Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

Aš kaip visada- anksti, 8:30 smile.gif Matyt, kad nesusitiksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 15 rugsėjo 2011 - 19:50
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 15, 14:13)
O, 11 mėnesių man šiandien  biggrin.gif  bigsmile.gif

O man dar davė panešiot elastikus, bet man žandikaulio sąnario neskauda, man traška sąnariai  doh.gif  ortodontė nieko blogo nepasakė apie tai, svarbiausia neskaudėtų.

smile.gif Man tarška, kai stipriai išsižioju ir atgal užsičiaupiant normaliai neatsistato, trintis. Žalgiry dėl to konsultavausi, sakė nėra jokio gydymo iš esmės. Tiesiog netraumuoti žandikaulio, nežvengti plačiai išsižiojus, nekąsti viso abuolio stambiu kąsniu ir t.t. smile.gif bet čia ne visada man taip būna, kaip užeina... Ir nuo ko priklauso - nežinau. blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,as dar su vienu klausimu.Pas mane yra atsikises i prieki virsutinis zandikaulis,ner ten labai daug,bet vistiek blogas sukandimas.Tai ar breketais imanoma toki dalyka pataisyt,ar jie tik dantis istiesina?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 09 16, 11:17)
Sveikutes,as dar su vienu klausimu.Pas mane yra atsikises i prieki virsutinis zandikaulis,ner ten labai daug,bet vistiek blogas sukandimas.Tai ar breketais imanoma toki dalyka pataisyt,ar jie tik dantis istiesina?

Įmanoma įmanoma, breketų pagalba tiesina dantis ir taiso sąkandį 4u.gif
Atsakyti
Aciu Blaze.As irgi taip galvojau,bet paskui pati save susikvailinau.
LaukiamStebuklo-buvai gal jau konsultacijoj?As tik spalio gale griztu i Lt,tada eisiu pas dvi ortodontes.Paziuresiu kuri labiau patiks.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Uzvakar grizau i LT ir vakar ryte jau buvau pas R. Damusiene ir likau be savo geleziuku biggrin.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yess.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2011 09 16, 15:33)
Labas  4u.gif

Uzvakar grizau i LT ir vakar ryte jau buvau pas R. Damusiene ir likau be savo geleziuku  biggrin.gif  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif  ploja.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Mes čia beveik visos pas Damušienę trumpos nešiotojos thumbup.gif Laukiam foto ir pasakojimo kas ir kaip buvo wub.gif
Atsakyti
Foto reportaza padarysiu butinai, zinau kaip smalsu, bet gal rytoj ar poryt, gerai mirksiukas.gif

Nera pas mane viskas tobula, yra prie ko prisikabinti, bet cia jau tik estetinis plombavimas padetu... Nuemimas nebuvo man baisus, kazkaip normaliai, tik zinokit plokstele kokia as gavau doh.gif Tokia kur kartu ir virsuje ir apacioje doh.gif kazkas man baisaus, miegu as prasiziojusi doh.gif Tai man ta apacia vistiek kazkaip lieka be ploksteles, bandysiu pirmadieni vaziuoti pas Damusiene, kad aptartume truputi, nes kazkokia nesamone doh.gif Kalbeti isvis negaliu doh.gif O sukandusi dantu as gi nemiegosiu visa laika, nors ir noredama juk zandikauli atpalaiduoju...
Ir apacioje ir virsuje is vidaus gavau vielutes, virsuje tik ant keturiu priekiniu dantu, apacioje ant sesiu mirksiukas.gif

Bet jausmas be breketu koks keistas, dantys tookie svelnus biggrin.gif Atrodo eik tu sau kaip anksciau nevertinau biggrin.gif
Atsakyti
kaip fainai wub.gif Bet tai kas per plokštelė tokia blink.gif Aš galvojau paprasta plokštelė bus, kuri nesukels jokių nepatogumų, o čia .. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 16, 14:10)
kaip fainai  wub.gif  Bet tai kas per plokštelė tokia  blink.gif  Aš galvojau paprasta plokštelė bus, kuri nesukels jokių nepatogumų, o čia ..  blink.gif

Nufotkinsiu ir atsiusiu, zinok, nu ziauriai nepatogi verysad.gif As irgi galvojau, ai dzin bus plokstele, paprasta, isidesiu nakti, diena panesiosiu kartai ir t.t... O dabar, net uzmigti trugdo... O ja nesioti juk reikes visda ir ilgai...
Atsakyti
Mildute, o tavo plokštelė kartais ne tokia kaip natalės? Užmesk akį į 25psl. ten ji įdėjo plokštelės nuotraukų. Beje, kiek tiksliai atnešiojai breketus ir kiek už nuėmima sumokėjai? smile.gif
Man irgi kalbėjo apie tą dvigubą plokštelę, tai tikriausiai mano irgi tokia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 16, 14:15)
Mildute, o tavo plokštelė kartais ne tokia kaip natalės? Užmesk akį į 25psl. ten ji įdėjo plokštelės nuotraukų. Beje, kiek tiksliai atnešiojai breketus ir kiek už nuėmima sumokėjai? smile.gif
Man irgi kalbėjo apie tą dvigubą plokštelę, tai tikriausiai mano irgi tokia bus doh.gif

Labai panasi mano drinks_cheers.gif tik pas mane viela apacioje, bet sukandimas toks pat, tai kaip nakti su ja sukandus miegoti as neisivaizduoju, juk atpalaiduoji zandikauli doh.gif

Nesiojau 11 menesiu ir 15 dienu mirksiukas.gif Jeigu buciau buvusi LT, tai buciau tikriausiai nepilnus 11 men.nesiojusi smile.gif

O sumokejau 750lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildutė: 16 rugsėjo 2011 - 14:26