Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Hmmm.. na dabar reiktų pagalvoti.. g.gif Keisčiau lempą į panašią, kuri jau yra (tarkim bandant kurt vieningą stilių). Tuomet kėdėms įsigyčiau kokius nors šviesesnius "rūbelius" (derinčiau prie sofos). Lentyną keisčiau į medinę baltą (ar į dvi lentynas). Sendvaris turi paprastų, gražių, tvirtų ir netragiškos kainos (na brangiau nei plokštės, bet geras daiktas gi..). Beicuoja įvairiom spalvom. Mes jų baltą užsisakėm, dar laukiam rolleyes.gif
Fainai labai tos nuotraukos sudėtos ant lentynos, dėžutės lentynose. thumbup.gif
Tuomet virtuvė - nei gera, nei labai bloga. Puikiai gali būti ir tokia. Jei labai nervuos, dureles galėsi pasikeisti. Gal norėtųsi, kad nebūtų tos tamsios plokštės, bet dabar nesumoju kuo ją galima būtų pakeisti ir ar reikia keisti.
Atsakyti
i lempuciu tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 10:15)
Šiaip jau tai yra lauko augalas. Auginant namuose - vienkartinio naudojimo, t.y. nužydėjo - išmetei smile.gif  Tavo vietoje geriau vonioje apgyvendinčiau daugiau faleonopsių (pradžia, kaip matau, jau yra). Jie labai mėgsta šviesią, šiltą ir drėgną aplinką. Žydės kaip pasiutę  thumbup.gif
Rėmas labai  thumbup.gif  Ar tokį pirkote, ar iš atskirų gabaliukų jungėte? (aš apie savo vonią galvoju, nes bus analogiškai - palei langą ir su pakabinamu dušu)  ax.gif

kiek skaiciau apie sita augala, tai jis istveria max -5 laipsnius, tad nusprendem lauke nesodinti. per ziema neistemps. o del phaleonopsiu, tai dar nerandu jiems vietos, o jais uzsikrauti vonios palanges nesinori. nors zinau, kad jiem patinka dregme ir sviesa.
rema pirkau ermitaze ir jis yra lankstomas, tad susilenkiate taip, kaip jums reikia thumbup.gif yra ir dvieju spalvu, tad atsitaikysite, kokio reikia. geresnio varianto neradau ir nesugalvojau smile.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 09 20, 19:54)
i lempuciu tema smile.gif

grozis thumbup.gif
Atsakyti
Sky_diver, man labai rūpi ar nuotraukoje mačiau bosch orkaitę?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 16:53)

man labiausiai tai ne lempa kliuna, o uzuolaidos, tos naktines melynos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 20, 20:30)
man labiausiai tai ne lempa kliuna, o uzuolaidos, tos naktines melynos...  blush2.gif

tai kad jos ne naktines ir ne melynos... gal tik nuotraukose taip gavosi, nes kokybe nelabai. Uzuolaidos is taftos ir tokios piksvai samanines spavos, su violetiniu atspalviu...o kai saule labai sviecia tai jos net persviecia...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 20:36)
tai kad jos ne naktines ir ne melynos... gal tik nuotraukose taip gavosi, nes kokybe nelabai. Uzuolaidos is taftos ir tokios piksvai samanines spavos, su violetiniu atspalviu...o kai saule labai sviecia tai jos net persviecia...

doh.gif vienoje foto tikrai tokios pilkai melynos man atrode unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 20, 20:27)
Sky_diver, man labai rūpi ar nuotraukoje mačiau bosch orkaitę?

ne, orkaite ne bosch, bet scholtes. labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sky_diver,
o kokia jūsų vonia? Laisvai pastatoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana Agota: 20 rugsėjo 2011 - 21:41
QUOTE(Joana Agota @ 2011 09 20, 22:40)
Sky_diver,
o kokia jūsų vonia? Laisvai pastatoma?

man regis, ji laisvai pastatoma g.gif stai si http://www.vispool.lt/index.php?id=12
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 15:16)
Aciu labai uz nuomone. Lempa yra tikrai sena antikvarine, bronzine (tik dar nevalyta  blush2.gif ) ji tokios zalvarines spalvos kai kur patamsejus iki juodumo...
Super baldeliai kuriuos jus uzrodet, bet kur tokius pirkti???
O jei pakeisciau baldus i tamsesnius ar neuztamsintu labai kambario??? Reikia man dar kita kambario kampa su virtuve nufotografuoti jusu teismui  ax.gif  ax.gif
Ir dar galvoju, jei klasikines sofas pakeisciau i labiau modernias, o pvz. lempa, komoda, staliuka, kazka prie TV sienos  tokio ''provance'' stiliaus???

Baldų reikia tiesiog ieškoti - parduotuvėse, internete, skelbimuose, antikvariatuose ir pan. Gal net kažką galima pačiai sugalvoti ir pagaminti (kaip pvz. tas staliukas iš lagamino) ar dekupažuoti nusipirktą.
Man visai gražūs šie baldai jums, gamina lietuviai, iš jų pirkau lovą ir spintutes, beržo masyvas, laiko gerai smile.gif
Manau, kad keli tamsesnis baldai neužtamsintų kambario. Sofos man tokios labai gražios wub.gif Bet prie modernesnių irgi derinčiau kažką senoviškesnio, tačiau jūsų atveju (tuo labiau, kad nesiskundžiat dėl jų priežiūros) tikrai palikčiau šias, nebent nepatogios baisiai smile.gif
Atsakyti
quote=LaimingaMamyte,2011 09 20, 15:16]
Papildyta:
O koks kilimas cia tiktu, patarkit prasau ax.gif ax.gif jei galima su paveiksliuku blush2.gif
[/quote]
Gal maždaug kažkas tokio g.gif aišku, subjektyvi čia mano nuomonė smile.gif
user posted image
user posted image
tik gal ne visai baltą, nes teplu, į rusvumą turėtų tikti, šiuos įdėjau kaip pavyzdžius dėl pačios tekstūros, man prie širdies tokie minkšti, pūkuoti wub.gif
arba gali tikti ir toks ale persiškas kilimas, jei nebijot, kad gali atrodyti kiek perkrauta mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
kažkas panašaus
Dėl kitos kambario dalies - man šios raudonmedžio grindys tikrai gražios, nekeisčiau jų, labiau gal grindų plytelės virtuvėj nedera g.gif o užuolaidos tikrai melsvos atrodo, man gal gražiausia būtų baltos ar dramblio kaulo spalvos, bet irgi būtinai ilgos iki žemės.
Bent jau nuotraukose man lempų skirtingumas labai nekrenta į akis, gal net nekeisčiau tos virtuvėje, nors gal gyvai kitaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 21 rugsėjo 2011 - 10:26