mėnesių man šiandien  biggrin.gif  bigsmile.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Labai mazai tu atnesiojei breketus ax.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif pas mane nieko naujo, jau pati laukiu vizito, greiciau viska dabaigti smile.gif buvo pas mane Dalyte i darba uzsukusi, jei nesumaisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 15, 15:23)
Sveikinu  4u.gif  pas mane nieko naujo, jau pati laukiu vizito, greiciau viska dabaigti smile.gif buvo pas mane Dalyte i darba uzsukusi, jei nesumaisiau smile.gif

pas tave i darba? ko norejo? smile.gif
Atsakyti
Aš jau irgi net nežinau ką pasisakyti..laukiu 1dienio, bus vizitas smile.gif bet jau nu breketai užniso juodai, aš jų nejaučiu nieko neskauda, bet estetinis vaizdas man slegia, negaliu normaliai šypsotis doh.gif dar darbelio yra yra, jau iš viso atrodo nebesitikiu kad man juos nuims doh.gif
Atsakyti
Na juk ne viena tokia esi. Gyvenk ta mintimi, kad jau daugiau nei pusę kelio nuėjai, nebe daug juk liko, visom ateina ta akimirka, kai jau viskas baigta, ateis ir tau. smile.gif
O aš vis pagalvoju apie tą klijų šlifavimą, kiek prisiskaičiau, kad baisus jausmas, o mano dantys ir taip jautrūs, gal ne kiek patys dantys, kiek aš pati įtampoj baisioj sėdžiu kai man prie dantų nagus kiša, ir kiekvienas kraštelėjimas atrodo skaudus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 15 rugsėjo 2011 - 17:43
QUOTE(natale @ 2011 09 15, 15:59)
Sveikinu  bigsmile.gif  4u.gif Labai mazai tu atnesiojei breketus  ax.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 15, 16:23)
Sveikinu  4u.gif 

Ačiū 4u.gif Manau, kad dar porą mėnesių teks man juos panešiot..

QUOTE(blaze @ 2011 09 15, 18:35)
Aš jau irgi net nežinau ką pasisakyti..laukiu 1dienio, bus vizitas smile.gif  bet jau nu breketai užniso juodai, aš jų nejaučiu nieko neskauda, bet estetinis vaizdas man slegia, negaliu normaliai šypsotis doh.gif dar darbelio yra yra, jau iš viso atrodo nebesitikiu kad man juos nuims doh.gif

Suprantu tave ir sutinku, kad ne viena tokia esi mirksiukas.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 15, 19:42)
O aš vis pagalvoju apie tą klijų šlifavimą, kiek prisiskaičiau, kad baisus jausmas, o mano dantys ir taip jautrūs, gal ne kiek patys dantys, kiek aš pati įtampoj baisioj sėdžiu kai man prie dantų nagus kiša, ir kiekvienas kraštelėjimas atrodo skaudus. doh.gif

Odontologų bijojau ir aš, bet susidėjus breketus ta baimė dantų gydytojams kažkodėl dingo. Aišku, jausmas nebus iš maloniųjų, bet vardan gražios šypsenos tikrai bus verta pakentėti tą pusvalandį šlifavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 15, 18:42)

Na nezinau cia visom toks baisus tas slifavimas ir breketu nuemimas. Man asmeniskai nieko ypatingo, nei skaudejo nei ka. Ir nebuvo jokiu nemaloniu pojuciu. Zinoma, truputeli virpejo galva ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Balalaika, kelintą valandą Tu? smile.gif
Atsakyti