Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

man tai jau atsibodo visiškai, bet kad sąkandis pas mane net nepradėtas tvarkyti, ir neaišku kada prieisim tą etapą, tai kai pagalvoju, ojojoj, bet tai nu reiks kažkaip gyvent, kur dėsiuos. biggrin.gif bet bent jau galiu plačiai jau kvatotis, nors vis dar išlikęs refleksas prisidengt burną, bet jau nebebaisiu. smile.gif
Atsakyti
As paisausi i nekencianciu breketu kluba.
Pas mane rauto danties tarpas sparciai traukias, tas ok, bet kai sypsausi, tai 3 ir 4 dantukai atskirti baisiausiais tarpais doh.gif Neisivaizduojat kaip baisiai atrodau schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos. Kada Jums išsitiesino iltiniai? Ar jie tiesinasi kartu su visais ar vėliau?
Man ypač nepatinka mano iltiniai, toks jausmas, kad jokių pokyčių... verysad.gif
Atsakyti
kadangi pas mane iltiniai tik ir buvo išsikišę, tai jau po kelių mėnesių jie pilnai stojo į lanką.
Kas dėl to breketų nekentimo, tai gal mes čia negerai šnekam, blogai nuteikiam norinčias dėtis. smile.gif Aš tai labai myliu ištiesų juos, nes tikrai padarė labai didelį darbą, tačiau nuo meilės iki neapykantos vienas žingsnis.. Aš jau jį peržengiau.. biggrin.gif
Atsakyti
eik tu sau kaip cia visos nenori tu breketu(nemyli biggrin.gif ) o as taip laukiu kada man uzdes,toks didelis noras man dabar uzejo turet grazius lygius dantukus ,atrodo viska istversiu:hihihi: bet jauciu kai uzdes nuomone pakeisiu biggrin.gif nors man kazkaip dzin nzn,neimu labai i galva kad va negraziai atrodys ir pan,uz tai paskui graziai atrodys rolleyes.gif cool.gif kaip mano MB sako reik kompleksuot ir nervuotis del kreivu dantu o ne del breketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 09 20, 09:57)
eik tu sau kaip cia visos nenori tu breketu(nemyli biggrin.gif ) o as taip laukiu kada man uzdes,toks didelis noras man dabar uzejo turet grazius lygius dantukus ,atrodo viska istversiu:hihihi: bet jauciu kai uzdes nuomone pakeisiu biggrin.gif nors man kazkaip dzin nzn,neimu labai i galva kad va negraziai atrodys ir pan,uz tai paskui graziai atrodys rolleyes.gif  cool.gif kaip mano MB sako reik kompleksuot ir nervuotis del kreivu dantu o ne del breketu biggrin.gif

O aš tai jau žinau, kad nemėgsiu jų. jau dabar likus nepilnai savaitei iki uždėjimo nervinuosi, kad reikės su jais būti doh.gif Bet ką padarysi, teks iškentėti.
Atsakyti
Ogo kaip cia visos tu breketu nekencia biggrin.gif o as juos megau, du metus vaiksciojau, nei kiek netrugde, nemaise... Ir kai nuimt reikejo gaila buvo...Noreciau dar bent karta su jeis pavaiksciot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
eik tu sau kaip cia visos nenori tu breketu(nemyli biggrin.gif ) o as taip laukiu kada man uzdes,toks didelis noras man dabar uzejo turet grazius lygius dantukus ,atrodo viska istversiu:hihihi: bet jauciu kai uzdes nuomone pakeisiu biggrin.gif nors man kazkaip dzin nzn,neimu labai i galva kad va negraziai atrodys ir pan,uz tai paskui graziai atrodys rolleyes.gif  cool.gif kaip mano MB sako reik kompleksuot ir nervuotis del kreivu dantu o ne del breketu biggrin.gif

Mano pojuciai ir savijauta lygiai tokia pati drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tai aš žinok ir labai laukiau, bet kai jau ėjo link metų nešiojimas pradėjau spirgėti, kad tik nuimtų greičiau biggrin.gif o dbr atrodo kad niekada nenuims, nors žinau, kad su kiekviena diena liko vis mažiau ir mažiau thumbup.gif Tik fatkas yra tas, kad jei vėl reiktų rinktis, tai aš tikrai vėl dėčiausi breketus, nes nesigailiu, kad juos susidėjau, man jie laaabai laaabai pabodo tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 20, 01:12)
smile.gif  sveikos. Kada Jums išsitiesino iltiniai? Ar jie tiesinasi kartu su visais ar vėliau?
Man ypač nepatinka mano iltiniai, toks jausmas, kad jokių pokyčių...  verysad.gif

Pas mane irgi tik iltiniai buvo kreivi, tai po maždaug 2-3 mėn. dantys jau buvo teisūs smile.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 20, 01:28)
Kas dėl to breketų nekentimo, tai gal mes čia negerai šnekam, blogai nuteikiam norinčias dėtis.  smile.gif  Aš tai labai myliu ištiesų juos, nes tikrai padarė labai didelį darbą, tačiau nuo meilės iki neapykantos vienas žingsnis.. Aš jau jį peržengiau.. biggrin.gif

QUOTE(blaze @ 2011 09 20, 14:18)
Tai aš žinok ir labai laukiau, bet kai jau ėjo link metų nešiojimas pradėjau spirgėti, kad tik nuimtų greičiau biggrin.gif o dbr atrodo kad niekada nenuims, nors žinau, kad su kiekviena diena liko vis mažiau ir mažiau thumbup.gif Tik fatkas yra tas, kad jei vėl reiktų rinktis, tai aš tikrai vėl dėčiausi breketus, nes nesigailiu, kad juos susidėjau, man jie laaabai laaabai pabodo tiesiog biggrin.gif

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif Tikrai dėčiau juos ir antrą kart vardan gražios šypsenos smile.gif
Atsakyti
O man labai patinka breketai mano ir ziuriai liudna daros,nes rytoj jau tikriausiai nuims verysad.gif biggrin.gif Ir liudna ir smagu . Bet jei nenuims tada bus tik liudna,nes jau as pasiruosus tam nuemimui bigsmile.gif .
Atsakyti
O as labai myliu savo breketukus wub.gif wub.gif wub.gif visai jie man netrugdo, susigyvenau su jais.
Vakar buvau pas higiena, maniau kad skaudes, jau buvau nusiteikusi kenteti, bet visai neskaudejo, tik apatinius dantukus siek tiek skaudejo, nes uzdegimas yra ax.gif Kitas vizitas pas higiena bus kita ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 20 rugsėjo 2011 - 14:55