Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 09 18, 11:50)
labas rytas,dedu savo dantu foto biggrin.gif

Labai grazus dantukai.. As ir manau, kad ilgai netruks juos sutvarkyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 18, 12:58)
man gražu, kad jie stori, tvirti, tokie kaip porcelianiniai būna sustatyti biggrin.gif  O apačia ar matosi labai kai kalbi? Pas mane nelabai. Bet aišku, neturiu omeny, kad be reikalo dediesi, labai pagirtina thumbup.gif  Aš dėjausi tik todėl, kad laaabai matėsi iltiniai kreivi, net lūpa kliūdavo, ir kartais pasikabindavo, žiauru  biggrin.gif

aciu visoms taip prigyret net nepatogu blush2.gif kai sypsausi nesimato bet juokiantis ar snekant matosi.virsutinaii irgi nera tiesus pas mane,gal foto labai nesimato bet jie tokie irgi pasigrude,aisku ne tiek kiek apatiniai smile.gif noriu lygiu graziu dantuku,tai jau tiek to,pakentesiu tuos metelius,bet paskui busiu patenkinta,nes gal kitiem buna ir nekliuna tie mano dantys,bet kai as zinau kaip ir yra ir man nepatinka,tai tas tikrai trukdo gyvent truputi biggrin.gif

QUOTE(blaze @ 2011 09 18, 17:25)
Aš manau ir sutvarkyti tobulai tokius greit turėtų, nes tikrai kreivumo aš mažai matau, pas nieką turbūt natūraliai nėra labai jau idealių dantų smile.gif o tau su sąkandžiu yra problema ar tik dantukus tiesins? smile.gif

sake apie metus uztruks ax.gif su sakandziu nera kaip supratau problemu nors as isivaizdavau pries vaziuojant kad yra ir buvau nusiteikus nesiot pora metu tikrai gal net daugiau,tai MB net juokesi is manes kad blogiausiam buvau nusiteikus o isejau su didziausia sypsena kad taip trumpai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 17, 16:22)
Na o as su savo pavyzdziu pradziuginsiu. Man anksciau labai zandikaulis traskejo, neretai ir labai skausmingai.
Po 6 men breketo nesiojimo bedos neliko  thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad tau susitvarkė smile.gif Man breketų nešiojimas į pabaigą, bet niekas nepasikeitė, kaip traškėjo, taip ir toliau traška. Ačiū D, kad bent jau neskauda.

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 18, 14:22)
kokie gražūs, belle, aš turbūt tokius turėdama nebūčiau dėjusis, bet bus tobula šypsena smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu. Ir forma labai graži dantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 09 18, 10:50)
labas rytas,dedu savo dantu foto biggrin.gif

Man irgi tavo dantys ziauriai grazus, nors siek tiek ir susigrude, bet kai istiesins, tai bus visai holivudas thumbup.gif
Ir forma grazi, ir balti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 17, 12:57)
smile.gif  kainos daug kur skiriasi iš tikrųjų. Manau, kad itin populiarūs gydytojai kelia kainas. Asmeniškai aš manau, jog 400 litų - normalu. O 600-700 - jau per daug smile.gif.

Tai ka man tada sakyti, jei sake, kad nuemimas kainuos apie 1300lt doh.gif O kol nuims, tai gal ir dar pabrangs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 09 19, 13:32)
Tai ka man tada sakyti, jei sake, kad nuemimas kainuos apie 1300lt  doh.gif  O kol nuims, tai gal ir dar pabrangs  lotuliukas.gif

Pritariu tau. Galejau nesidometi kitu kliniku kainomis. Tiesa pasakius brangiau dar neradau...
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 09 19, 13:32)
Tai ka man tada sakyti, jei sake, kad nuemimas kainuos apie 1300lt  doh.gif  O kol nuims, tai gal ir dar pabrangs  lotuliukas.gif

Ale iš kur tokios kainos g.gif doh.gif
Atsakyti
O aš po šiandieninio vizito, kitas dbr po 2savaičių. Lankstė lankstė man vielutę, antruką sakė ilgins ir šlifuos, iltinis vėl kažkaip pasisukti turi, tik aš nesuvokiu, kodėl tik dbr tokius darbus pradėjo daryti, kol nesakiau kas man nepatinka tai tik lanką pakeisdavo ir viskas, na tai man rodos dar ilgai ilgai aš nešiosiu tuos breketus..na bet bent jau šypsena gera bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 09 19, 17:15)
O aš po šiandieninio vizito, kitas dbr po 2savaičių. Lankstė lankstė man vielutę, antruką sakė ilgins ir šlifuos, iltinis vėl kažkaip pasisukti turi, tik aš nesuvokiu, kodėl tik dbr tokius darbus pradėjo daryti, kol nesakiau kas man nepatinka tai tik lanką pakeisdavo ir viskas, na tai man rodos dar ilgai ilgai aš nešiosiu tuos breketus..na bet bent jau šypsena gera bus smile.gif

Kaip greitai kitas vizitas tau rolleyes.gif Gal visai neilgai tas ilginimas ir šlifavimas užtruks, manau, kad jei jau žadėjo neilgą nešiojimo laiką, tai labai daug neturėtų jis užsitesti mirksiukas.gif

O aš irgi kątik po trumpo vizito smile.gif Neiškenčiau ir pasiskambinau į KOC, tai pasakė, kad priims ir galiu atvažiuoti. Dar prašlifavo tarpdančius, kad tie tarpeliai užsitrauktų ir jeigu per savaitę neužsitrauks, tai dar kartą užeiti pas ją. Nuėmimo datos nereiks keisti, spalio mėnesį nuimam wub.gif
Atsakyti
Nu o man tas tarpas buvo užsitreaukęs, bet dabar žiūriu lyg vėl yra, nu žodžiu, jie vaikšto kaip nori, tie dantys. Mane tai užknisa. Taip ir galvojau, kad normaliai neužsitrauks. Ir sakiau, ateisiu jei matysiu, kad nesitraukia, anksčiau, ne, sako, trys sav. ir taip labai mažas laiko tarpas, neik. Tai maladec, dabar nešiosiu dar tris savaites, apsivemsiu jau nuo jų, garbės žodis
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 19, 18:44)
Nu o man tas tarpas buvo užsitreaukęs, bet dabar žiūriu lyg vėl yra, nu žodžiu, jie vaikšto kaip nori, tie dantys. Mane tai užknisa. Taip ir galvojau, kad normaliai neužsitrauks. Ir sakiau, ateisiu jei matysiu, kad nesitraukia, anksčiau, ne, sako, trys sav. ir taip labai mažas laiko tarpas, neik. Tai maladec, dabar nešiosiu dar tris savaites, apsivemsiu jau nuo jų, garbės žodis

tu žiūriu irgi tokią pačią meilę breketams jauti kaip ir aš lotuliukas.gif
pas mane tai gerulis tarpas priekyje, jau madonną lenkiu biggrin.gif
bet tikiuosi, kad neilgam. spalio pradžioj vizitas, tai jau tikiuosi, kad nebeliks greit tarpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 19, 20:12)
tu žiūriu irgi tokią pačią meilę breketams jauti kaip ir aš  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tuoj dar bendraminčių atsiras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 19, 17:15)
Kaip greitai kitas vizitas tau rolleyes.gif  Gal visai neilgai tas ilginimas ir šlifavimas užtruks, manau, kad jei jau žadėjo neilgą nešiojimo laiką, tai labai daug neturėtų jis užsitesti  mirksiukas.gif

O aš irgi kątik po trumpo vizito smile.gif Neiškenčiau ir pasiskambinau į KOC, tai pasakė, kad priims ir galiu atvažiuoti. Dar prašlifavo tarpdančius, kad tie tarpeliai užsitrauktų ir jeigu per savaitę neužsitrauks, tai dar kartą užeiti pas ją. Nuėmimo datos nereiks keisti, spalio mėnesį nuimam  wub.gif

Tai man sako ateik po 3 sav, norėjau taip ir užsirašyti, bet pasirodo gyd tada nebus doh.gif tai nusprendziau geriau anksciau nei veliau biggrin.gif aš galėčiau pas ją kad ir kasdien vaikščioti, kad tik man greičiau čia viską padarytų biggrin.gif

Bet tai kai kul, kad jau tikrai tikrai nuims thumbup.gif aš man rodos nusivyliau savo gydytoja..

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 19, 19:30)
drinks_cheers.gif Tuoj dar bendraminčių atsiras  lotuliukas.gif

Taip taip tuoj bus klubas nekenčiančių breketų savo burnoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš tai jungiuos, kitų burnose viskas ok, nei gražu nei ne, o va jau man tai vėžį varo visiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 19 rugsėjo 2011 - 21:33