Tą staliuką iš lagamino, manau, reikės pabandyti pasidaryti, yra užsilikusių panašių lagaminų pas senelius

QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 20, 07:24)
Aš keisčiau visus staliukus ir spintutes, kurie yra šviesios geltonos spalvos į tamsesnius, sendintus, antikvarinius ar šiaip įdomesnius baldus.
Dauguma siūlo kažką keisti, taigi peršasi itšvada, kad baldai prie lempos nedera. Tik klausimas ką iš tiesų paprasčiau pakeisti - VISUS baldus ar VIENĄ lempą?

QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 11:05)
Dauguma siūlo kažką keisti, taigi peršasi itšvada, kad baldai prie lempos nedera. Tik klausimas ką iš tiesų paprasčiau pakeisti - VISUS baldus ar VIENĄ lempą? 

Mano požiūriu, lempa čia labai tinka, jos nekeisčiau, tik po truputi medžio spalvos staliukus reiktų pakeisti tamsesniais, juk nebūtina tai daryti iš karto, galima po viena pasiieškoti, atsirestauruoti ir pan., kad baldas būtų su istorija (ieškojimo, dailinimo, dekupažavimo ir pan.). Galų gale ir dabar nėra blogai, man asmeniškai gražu

QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 12:05)

Bet juk pati LaimingaMamytė parašė, kad žada tuos plokštės baldelius keisti. Taigi čia tik mūsų patarimai į tai, ko ji paklausė

Beje, būtų įdomu pamatyti kitą kambario pusę, kaip susidarau vaizdą ten valgomasis? Virtuvė? Dar ir tai gali turėti įtakos bendram stiliui. Manau reikia žiūrėti visumą. Viena lempa šiuo atveju parodyto kambario krašto stiliaus tikrai negriauna, bet reikia dar ir viso buto/namo stilistiką turėti galvoje.
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 13:05)

Apie VISŲ baldų keitimą kalbos nebuvo, tik apie tuos, kurie šitame interjere nedera, t.y. iš plokštės.
QUOTE(Juma81 @ 2011 09 20, 11:24)
Apie VISŲ baldų keitimą kalbos nebuvo, tik apie tuos, kurie šitame interjere nedera, t.y. iš plokštės.
Buvo kalbama apie žurnalinio staliuko pakeitimą, o kadangi jis derintas prie staliuko šalia sofos ir TV spintelės, logiška, kad reikėtų keisti ir juos. Žygiuojame gilyn - klaustukas dėl kitų baldų likusioje buto/namo dalyje. Juos irgi keisti, kad derėtų prie atnaujintos svetainės? Ar ne per daug pokyčių dėl vieno šviestuvo?

P.S. o iš tiesų - "ne mano kiaulės, ne mano pupos". Kiekvienas žmogus sprendžia pats ir mokosi iš savo klaidų

QUOTE(Juma81 @ 2011 09 20, 09:07)
Šviestuvas puikiai dera su siena (ir spalviškai, ir stilistiškai), sofa ir komoda.
Žurnalinį staliuką, TV komodą ir naktinį staliuką prie sofos keisčiau į kažką panašaus kaip komoda (IKEJOJ tikrai yra gana neblogų ir nebrangių variantų ir įvairių spalvų).
Vienas iš šių baldų galėtų būti baltas kaip ir komoda, o kiti du (pvz. žurnalinis ir TV staliukas) tamsesnės spalvos (pilkos, rudos).
Žurnalinį staliuką, TV komodą ir naktinį staliuką prie sofos keisčiau į kažką panašaus kaip komoda (IKEJOJ tikrai yra gana neblogų ir nebrangių variantų ir įvairių spalvų).
Vienas iš šių baldų galėtų būti baltas kaip ir komoda, o kiti du (pvz. žurnalinis ir TV staliukas) tamsesnės spalvos (pilkos, rudos).
As irgi turejau tokia minti, bet bijau kad padarysiu per klasiska kambari. Man patinka siek tiek kombinuoti moderna su klasika, bet nemoku

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 20, 09:23)
Va va ir aš norėjau Hemnes serijos baldus pasiūlyt
bet... Aš asmeniškai nelabai mėgstu viską iš vienos serijos susipirkt, labai jau viskas "all newly made" atrodo. Gal kaip pati LaimingaMamytė nori, rinktis galima visišką moderną arba moderno stiliaus (XXa vidurio, pabaigos baldai, "sovietinės" visokios "tumbačkės"
).
Tas staliukas nelabai tiks dėl metalinių kojų, tokio metalo detalių nelabai yra, įvesi dar vieną elementą. Lempa - juodo metalo, komodos rankenėlės irgi tamsaus metalo, blizgus jau mano manymu nelabai tiks. Tai arba visą baltą lakuotos plokštės arba natūralaus medžio.

Tas staliukas nelabai tiks dėl metalinių kojų, tokio metalo detalių nelabai yra, įvesi dar vieną elementą. Lempa - juodo metalo, komodos rankenėlės irgi tamsaus metalo, blizgus jau mano manymu nelabai tiks. Tai arba visą baltą lakuotos plokštės arba natūralaus medžio.
Na taip jusu tiesa, reikia kitokio staliuko ieskotis... Ir man nepatinka kai viskas labai suderinta, arba vienos serijos. Bet kaip rasti skirtingus baldus derancius tarppusavyje..
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 10:15)
Viskas kambaryje dera
išskyrus šviestuvą
Argumentų gali būti daug. Pvz. mano akimis tokie šviestuvai nedera prie baldų iš plokštės. Kitų akimis gal yra kitų nederėjimo priežasčių, žr. provanso ir klasikos temoje 

Aciu uz nuomone, jus tikrai neviena kuriai tas sviestuvas nepatinka, as ir pati abejojau... Todel labai idomu isgirsti nuomone is salies... Aciu uz atviruma. Bet kazkaip as po keliu dienu pripratau prie jo....
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 20, 10:24)
LaimingaMamyte,
Kambarys tikrai gražus, dauguma detalių dera, ta lempa man net labai patinka, kaip suprantu, ji žalvario spalvos?
Aš keisčiau visus staliukus ir spintutes, kurie yra šviesios geltonos spalvos į tamsesnius, sendintus, antikvarinius ar šiaip įdomesnius baldus.
Kambarys tikrai gražus, dauguma detalių dera, ta lempa man net labai patinka, kaip suprantu, ji žalvario spalvos?

Aciu labai uz nuomone. Lempa yra tikrai sena antikvarine, bronzine (tik dar nevalyta

Super baldeliai kuriuos jus uzrodet, bet kur tokius pirkti???
O jei pakeisciau baldus i tamsesnius ar neuztamsintu labai kambario??? Reikia man dar kita kambario kampa su virtuve nufotografuoti jusu teismui

Ir dar galvoju, jei klasikines sofas pakeisciau i labiau modernias, o pvz. lempa, komoda, staliuka, kazka prie TV sienos tokio ''provance'' stiliaus???
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 20, 13:14)
Mano požiūriu, lempa čia labai tinka, jos nekeisčiau, tik po truputi medžio spalvos staliukus reiktų pakeisti tamsesniais, juk nebūtina tai daryti iš karto, galima po viena pasiieškoti, atsirestauruoti ir pan., kad baldas būtų su istorija (ieškojimo, dailinimo, dekupažavimo ir pan.). Galų gale ir dabar nėra blogai, man asmeniškai gražu
siena, nuotraukos, balta komoda, ilgos užuolaidos, minkšti balti baldai, staliukas prie lango
kilimą irgi galima paderinti kitokį, dabar toks labai neutralus, neišsiskiriantis, tinka bendram vaizde labai, bet aš gal ir čia pabandyčiau paekperimentuoti, jei noro ir lėšų būtų 

O koks kilimas cia tiktu, patarkit prasau

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 20, 13:20)
Bet juk pati LaimingaMamytė parašė, kad žada tuos plokštės baldelius keisti. Taigi čia tik mūsų patarimai į tai, ko ji paklausė
Lempa puikiai dera prie bendro stiliaus, o ir man asmeniškai fainiau, kai kambarys atsinaujina palaipsniui.
Beje, būtų įdomu pamatyti kitą kambario pusę, kaip susidarau vaizdą ten valgomasis? Virtuvė? Dar ir tai gali turėti įtakos bendram stiliui. Manau reikia žiūrėti visumą. Viena lempa šiuo atveju parodyto kambario krašto stiliaus tikrai negriauna, bet reikia dar ir viso buto/namo stilistiką turėti galvoje.

butinai ne uz ilgo nufotografuosiu ir parodysiu...

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 20, 12:05)

taip tikrai butu paprasciau, bet dabar jau uzsidegiau kambario atnaujinimu

As ir be lempos planavau keisti plokstinius baldus....
Su "provansu" sunkiau suderinti modernų stilių. Tuomet geriau jau vadovautis skandinavišku stiliumi. Kur yra visko - seno, naujo, super modernaus ir aptriušuso močiučių dovanoto. Pavartykit pirmą temą, ten daugiau nuotraukų, gal kils kokių idėjų.
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 20, 16:16)
Su "provansu" sunkiau suderinti modernų stilių. Tuomet geriau jau vadovautis skandinavišku stiliumi. Kur yra visko - seno, naujo, super modernaus ir aptriušuso močiučių dovanoto. Pavartykit pirmą temą, ten daugiau nuotraukų, gal kils kokių idėjų.
aciu, butent toks stilius man patinka, kai visko primaisyta... bet primaisyta su skoniu...
Butinai perziuresiu pirma tema...

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 17:16)
As irgi turejau tokia minti, bet bijau kad padarysiu per klasiska kambari. Man patinka siek tiek kombinuoti moderna su klasika, bet nemoku

Mokėjimas ateina su laiku

kaip zadeta, kitas kambario galas... (atrodo kaip visai is kito buto
, zinau kad lempa virs valgomojo stalo nesidera dabar prie tos antikvarines, tai ja irgi reikia keisti, bet nesugalvoju i kokia
) Virtuve man nepatinka, bet ji jau buvo irengta bute kai pirkom, kaip ir tos raudonmedzio grindis, ir tokios pat svalvos durys kurios veda mane is proto... bet nerandu jokio sprendimo pakeisti ju spalva. Tai geras kokybiskas raudonmedzio parketas ir ismesti jo irgi nenorim... be to tai labai brangu pakeisti visa parketa.. gal kam kils minciu, kaip galima butu ta raudona spalva persti sviesia
laukiu tolimesniu patrimu del kambario

laukiu tolimesniu patrimu del kambario

http://www.supermama...;#entry49834986
cia yra nuotrauka su senu sviestuvu kuris buvo sveitainei, jei kam idomu ...
cia yra nuotrauka su senu sviestuvu kuris buvo sveitainei, jei kam idomu ...