QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 18, 12:58)
man gražu, kad jie stori, tvirti, tokie kaip porcelianiniai būna sustatyti

O apačia ar matosi labai kai kalbi? Pas mane nelabai. Bet aišku, neturiu omeny, kad be reikalo dediesi, labai pagirtina

Aš dėjausi tik todėl, kad laaabai matėsi iltiniai kreivi, net lūpa kliūdavo, ir kartais pasikabindavo, žiauru
aciu visoms taip prigyret net nepatogu

kai sypsausi nesimato bet juokiantis ar snekant matosi.virsutinaii irgi nera tiesus pas mane,gal foto labai nesimato bet jie tokie irgi pasigrude,aisku ne tiek kiek apatiniai

noriu lygiu graziu dantuku,tai jau tiek to,pakentesiu tuos metelius,bet paskui busiu patenkinta,nes gal kitiem buna ir nekliuna tie mano dantys,bet kai as zinau kaip ir yra ir man nepatinka,tai tas tikrai trukdo gyvent truputi
QUOTE(blaze @ 2011 09 18, 17:25)
Aš manau ir sutvarkyti tobulai tokius greit turėtų, nes tikrai kreivumo aš mažai matau, pas nieką turbūt natūraliai nėra labai jau idealių dantų

o tau su sąkandžiu yra problema ar tik dantukus tiesins?
sake apie metus uztruks

su sakandziu nera kaip supratau problemu nors as isivaizdavau pries vaziuojant kad yra ir buvau nusiteikus nesiot pora metu tikrai gal net daugiau,tai MB net juokesi is manes kad blogiausiam buvau nusiteikus o isejau su didziausia sypsena kad taip trumpai