Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Labas mergaites, ziurekit, kaip manot kokius lietvamzdzius rinktis - plastikinius apvalius ar staciakampius doh.gif doh.gif g.gif g.gif ne interjeras, bet visgi. cia kame sodyboje... kazkaip neismastau - ka jus dejusios? esu girdejusi, kas buna plastikas, kuris pakaitinus saulutei syla ir barska blink.gif
Buvo mintis deti baltus kaip skandinavai megsta, bet stogas rudas, kiti elemantai rudi, tai netiktu. nors kraigai balti ir namo kampai balti ir pan. + - skandinaviskai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 13 spalio 2011 - 14:24
hmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 13 spalio 2011 - 14:54
QUOTE(*KAJA* @ 2011 10 13, 15:02)
Labas mergaites, ziurekit, kaip manot kokius lietvamzdzius rinktis - plastikinius apvalius ar staciakampius  doh.gif  doh.gif  g.gif  g.gif ne interjeras, bet visgi. cia kame sodyboje... kazkaip neismastau - ka jus dejusios? esu girdejusi, kas buna plastikas, kuris pakaitinus saulutei syla ir barska  blink.gif
Buvo mintis deti baltus kaip skandinavai megsta, bet stogas rudas, kiti elemantai rudi, tai netiktu. nors kraigai balti ir namo kampai balti ir pan. + -  skandinaviskai bus.

o sienos kokios sp?

kažkaip man nėr nieko baisiau už pageltusį/papilkėjūsį /apdulkėjūsį kažkada buvusį baltą plastika schmoll.gif plius tai lietvamzdžiai tai dar ir tokia žalsva samanėle sudūrimai pasidengs biggrin.gif jei kyla mintis apie baltą spalvą tai jie skardiniai bent jau tūrėtų būti.

mes sodyboj dėjom plastikinius rudus. bet mūsų ir namas senas pilkai juodų rastų ir tik langai ir apvadai balti. vasarą niekas nebarškėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2011 10 12, 19:02)
Nesu tikra, bet man rodosi, kad medzio stalvirsiais prekiauja Ikeja. Pasitikrinkit ju i-nete svetaineje. Ir jeigu tiktu, galetumet nuvaziuot nusipirkt i Lenkija...

Tik jie turi vieną minusą: yra riboto ilgio. Tad jei reikės ilgesnio, teks durti...

QUOTE(Arvile' @ 2011 10 13, 11:45)
Visai faina ideja  thumbup.gif tik ant baltos sienos pauksciai labai pranyksta, o ka, jei juos zalsvus daryti?  g.gif o ant zalios sienos baltus  unsure.gif

Nereikia žalių ant baltos sienos, tada jau tikrai ragatkės prašysis, balti - šiek tiek subtiliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 14:51)
ačiū mergaitės visom už nuomones, gal rytojaus palauksiu kad mintys apie tuos paukščius susigulėtų, o tada klijuosiu biggrin.gif  nes va su kompiuterio paintu paspalvinau žaliai, tai irgi lyg nieko  g.gif

Man kai vienspalviai buvo, subtiliau atrodė, aš žaliai nespalvinčiau. Patinka, kad susišaukia su durų spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2011 10 13, 17:09)
Nereikia žalių ant baltos sienos, tada jau tikrai ragatkės prašysis, balti - šiek tiek subtiliau  mirksiukas.gif

būtent smile.gif istiesu as nedeciau jokiu pauksciuč geriau jau paveiksliukus dailius kabinciau
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 13, 20:42)
būtent  smile.gif  istiesu as nedeciau jokiu pauksciuč geriau jau paveiksliukus dailius kabinciau

irgi pasisakau uz paveiksliukus juodais remais, arba juodais motyvais paveiksliuke. Noretusi isskaidyti ta juoda sofos spalva. aisku pas jus kambary turbut spalvos kitos, bet man tie pauskciukai taip nerimtai atrodo, kaip vaiku zaidimas blush2.gif o paveiksliukai/ nuotraukos inesa gyvumo, idomumo. aisku kad konkretesni pasiulymai butu ikelkit Jusu darbo kambario nuotraukas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 12, 19:13)
tai klausimas, ar imanoma kaip nors kokiomis nors gijomis nuleisti telika is lubu, kad kabetu? rolleyes.gif

jei kalbate apie nuotraukas is preliminariu visningu, tv beveik niekada nera, atsiradus istatymui, kad VISKAS, kas yra nuotraukose, liks ir po pardavimo smile.gif (ty buitine technika virtuveje, telikai ir vonioje dziovykles, skalbykles, ju fotkese nebebuna dazniausiai arba pastaba, kad neparduoda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 13 spalio 2011 - 22:09
QUOTE(miig @ 2011 10 13, 16:26)
o sienos kokios sp?

kažkaip man nėr nieko baisiau už pageltusį/papilkėjūsį /apdulkėjūsį kažkada buvusį baltą plastika  schmoll.gif  plius tai lietvamzdžiai tai dar ir tokia žalsva samanėle sudūrimai pasidengs  biggrin.gif  jei kyla mintis apie baltą spalvą tai jie skardiniai bent jau tūrėtų būti.

mes sodyboj dėjom plastikinius rudus. bet mūsų ir namas senas pilkai juodų rastų ir tik langai ir apvadai balti. vasarą niekas nebarškėjo  biggrin.gif

Na, taip, baltus ir muses apkakoja lotuliukas.gif
Spalva bus samanine (medines dailylentes) ir balti apvadai - pagrindine samanine:

user posted image
Apvadu megciau tokiu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 14:51)
ačiū mergaitės visom už nuomones, gal rytojaus palauksiu kad mintys apie tuos paukščius susigulėtų, o tada klijuosiu biggrin.gif  nes va su kompiuterio paintu paspalvinau žaliai, tai irgi lyg nieko  g.gif

user posted image

jeigu tai būtų vaikų kambarys, tada aš būčiau už... thumbup.gif Tačiau darbo kambario taip nedekoruočiau.. schmoll.gif Aš kabinčiau ant sienos paveikslą (-us)..
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 12:41)
ačiū  4u.gif  šiaip gyvai jie ryškiau atrodo, o ir nesinori kad butu toks akcentas kad kiekvieną kart už jo akis kliūtų, o toks lyg tarp kitko..  ax.gif  iš arčiau tie paukščiai labai atitinka su durų spalva, tai gilesne mintis kad tarsi durys po gabaliuką bando išskristi  biggrin.gif

aa, tai jeigu susisaukia su duru spalva, tada viskas ok biggrin.gif Paveikslai, aisku, irgi grazu butu. Bet jei norima prasisukti su minimaliom islaidom, tuomet sie pauksciai irgi puiku. Ir klijuokit taip, kad atsibodus butu galima lengvai nuimti biggrin.gif

Atsakyti
ačiū už visas nuomones, jos visgi padėjo prieit prie galutinio varianto:
user posted image

paukščiai visgi BUS biggrin.gif ant baltos sienos iterpiau kelis žalius, tikrai pagyvino vaizdą, bet visų žalių nedarysiu, nes tikrai būtų per ryšku, dar išdėliojau kitaip, nes ten kaip banga kokia buvo, o čia kažkaip natūraliau, beliko klijuot cool.gif

juodi rėmeliai, nuotraukos, yra labai gera idėja, bet jai jau rasta kita siena svetainėje. O šiaip čia darbo kambarys, bet oficialumo jame aš kaip tik ir nenoriu, jau darbas pakankamai nuobodus biggrin.gif kad dar kambarį griežtą daryt, o vėliau kažkada čia ir bus vaikų kambarys (tikriausiai). O juoda sofa susišaukia su priešais stovinčiu juodu darbo stalu ir kėde. mirksiukas.gif
Atsakyti